Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Φεύγοντας ο Δρούτσας δέχθηκε θέμα συγκυριαρχίας για 114 νησιά του Αιγαίου!

  • Δεχθήκαμε να μπει ως συνυποσχετικό για τη Χάγη!
Μοιραίοι άνθρωποι για τη χώρα αναδεικνύονται τελικά οι σημερινοί κυβερνώντες, αφού μετά την «παράδοση» της οικονομίας και ολόκληρης της δημόσιας περιουσίας, των μισθών και των συντάξεων στην «τρόικα», τώρα ετοιμάζονται να παραδώσουν και το Αιγαίο, την εθνική ακεραιότητα, τα νησιά στους Τούρκους.

Ο Φον Δημητράκης Δρούτσας, πριν τα μαζέψει από το υπουργείο Εξωτερικών για να μετακομίσει στις Βρυξέλλες (παίρνοντας πιο παχυλό μισθό, ως ευρωβουλευτής), φρόντισε (προφανώς με την έγκριση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου), να ανοίξει την κερκόπορτα στους Τούρκους για να «αλώσουν», μέσω του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, το Αιγαίο. Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες και ελεγμένες πληροφορίες, Ελλάδα και Τουρκία συμφώνησαν σε σχέδιο συνυποσχετικού για προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης όχι μόνο για την υφαλοκρηπίδα, αλλά για όλα τα εκκρεμή ζητήματα στο Αιγαίο, μεταξύ των οποίων και η κυριαρχία σε 114 νησίδες, ειδικά στο νότιο Αιγαίο. Με άλλα λόγια, πλήρης δικαίωση της τουρκικής πολιτικής που οδήγησε στην κρίση των Υμίων, περί γκρίζων ζωνών και αμφισβητούμενης κυριαρχίας σε βράχους, νησίδες και βραχονησίδες στην περιοχή του Αιγαίου. Θλιβερότερη και πιο δεινή ήττα απ’ αυτήν για την Ελλάδα δεν υπάρχει.

Έπειτα από 52 γύρους ελληνοτουρκικών διαβουλεύσεων, έχει διαμορφωθεί ένα σχέδιο συνυποσχετικού, βάσει του οποίου: «Οι δύο χώρες εξουσιοδοτούν το ΔΔΧ να οριοθετήσει επί χάρτου την υφαλοκρηπίδα». Η συμφωνία έκλεισε τον Μάιο, έπειτα από πίεση των Τούρκων. Μόλις ολοκληρώθηκε ο κύκλος των διερευνητικών συνομιλιών στην Αθήνα, τον Μάιο, οι Τούρκοι είδαν ότι η ελληνική πλευρά αποδέχεται τις αξιώσεις τους και προκειμένου να μη χαθεί η δυναμική των διαπραγματεύσεων ζήτησαν πιεστικά έναν ακόμα γύρο διαβουλεύσεων. Η ελληνική πλευρά αρχικά εμφανίστηκε διστακτική, λέγοντας ότι δεν χρειάζεται να γίνει λίγες βδομάδες πριν από τις τουρκικές βουλευτικές εκλογές άλλος γύρος και καλύτερα θα ήταν να ολοκληρωθούν οι εκλογές και μετά να υπάρξει συνέχεια. Όμως η τουρκική πλευρά πίεσε, αντιλαμβανόμενη πως υπάρχει το «momentum» και δεν πρέπει να χαθεί η δυναμική. Τελικά οι Τούρκοι κατάφεραν, εν μέσω δικής τους προεκλογικής περιόδου, και έσυραν την Ελλάδα σε έναν ακόμα γύρο διαβουλεύσεων που έγινε στον Τσεσμέ. Εκεί υπήρξε η πλήρης συμφωνία για το σχέδιο συνυποσχετικού, όπου ενσωματώθηκαν οι ακραίες και πρωτοφανείς τουρκικές αξιώσεις.

Το θέμα έχει ακόμα μεγαλύτερες και τραγικότερες διαστάσεις, καθώς η Τουρκία έχει πολλές αξιώσεις και διεκδικήσεις σε βάρος της Ελλάδας στο Αιγαίο και στο σχέδιο συνυποσχετικού υπάρχει αναφορά ότι οι δύο χώρες εξουσιοδοτούν το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης να επιλύσει και «…όσα προβλήματα ήθελε ανακύψουν». Δηλαδή η Ελλάδα φαίνεται να συμφώνησε σε ένα σχέδιο που θέτει πλέον σε αμφισβήτηση την κυριαρχία της, με βάση τις πάγιες αξιώσεις της Άγκυρας και αφήνει τα πάντα στα χέρια του Διεθνούς Δικαστηρίου.

Βέβαια είναι αλήθεια πως η πάγια θέση της Ελλάδας επισήμως, μετά τη μεταπολίτευση, είναι η συνυπογραφή συνυποσχετικού και η προσφυγή στη Χάγη, μόνο όμως για την υφαλοκρηπίδα, αφού τη μόνη εκκρεμότητα στα Ελληνοτουρκικά που αναγνωρίζει η Αθήνα είναι η οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας. Όμως από το συγκεκριμένο σχέδιο συνυποσχετικού φαίνεται ότι γίνεται δεκτός και ο όρος της Άγκυρας να εξετασθούν και άλλα ζητήματα, τα οποία η τουρκική πλευρά θα θέσει.

