Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προς κ. Παπανδρέου: Και όμως, υπάρχει τρόπος να αρχίσει η ανάκαμψη της χώρας

  • Να έρθουν κάτοικοι από τη Φουκοσίμα να ζήσουν στην Ελλάδα
  • Να κάνουμε το πρώτο βήμα, για να ανακτήσουμε την χαμένη μας αξιοπιστία ως χώρα και να ξαναβρούμε την χαμένη μας ηθική ως πολίτες
Μέσα στο δράμα που ζει η χώρα μας, μέσα στην τραγωδία που γιγαντώνεται ελέω ανικανότητας των πολιτικών της, μέσα στην αθλιότητα που αγγίζει καθημερινά ολοένα και περισσότερους, μέσα στον ορυμαγδό της λάσπης που πετάχτηκε κατά της Ελλάδας και του Ελληνισμού, όλοι οι Έλληνες κλονιστήκαμε όταν μάθαμε για τον τεράστιο σεισμό της Ιαπωνίας και στη συνέχεια είδαμε την καταστροφή του τσουνάμι να κυλάει ανεξέλεγκτη, χωρίς τίποτε να μπορεί να σταματήσει τους όγκους νερού και φερτών υλών, θερίζοντας ζωές και σπέρνοντας τον όλεθρο.

Κάποιοι από εμάς σκεφτήκαμε: «τουλάχιστον το τέλος σε αυτούς έρχεται σε ελάχιστο χρόνο, ενώ εμείς έχουμε καταδικαστεί σε αργό θάνατο»… Μόνο, που πριν προλάβουμε να τελειώσουμε τις σκέψεις μας, ήρθε η είδηση των πυρηνικών αντιδραστήρων. Ο θάνατος είχε αρχίσει να δηλώνει ως μόνιμη κατοικία του την Φουκοσίμα. Τεράστιες ποσότητες ραδιενέργειας «βγήκαν» στο νερό και στην ατμόσφαιρα, καθιστώντας αδύνατη την περαιτέρω παραμονή ανθρώπων για διάστημα μικρότερο των είκοσι (20) χρόνων, σύμφωνα με τις αισιοδοξότερες εκτιμήσεις Ιαπώνων επιστημόνων.

Ξαφνικά, μία τεράστια περιοχή με ακτίνα δεκάδων χιλιομέτρων, κατέστη άκρως επικίνδυνη για παραμονή σε αυτήν. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι που γλίτωσαν από τον σεισμό και από το τσουνάμι, έμειναν χωρίς σπίτι, αλλά και χωρίς γη για να δουλέψουν και να χτίσουν το μέλλον τους… Συγκλονιστήκαμε με την σκληρή πραγματικότητα, με τις «στροφές» που μπορεί να δημιουργηθούν αναιτιολόγητα(;) στην ανθρώπινη ζωή…

Σαν άνθρωποι, σαν Έλληνες, με τον πολιτισμό και τον ανθρωπισμό ως βαριά μας κληρονομιά, παρά τα όσα μας κατατρέχουν, σκεφτήκαμε πως όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν μείνει στον «αέρα» και ίσως να μπορούσαμε να βοηθήσουμε εμείς. Βέβαια, η Ιαπωνική κυβέρνηση αποτελείται από ανθρώπους που έχουν ως πρώτιστο καθήκον τους την κοινωνική παροχή και την εξασφάλιση ικανοποιητικού (στα δικά μας μέτρα, άριστου) επιπέδου ζωής στους πολίτες της χώρας. Είμαστε βέβαιοι πως δεν πρόκειται να αφήσει στην «άβυσσο» τους κατοίκους της περιοχής της Φουκοσίμα.

Σαν Έλληνες, σκεφτήκαμε να προτείνουμε προς κάθε αρμόδιο περιφερειάρχη, υπουργό ή πρωθυπουργό της Ελλάδας:
Να δοθούν χώροι μόνιμης ή μακροχρόνιας εγκατάστασης σε Ιάπωνες κατοίκους τη Φουκοσίμα. Να δοθεί γη για να χτίσουν τα σπίτια τους, να ξαναχτίσουν τις ζωές τους. Δεν έχουμε, πλέον, τη δυνατότητα να τους προσφέρουμε περισσότερα, αλλά νομίζουμε πως ένα μέρος από όλη αυτή η κρατική γη που στέκει αχρησιμοποίητη μπορεί να προσφερθεί προς την Ιαπωνική κυβέρνηση και αυτή με τη σειρά της να φροντίσει την μεταφορά των πληγέντων Ιαπώνων στην Ελλάδα.

Σίγουρα, δεν μπορούμε να τους προσφέρουμε τίποτε περισσότερο, αλλά με μεγάλη μας χαρά τους προσφέρουμε την καρδιά μας. Συμπάσχοντας μαζί τους, με την τραγωδία που βίωσαν και που συνεχίζουν να βιώνουν, ζητάμε από την Ελληνική κυβέρνηση (και οποιοδήποτε αρμόδιο) να προχωρήσει σε μία κίνηση ανθρωπιάς, μέσα στα πλαίσια του Ελληνικού πνεύματος. Ίσως έτσι μπορέσουμε να ανακτήσουμε μέρος της ηθικής μας ως λαού, που με μεγάλη άνεση διέσυρε η πολιτική ελίτ της χώρας μας.

