Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ρωσία ξεφορτώνεται μαζικά αμερικανικά ομόλογα!

Ανώτατος Ρώσος αξιωματούχος:
Η Ρωσία ξεπουλά ομόλογα ΗΠΑ

Η Ρωσία πουλά μαζικά αμερικανικά ομόλογα και θα συνεχίσει να το πράττει, σύμφωνα με τον σύμβουλο του Ρώσου Προέδρου, Arkady Dvorkovich ο οποίος επιβεβαιώνει τον οικονομικό πόλεμο μεταξύ των δύο χωρών - τα αμερικανικά ομόλογα δεν είναι κακή επιλογή αλλά είναι οπωσδήποτε χειρότερη από άλλες επενδυτικές επιλογές, τονίζει με νόημα ο Arkady Dvorkovich.

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: από τα 176,3 δις δολάρια το 2010, η θέση της Ρωσίας σε αμερικανικά ομόλογα είχε μειωθεί στα 125,4 δις δολάρια τον Οκτώβριο του 2010 σύμφωνα με στοιχεία της WSJ.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ:

    Στις αρχες Ιουνιου Η ΚΙΝΑ ξεφορτωθηκε σχεδον ολα τα Αμερικανικά ομολογα (220 δις!!!). Κατι σημαινει αυτό. Το φθινοπωρο δεν θια ειναι οπως παλιά...

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]