Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στον καθρέπτη της Βρωμοκρατίας

«Για να έρθει η πραγματική αλλαγή, πρέπει να αλλάξει η κουλτούρα μας. Όχι να ενοχοποιηθούμε, ούτε να θυματοποιηθούμε. Να συνειδητοποιήσουμε ότι εθνικό είναι το αληθές, όπως είπε ο μεγάλος μας ποιητής, Διονύσιος Σολωμός, ακόμη και αν πρόκειται για μια αλήθεια άβολη. Είναι ώρα, για όλους μας, να κοιταχτούμε στον καθρέφτη. Δεν αρκεί απλώς ο καταλογισμός ευθυνών στους απέναντι ή η καταγγελία για τα σκουπίδια του γείτονα, όταν και το δικό μας σπίτι όζει». Το΄πες Πρόεδρε της Δημοκρατίας, τώρα μπορείς να πάρεις το καθρεφτάκι σου (από την οικία σου που δεν όζει ), αυτό που δώσανε σε σένα και στους «συντρόφους» σου οι παγκόσμιοι «σωτήρες» για να πουλήσετε κομμάτι-κομμάτι ετούτη την πατρίδα και να φτύσεις το είδωλό σου.

Για να δούμε αν φτύνοντας αυτό που βλέπεις θα έρθει η πραγματική αλλαγή. Δεν ξέρω για την κουλτούρα σου Πρόεδρε της Δημοκρατίας Τους, αλλά να αφήσεις έξω την δική μου κουλτούρα. Να αφήσεις έξω από τις δικές σου ενοχές αυτό για το οποίο εμείς είμαστε περήφανοι διότι, Πρόεδρε, ακόμα δεν λες να καταλάβεις εσύ και οι «σύντροφοί» σου, ότι ποτέ δεν είχαμε την ίδια κουλτούρα. Εμείς όπως μας γέννησε και μας άνδρωσε τούτη η πατρίδα έτσι μείναμε. Μην βάζεις λοιπόν στο σακί που βρωμάνε τα δικά σας άψυχα ιδανικά, τα δικά μας, που ακόμα και λαβωμένα επιμένουν να αναπνέουν. Το ότι είχες την τόλμη (ασυνειδήτως) να πεις αυτά που είπες στο Μεσολόγγι δεν σε κάνει κομμάτι αυτού του χώματος.

Στριφογύρισαν πολλά κόκκαλα κάτω από τα πόδια σου όσο εκφωνούσες το «εθνικό είναι το αληθές» κλέβοντας για άλλη μια φορά την έμπνευση του ποιητή της Ελευθερίας για να κρύψεις αυτό που τα μάτια σου προδίδουν. Διότι, Πρόεδρε, η Αλήθεια είναι το Έθνος αυτής της ματωμένης Πατρίδας. Σκοτώνοντας εσύ και οι «σύντροφοι» σου την Αλήθεια με μιας αποκεφαλίσατε ό,τι υπήρξε Εθνικό.

Αφού λοιπόν απέκτησες την γενναιότητα, έστω και αργά, να κοιταχτείς στον καθρέπτη, κάνε το τουλάχιστον σωστά. Να ενοχοποιηθείς αλλά όχι να θυματοποιηθείς. Διότι θύμα εσύ και οι «σύντροφοί» σου δεν υπήρξατε ποτέ. Ως θύτης να αντιμετωπίσεις το είδωλό σου. Να αποδεχθείς ότι η πραγματική αλλαγή δεν ήρθε ποτέ γιατί επιλέξατε εδώ και 10ετίες να αλλάξετε την κουλτούρα του λαού. Να σφαγιάσετε μέχρι και το τελευταίο κύτταρο που θα έκανε αυτόν τον λαό να αντισταθεί στο ξεπούλημα που κάνατε με παραβάν την ελληνική σημαία. Να συνειδητοποιήσεις ότι η Αλήθεια ήταν πάντα άβολη για μας που κουλτούρα δεν αλλάξαμε από πείσμα και συνείδηση εθνική. Μιας και επέλεξες να μας συμβουλέψεις από την ψηλή εξέδρα που πατούσε πάνω στα χώματα των Δικών Μας προγόνων Μεσολογγιτών με την σιγουριά ότι θα μπεις πρωτοσέλιδο στις γραμμένες με μελάνι και σάλιο φυλλάδες, λάβε και το τελευταίο μήνυμα, Πρόεδρε της Βρωμοκρατίας Τους:

Η δική σας απώλεια δεν θα γίνει ποτέ πρωτοσέλιδο στην καρδιά μας.




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]