Φυσικά, για όσους σκεφθούν πονηρά, μιλάμε για 20 ή 40 χιλιάδες (το ανώτερο) Ιάπωνες που θα έρθουν στην χώρα μας και θα παλέψουν μαζί μας, για το δικό τους και για το δικό μας αύριο. Δεν αναφερόμαστε σε εκατοντάδες χιλιάδες ή σε εκατομμύρια αγνώστου ταυτότητας λαθρομετανάστες που θα τους δώσουμε γη. Εξάλλου, ξεκαθαρίζουμε πως η δημιουργία κατοικιών και υποδομών μεγάλων κτιριακών συγκροτημάτων, θα είναι κάτι που θα καλύψει η κυβέρνηση της Ιαπωνίας. Εμείς, ως πολίτες, ως χώρα, δυστυχώς δεν μπορούμε να προσφέρουμε τίποτε άλλο, από την πολύτιμη γη μας. Μακάρι να μπορούσαμε να βοηθήσουμε περισσότερο.

Έτσι, σαν ιστολόγιο, καταθέτουμε μία πρόταση ανθρωπιάς, μία πρόταση που θα αποδείξει πως οι Έλληνες πολίτες δεν είναι ανήθικοι, δεν είναι λαμόγια, δεν είναι απατεώνες, αλλά σεβόμενοι την ανθρώπινη αξία προσφέρουμε μερικά μικρά κομμάτια γης στους Ιάπωνες που έχασαν τα πάντα και που είναι αναγκασμένοι να ζήσουν σε ένα περιβάλλον που σκορπά τον θάνατο. Εμείς τους προσφέρουμε την ζωή, τον καθαρό μας αέρα, την γαλάζια μας θάλασσα και την συμπάσχουσα αγάπη των Ελλήνων πολιτών. Αυτά μας έμειναν, μαζί με την ανθρώπινη αξιοπρέπειά μας, και αυτά τους προσφέρουμε.

Ζητάμε, λοιπόν, να βρεθούν άνθρωποι σε θέσεις ευθύνης, περιφερειάρχες ανά την Ελλάδα και να προσφέρουν γη που ίσως να είναι άχρηστη για άλλους, όμως θα είναι θεμέλιο μίας νέας ζωής για συνανθρώπους μας που πάσχουν…

Μπορείτε κύριοι να είστε άνθρωποι; Αποδείξτε το. Είναι πολύ εύκολο για εσάς να κάνετε πράξη την πρότασή μας. Μάλιστα προς διάθεση γη σας είναι ήδη γνωστή, μέσα από το πρόγραμμα που έχετε εκπονήσει για παραχώρηση γης σε αγρότες… Κάπου θα υπάρχουν και κάποια καλύτερα κομμάτια γης για να δώσετε σε ανθρώπους που την χρειάζονται. Είμαστε βέβαιοι πως εάν προχωρήσετε σε μία τέτοια κίνηση, πολλά θα αλλάξουν για την χώρα μας. Και κυρίως, θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε το όνομα και την απολεσθείσα ηθική της Ελλάδας και των Ελλήνων, σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Τολμήστε, λοιπόν, να αποδείξετε πως είστε ακόμη άνθρωποι, πως είστε ακόμη Έλληνες. Εάν εμείς είχαμε αυτή τη δυνατότητα θα το είχαμε ανακοινώσει και θα είχαμε κάνει ήδη την προσφορά μας στην Ιαπωνική πρεσβεία που βρίσκεται στη χώρα μας… Ελπίζουμε το ίδιο να κάνετε κι εσείς...

Κωνσταντίνος

ΥΓ: Παρακαλούνται όσοι γνωρίζουν πολύ καλά ξένες γλώσσες, να μεταφράσουν το κείμενο και να το αποστείλουν σε μεγάλα ιστολόγια της Ευρώπης και της Αμερικής. Ας κάνουμε εμείς ένα βήμα για να προωθήσουμε το πραγματικό πρόσωπο των Ελλήνων και όχι το πλαστό και ανήθικο που με περισσή ευκολία μας φόρτωσαν "κάποιοι"...



