Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Φυγάδευση βουλευτών από την Βουλή!


Το είδαμε κι αυτό! Οι εκπρόσωποι του Ελληνικού λαού, να φεύγουν φρουρούμενοι, κρυφά, από την πίσω πόρτα (κυριολεκτικά) της Βουλής, επειδή φοβούνται να βρεθούν απέναντι στο πλήθος των Ελλήνων πολιτών, απέναντι σε άντρες, σε γυναίκες και σε παιδιά, που διαδηλώνουν επί ημέρες, ζητώντας το δίκιο της χώρας.

Βέβαια, οι εκπρόσωποι του λαού, μας βγήκαν αντιπρόσωποι τραπεζών, καναλαρχών, κατασκευαστικών και άλλων πολλών τινών… ξεχνώντας στον δρόμο της πολιτικής τους πορείας πως θα έπρεπε να πρεσβεύουν τα δικαιώματα, τα συμφέροντα και το γενικότερο καλό των πολιτών που τους εξέλεξαν, των πολιτών που τους ανάδειξαν, των πολιτών που τους επιβράβευσαν ως άξιους και όχι ως ανάξιους και τους έστειλαν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, την έδρα της Δημοκρατίας (λέμε τώρα) από όπου διέφυγαν έντρομοι οι… αντιπρόσωποι!!!

Οι βολευτές, οι ολίγοι, οι επίλεκτοι των σύγχρονων τσιφλικάδων, τρέμουν στην σκέψη πως θα βρεθούν αντιμέτωποι με οικογενειάρχες, που θα τους ρωτήσουν: Γιατί μας ξεπουλάτε; Γιατί ξεπουλάτε τα παιδιά μας; Γιατί;…

Η επιχείρηση «απεγκλωβισμού» των εκπροσώπων της κοινοβουλευτικής ολιγαρχίας, πραγματοποιείται μέσω του Ζαππείου, από όπου οι άνδρες της Αστυνομίας έχουν ανοίξει ασφαλή διάδρομο για την διάσωση των 50 βουλευτών της τροϊκανής δημοκρατίας!!!

Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε περαιτέρω… Μία μόνο λέξη θα απευθύνουμε προς εκείνους που όφειλαν να στέκονται δίπλα στους πολίτες και όχι απέναντί τους… ΝΤΡΟΠΗ κύριοι, ΝΤΡΟΠΗ...




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ΩΡΑΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙ ΒΟΥΛΥΕΤΕΣ ΕΓΚΛΙΣΤΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !!!
    Αλλά την ‘’δημοκρατία’’ που μας επιβάλουν να ψηφίζουμε αυτούς και μόνο αυτούς αυτήν καρπώνονται. Όταν η δυνατότητα του εκλέγεστε δεν υφίσταται, τότε καταλύεται κάθε έννοια δημοκρατίας . Όταν οι βουλευτές σπέρνουν τον πανικό στον λαό . Όταν στρέφουν τις κοινωνικές τάξεις την μια εναντίων της άλλης θα στραφούν και εναντίων σου . Όταν φέρεστε στους πολίτες σαν ζώα σε αγέλες μας ,και τους οδηγείτε για σφαγή με τα κάθε είδους μαντρόσκυλα σας (βλέπε δημοσιογράφους κάθε είδους ). Και τα ζώα όταν τα κατατρομάζεις αφηνιάζουν.
    Για ποια δημοκρατία μιλάμε?
    Κύριοι δεν σας εκλέξαμε για μας δυναστεύεται . Δεν σας ορίσαμε Σωτήρες , Εθνάρχες , Ηγέτες ή όπως αλλιώς θέλετε αν σας λέμε . Υπαλλήλους μας σας διορίσαμε ! Αλώστε εμείς σας πληρώνουμε, από εμάς τρέφεστε και εσείς και οι σπουδαίες οικογένειες σας. Δεν σας διορίσαμε βουλευτές για να πουλήσετε το παρόν και το μέλλον μας στους δανειστές σας ( γιατί εμείς δεν υπογράψαμε κανένα δάνειο. Εσείς το κάνατε κυβερνώντες και μη, εξ ονόματος μας αφού προηγουμένως μας εξαπατήσατε αποσπώντας την ψήφο μας).
    Αν Θέλετε δημοκρατία που ο λαός να μην φέρεται σαν αγέλη καταργήστε τα κόμματα (συμμορίες) σας τώρα και επιτρέψτε το δικαίωμα του εκλέγεστε σε κάθε πολίτη αυτής της χώρας όχι στα χαρτιά αλλά στην ουσία. Σταματήστε να κυβερνάτε για λίγους τους πολλούς και Υπηρετήστε την χώρα και τους πολίτες της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...(Η φυγάδευση σε 3 βίντεο) --> #1: http://www.youtube.com/watch?v=Y3xL3ri8148

    ...--> #2: http://www.youtube.com/watch?v=tvSrQTfbNmk

    ...--> #3: http://www.youtube.com/watch?v=Ceh2eNQ80MM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα βίντεο φαίνεται ακόμα και ένα σκυλί που τους κράζει. Πώς ξέφυγε από τα ΜΑΤ ο κοπρ...ς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]