Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

"Τραμπούκους" και "κακοποιούς" χαρακτηρίζει ο Οικονόμου όσους του ασκούν κριτική στο διαδίκτυο!

  • Η Δημοκρατία περίμενε τον Οικονόμου για να γνωρίσει τον απόλυτο ευτελισμό της ή η τροϊκανή τρομοκρατία απέκτησε έναν ικανό εκπρόσωπό της;

“Απάντηση” με προσβλητικές και προκλητικές εκφράσεις σε όσους τον επικρίνουν δημοσίως μέσω του διαδικτύου για την στάση που κρατούσε για το Μνημόνιο πριν και αφού μπήκε στην κυβέρνηση έδωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου από το βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

Ο κ. Οικονόμου έκανε λόγο για προσπάθεια να αλλοιωθούν οι πολιτικές του θέσεις από «τραμπούκους», «κακοποιούς» και «εγκληματίες», που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία και οι οποίοι διαισθάνονται ότι απειλούνται τα συμφέροντα τους (!!!)

Παράλληλα επισήμανε ότι τέτοιου είδους προκλήσεις δεν πρέπει να υποθάλπονται από βουλευτές και πρόσθεσε ότι για το θέμα πρέπει να επιληφθεί η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος (!!!)

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κάλεσε επίσης όσους υποστηρίζουν ότι έχει αλλάξει άποψη να διαβάσουν με προσοχή το άρθρο του στην ιστοσελίδα του, τονίζοντας ότι «όταν λέω να βγούμε από το μνημόνιο, δεν εννοώ αναδιάρθρωση, ούτε στάση πληρωμών και πτώχευση».

Είχε προηγηθεί έντονη προσωπική κριτική στον κ. Οικονόμου από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος υπενθύμισε τις αντιρρήσεις που είχε εκφράσει τόσο για το Μνημόνιο όσο και για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

«Να προσέχετε μήπως με τις ανακρίβειες που υιοθετείτε, υποθάλπετε χωρίς πρόθεση αυτό που γίνεται με ορισμένους, οι οποίοι διαισθάνονται να απειλούνται τα συμφέροντα τους. Είναι τραμπούκοι σαν αυτούς που κυνήγησαν τον κ. Χατζηδάκη, τον κ. Πεταλωτή. Προσέχετε, μην δίνετε πάτημα σε εγκληματίες και κακοποιούς» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Οικονόμου.

Βέβαια, λόγος την "ταμπακιέρα", ουδείς! Και τι να πει άλλωστε ο κύριος Οικονόμου, του οποίου την σπουδή για υπουργοποίηση την αντιλαμβανόμαστε και κατανοούμε πλήρως την αγωνία του να βρεθεί αντιμέτωπος με τα εξ ιδίου λεχθέντα και γραφέντα...

Dum spiro spero, κύριε Οικονόμου. Ο καιρός έχει γυρίσματα και γι άλλους, πισωγυρίσματα...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΔΕ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΣΙΡΚΟ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ?!?!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προτιμω να τους δωσουμε σαν τροφη στα λιονταρια.
    Αν και εχω την εντυπωση οτι τετοια ψοφιμια τα αποφευγουν ακομα και τα λιονταρια.

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]