Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ας τους δώσουμε τις απαντήσεις που πρέπει...

Αγαπητοί φίλοι

Αφού το… "Μολών Λαβέ", δυστυχώς, έχει καταντήσει εκφραστικό… "παντεσπάνι" που χρησιμοποιείται μονάχα ως διακοσμητικό τών λόγων που εκφωνούνται κατά τις εθνικές εορτές, νομίζω ότι η απάντηση μιας αξιοπρεπούς ελληνικής κυβέρνησης στους ξένους φορείς τής... "τάξης" και τής... "ευνομίας" θα ήταν περισσότερο πρέπουσα και θα εξέφραζε καλύτερα τα συμφέροντα τής πατρίδας μας αν ήταν ανάλογη σαν κι' αυτή που έδωσαν οι… "ληστές" στον υπαστυνόμο Πετράκη το 1923.

Μια τέτοια απάντηση, θεωρώ, ότι θα ήταν σύμφωνη όχι μόνο με τον πατριωτισμό, αλλά και με το... λέγειν τού στρατηγού Γεώργιου Καραϊσκάκη.

Θέλω να πιστεύω ότι η απάντηση αυτή δεν θα σας σοκάρει, επειδή, όπως φαινεται, οι… "πολιτισμένοι" τής Ευρώπης δεν καταλαβαίνουν άλλη γλώσσα εκτός απ' αυτή… "για την Ελλάδα, ρε γαμώτο"!

Τέλος, αφού μας θεωρούν... "ληστές" τής σύγχρονης Ευρώπης θα πρέπει να μαθουμε να τους δίνουμε και τις πρέπουσες απαντήσεις.

Φιλικώτατα.

Νι Κάππα (Τορόντο).


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]