Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Μησοτάκης στηρίζει την κυβέρνηση Παπανδρέου!!!

  • Όχι μόνο θα τρίζουν τα κόκαλα του Ανδρέα, αλλά οι σοσιαλιστές της Ελλάδας δεν έχουν πλέον κανένα ηθικό έρεισμα...
  • Η πλήρης καταβαράθρωση για την κυβέρνηση είναι η στήριξη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, που δεν βλέπει να υπάρχουν περιθώρια αντιπολίτευσης στην μνημονιακή κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου!!!
Με δηλώσεις του στην εφημερίδα Έθνος την Τρίτη, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης εκφράζει την ανησυχία του για τις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις, ενώ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στην πολιτική ηγεσία της χώρας και ζητά από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης να στηρίξουν την κυβέρνηση.

Παράλληλα, ζητά σύσταση υπουργείου Οικονομικών με επικεφαλής πρόσωπα όπως ο Αλ. Παπαδόπουλος ή ο Γ. Φλωρίδης.

Η δήλωση του Κ.Μητσοτάκη έχει ως εξής:

"Πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να βοηθήσουν την κυβέρνηση αυτή, παρά τα λάθη και τις αδυναμίες που εμφανίζει, προκειμένου να βγούμε από την κρίση. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο αντιπολίτευσης. Οι εκλογές δεν αποτελούν λύση σε καμία περίπτωση. Όταν μιλώ για στήριξη δεν εννοώ τον σχηματισμό μιας κυβέρνησης συνεργασίας, αλλά τη συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων πάνω στη βάση μιας σωστής και αποτελεσματικής πολιτικής.

Στο πλαίσιο αυτής ακριβώς της πολιτικής είναι αναγκαία η σύσταση αμέσως, τώρα, του υπουργείου Οικονομικών με επικεφαλής στελέχη, όπως είναι ο κ. Αλ. Παπαδόπουλος ή ο κ. Γ. Φλωρίδης".

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ στις κατ' ιδίαν συζητήσεις του επισημαίνει την ανάγκη σοβαρών μεταρρυθμίσεων στη δημόσια διοίκηση, μιλά ανοιχτά για τη μείωση του κράτους και θυμίζει ότι επί των ημερών της οικουμενικής κυβέρνησης ο ίδιος είχε δώσει το "πράσινο φως" στον τότε υπουργό Γ. Γεννηματά και είχαν προχωρήσει στο "κλείσιμο" πολλών προβληματικών επιχειρήσεων.

Ο Κ. Μητσοτάκης θεωρεί ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πρέπει να συγκρουστεί με τις συνδικαλιστικές ηγεσίες που προέρχονται από τον ίδιο πολιτικό και ιδεολογικό χώρο και να μην υπολογίσει το πολιτικό κόστος. Είναι, ωστόσο, εξαιρετικά επιφυλακτικός για το εάν ο κ. Παπανδρέου θα τολμήσει μια τέτοια σύγκρουση.

Σχόλιο ιστολογίου: Οι προβληματικές κυβερνήσεις και οι προβληματικοί πολιτικοί, πότε πρέπει να κλείνουν κύριε Μητσοτάκη; Ή μήπως ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας έχει το "αλάθητο" και μπορεί να βυσοδομεί στην δημοκρατία, στο Σύνταγμα και στους πολίτες, χωρίς ποτέ κανείς να ενοχλήσει το "έργο" του οποίου τα αποτελέσματα ζούμε σήμερα; Αν μη τι άλλο, κύριε Μητσοτάκη, θα έπρεπε να σωπαίνετε, αφού βρίσκεστε στο δυσάρεστο και αμαρτωλό παρελθόν και καμία σχέση δεν έχετε με το μέλλον αυτής της χώρας. Για να σας το πω απλά: Δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε. Μόνο ντροπή σας πρέπει και τίποτε άλλο... Μόνο ντροπή...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]