Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θεωρεί “κατόρθωμα” τον υπέρογκο δανεισμό

Δεν είναι μόνο τα 4 ευρώπουλα το τετραγωνικό, δεν είναι ούτε ότι ακόμη και σήμερα για ΟΛΑ μα ΟΛΑ φταίει ο Καραμανλής και η Δεξιά, είναι όμως το απίστευτο θράσος των «Ηγετών» πού δεν μπορούν να καταλάβουν ως πότε «τους παίρνει» να παριστάνουν τους ηγέτες.

Ο Λαός εμπιστεύτηκε έναν ηγέτη πού στηρίχθηκε στον κομματικό του μηχανισμό και τώρα τον ξεπουλάει για δυο δεκάρες, αγρεύοντας ψήφους στα τυφλά… ( συγνώμη cents ήθελα να πω ).

Ο Λαός εμπιστεύτηκε έναν ηγέτη πού σήμερα λέει ότι δεν γνώριζε τι είναι CDS, ήξερε όμως να λέει με την εκλογή του ότι κυβερνά ένα διαφθαρμένο Κράτος , δίνοντας τροφή στα CDS.

Ο Λαός εμπιστεύτηκε έναν ηγέτη πού προεκλογικά του υποσχέθηκε ότι «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ», και δεν ήξερε ότι δεν υπήρχαν.

Ο Λαός εμπιστεύτηκε έναν ηγέτη πού τηλεφώνησε στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και του υπέβαλε παραίτηση.

Ο Λάος εμπιστεύτηκε έναν ηγέτη πού θεωρεί ως κατόρθωμα τον υπέρογκο δανεισμό της Χώρας μας.

Ο Λαός εμπιστεύτηκε έναν ηγέτη που από το «όχι άλλα μέτρα» περνά στο «θα πάρουμε όποια απόφαση χρειασθεί».

Η διάσταση του Λαού με τον Ηγέτη του, μεγαλώνει κάθε ημέρα και συνεπώς ή θα εξακολουθήσει να προσπαθεί να Κυβερνά με τον Λαό αντίθετο σε πείσμα κάθε λογικής, ή θα παραδώσει την εξουσία σώζοντας τουλάχιστον ….τα προσχήματα για την Χώρα.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]