Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επένδυση στο Μεγανήσι από τον Ρότσιλντ

Σε παράδεισο μεγιστάνων και διασήμων μετατρέπεται το Μεγανήσι Λευκάδας, σε περίπτωση που πάρει σάρκα και οστά η επένδυση που σκέφτεται Βρετανός μεγιστάνας.

Ο λόρδος Ρότσιλντ, Βρετανός μεγαλοτραπεζίτης, στην έκταση των 2.600 στρεμμάτων που αγόρασε το 2005 πρόκειται να κατασκευάσει 14 υπερπολυτελείς επαύλεις.

Όπως λέγεται ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να αγοράσουν τις βίλλες, που θα πουληθούν έναντι 360 εκατομμυρίων ευρώ, δεκάδες διάσημοι αστέρες του διεθνούς τζετ σετ, μεταξύ των οποίων ο πρίγκηπας Κάρολος, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς και η Νικόλ Κίντμαν.

Οι επαύλεις θα κτιστούν από πέτρα και τα αρχιτεκτονικά σχέδια θα έχουν την υπογραφή του Σαντιάγο Καλατράβα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Mια μπουκιά νησάκι πήρε ο συμπαθέστατος Αγγλοεβραίος και λυσσάξατε να τον γλωσσοτρώτε ζηλιάρηδες. Να που θα γίνονται και σαχλοταινίες του Χόλιγουντ εκεί, να προβληθεί η τελούσα σε δυσμένεια πατρίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]