Μέχρι τώρα η Τουρκία δεν αποδεχόταν τη δικαιοδοσία του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, λόγω των πολλών ανοιχτών της θεμάτων. Τώρα όμως αποδέχεται το Διεθνές Δικαστήριο, προφανώς για να μπορέσει να αμφισβητήσει την ελληνικότητα εκατοντάδων νησίδων και βραχονησίδων και την κυριαρχία της Ελλάδας πάνω σε αυτές στην αρχή και στη συνέχεια και σε άλλα θέματα (όπως της δίνει τη δυνατότητα να πράξει η διατύπωση που υπάρχει στο σχέδιο του συνυποσχετικού), όπως π.χ. το εύρος των χωρικών υδάτων, το εύρος του εναέριου χώρου κ.ά. Το παιχνίδι πλέον γίνεται επικίνδυνο για την Ελλάδα, αφού αν το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης αποδεχθεί ότι δεκάδες νησίδες δεν είναι ελληνικές (ακόμα και αν δεν είναι τουρκικές), αυτομάτως η οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας, και της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, θα στηριχθεί σε άλλα δεδομένα. Θα σπάσει δηλαδή το ενιαίο της ελληνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο, ειδικά στον κεντρικό δίαυλο από Λέσβο-Λήμνο προς Κάρπαθο-Κρήτη, αλλά και γύρω από τα Δωδεκάνησα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Μήπως ο Δρούτσας διεκπεραίωσε απλά αυτά που είχαν υπογράψει ο Σημίτης και ο Πάγκαλος στη Συμφωνία της Μαδρίτης το 1997; Σαν γνήσιοι δημοκράτες που ήταν ανέκαθεν, ποτέ δεν μας άφησαν να δούμε το κείμενο της συμφωνίας οι δοσίλογοι! Βάλτε στο Google: Η Λήθη είναι Αρετή η Μνήμη Χρέος, να δείτε σχετικό άρθρο από τότε που ανέβασε ο Καλεντερίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εμ μετα απο αυτο αν επιμενουμε να ψηφιζουμε πασοκ και ν.δ οι τυχεσ μασ ειναι εναποθετημενεσ στον καιαδα!αλλα ασ οψετε οι βλακεσ που τουσ ψηφιζουν ακομα κανενασ αλλοσ.....!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λετε να γλυτωσει κανεις?
    λετε να υπαρχει ευρωπη να παιρνουν μισθους?
    λετε να ειναι ορθια τα κολοσπιτα τους?
    λετε να βρισκουν σπιρι σιταρι να φανε?
    λετε ο θανατος να μην επικρατησει πανω στον φον δημητρακη ,και την παρεα του?
    λετε να σκιαχτει ο θανατος?
    ρε μπας και ειναι η ωρα του γαια πυρι μειχθητω?
    αποκαλυψη? αποκαλυψη.τωρα? καθε ωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί είναι είναι μόνο ο Δρούτσας υπεύθυνος; Με παραποιημένο βιογραφικό τον έβαλε στην κυβέρνηση, όταν αποκαλύφθηκε έκανε ότι δεν άκουγε. Επιλογή των υπουργών κάνει ο Πρωθυπουργός - λέμε τώρα - άρα έχει ακέραια την ευθύνη. Μόνο να το λέει ξέρει; "Είμαι ο πρωθυπουργός!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ !!
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ...

    ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ, ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΟΥΣ.

    ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΜΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ (ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 35 ΧΡΟΝΙΑ).
    ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΟΥΜΕ, ΕΦΕΥΓΑΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΙΜΟ ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΣΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΞ ΙΔΙΩΝ.
    ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΑΥΤΟΣ ΣΚΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !!!!
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ "ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ" ΞΕΝΟΣΠΟΥΔΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟΙ ..... ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ, ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑΝ, ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ.
    (ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ Μ.Κ.Ο. ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ)

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ !!!
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ...

    ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ, ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΝ.
    ΜΑΛΙΣΤΑ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΠΟΡ, ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ !!

    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ, Η "ΑΝΩΜΑΛΙΑ" ΤΟΥΣ (ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΑΛΟΙ), ΘΥΜΩΝΟΥΝ, ΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ... ΕΒΡΙΖΑΝ !!!
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ, Ή ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ?!? (ΑΛΛΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ)

    ΕΚΛΕΒΑΝ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΞΥΝΩΜΑΣΤΑΝ, ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΟΙΑΖΕ ΤΙΠΟΤΑ .....

    ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ?!?
    Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΓΚΑΟΥΚΙΑ ΤΗΣ, Ή Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ LONDON SCHOOL OF ECONOMICS ?!?

    ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΤΣΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΟΤΗΤΑ).

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΥΝΟΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ... ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ...

    ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΕΣΥ ΚΑΙ Η INTERNATIONAL ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ" ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΑΤΣΑΛΟΥΣ" ΚΑΙ "ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ" ΕΛΛΗΝΕΣ ?!?
    ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ...

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ, ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙΣΦΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΦΑΣΙΣΤΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ...

    ... ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΗ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ, ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΟΥΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΛΟ "Α".
    ΑΥΤΟ ΤΟ "Α" ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΡΙΝ,
    "ΚΑΙ ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΕΙΧΘΗΤΩ"

    ΣΗΜ.
    ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΕΧΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΘΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ...
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ "ΑΝΤΡΑ".
    "ΑΝΤΡΑΣ" ΚΑΙ "ΜΑΓΚΑΣ" ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ "ΛΟΓΟ" ΚΑΙ ΠΟΥ "ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ", ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΟΤΙ "ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ"

    Π.Χ. ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΕΓΩ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ΔΕ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ "ΕΚΑΝΑ ΠΙΣΩ" ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ.

    ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ....
    ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ, ΟΤΙ "ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΕΙ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ.
    ΙΣΩΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ "ΕΦΙΑΛΤΗ" ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ "ΠΟΛΥ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ"...

    ΣΤΑΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]