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

13 σχόλια :

  1. Θα ηταν μια ωραιοτατη πρωτοβουλια , υπο τις ιδανικες συνθηκες. Γι΄αυτους. Αντε και ερχονται. Και κτηρια στεγασης γινονται (αν και το δημοσιο εχει παμπολα) και δινετε οικονομικη ενισχυση απο την Ιαπωνικη Κυβερνηση (αν και εχουν αρκετες οικον.δυσκολιες). Σε τι σχολεια θα πανε τα παιδια τους? Εχεις δει τα σχολεια τους? Ασε που δεν χωρανε ουτε τα δικα μας μεσα. Με ψυχολογικα τραυματα θα εχουμε τα παιδια. Και αντε λυνετε αυτο.
    Ετσι και παθουν κατι (παραβλεπω την συνεχη ιατρικη παρακολουθηση στην οποια θα υποβαλλονται) σε τι νοσοκομεια θα πανε? Θα παθουν σοκ οι ανθρωποι. Να πω για τα φαρμακα????? Αντε λυνετε και αυτο. Πως θα δουλεψουν? Τι δουλεια θα κανουν? Εδω κλεινουν συνεχεια. Θα μου πεις εχουμε και το www.startupgreece.gov.gr (κι ομως ειναι αληθεια). Με τι λεφτα? Δανεια? Εδω κοψανε για μας. Και μετα? επιταγες? Φτασαμε στα 500+εκ.ακαλυπτες. Και αντε πανε να δουλεψουν ως αγροτες ή κτηνοτροφοι. Ασε που σε λιγο δεν θα μεινει χωραφι για χωραφι , βοσκοτοπι για βοσκοτοπι απο τα αιολικα και Φ/Β της Μπιρμπιλη.Για ρωτα τους βαμβακαδες μας ? Τα "καρτελ" του γαλακτος τα εχεις ακουστα? Που πας να φερεις τους ανθρωπους? Αρρωστους , αστεγους, με τον πονο τους. Και εθιξα λιγα βασικα, αλλιως δεν θα εφτανε η σελιδα. οι Ιαπωνες εχουν τελειως διαφορετικη κουλτουρα απο τους ευρωπαιους.
    Εδω δεν ξερουμε εμας τι μας ξημερωνει.
    Σε ιδανικες συνθηκες , λοιπον, θα ηταν μια υπεροχη ιδεα. Και γω μαζι σου. Αλλα οχι τωρα. Οχι.

    ThW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα μπορουσαμε να φερουμε κ ιαπωνες δασκαλους για να διδαξουν στους πολιτικους μας την τεχνη του χαρακιρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eξαιρετικό Κωνσταντίνε. Το είχα σκεφθεί και εγώ, το αναδημοσίευσα με μια προσθήκη που έκρινα απαραίτητη.

    Καιρός είναι να αρχίσουμε να παίρνουμε τη χώρα μας πίσω και να μπεί ένα τέλος στις ασύμβατες πολιτισμικά ορδές που εισβάλλουν στη χώρα. Καιρός να θέσουμε συνεχώς και επιτακτικά το αίτημα για μαζικές επαναπροωθήσεις.

    @αλλενάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την πρότασή σας κ. Κωνσταντίνε. Αυτό μόνο. Τα είπατε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρώτη φορά διαβάζω τέτοιο άκυρο ποστ σε αυτό το blog. Και η Ελλάδα έχει χιλιάδες άστεγους γιατί να μη δώσει γη σε αυτούς? Επειδή είναι Έλληνες? "Για να ανακτήσουμε την χαμένη μας αξιοπιστία ως χώρα και να ξαναβρούμε την χαμένη μας ηθική ως πολίτες", αυτό γίνεται ξεκινώντας πρώτα από όλα από τους ίδιους μας τους εαυτούς και μετά προς τα έξω. Απλά δηλώνω την απογοήτευσή μου για αυτό το πόστ και για το ίδιο το ιστολόγιο αν συμμερίζεται τέτοια άποψη :(. ...ακόμα δε μπορώ να το πιστέψω ότι διάβασα τέτοιο ποστ εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δέχομαι την άποψή σου αγαπητέ Δημήτρη. Για σκέψου όμως, πως σε πολύ λίγο χρνικό διάστημα η ελληνική γη θα παραδίδεται βορά στους σχεδιασμούς πολυεθνικών, που σαφέστατα δεν θα μας δίνουν λόγο για το τι θα κάνουν με αυτήν (π.χ. ραδιενεργά σκουπίδια) ενώ εμείς θα τους λέμε και ευχαριστω επειδή την αγόρασαν για ένα κομμάτι ψωμί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κ. Κωνσταντινε
    1)Ενω δεν σας πειραζει που αγορασαν την μιση Ανατολικη Μακ/νια & Θρακη (βλ. Χαλκιδικη και Θασο) Ρωσοι και Βουλγαροι. Αλλα........ αυτοι ερχοταν με τα δολλαρια στις βαλιτσες.
    2) Εδω τα ελληνοπουλα φευγουν (μαλλον τα διωχνουν).
    ThW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς ThW: Μάλλον δεν διαβάζεις το ιστολόγιο αγαπητέ μου, και δεν γνωρίζεις τις θέσεις και τις καταγγελίες που έχουν γίνει μέσα από τον συγκεκριμένο χώρο για το ξεπούλημα της Μακεδονίας και της Θράκης σε αντεθνικά συμφέροντα και κύκλους που προσπαθούν να αγοράσουν γεωγραφικές περιοχές της χώρας μας.

    Τα Ελληνόπουλα φεύγουν και είναι κάτι πολύ άσχημο. Κάτι που πρέπει να αποφευχθεί. Παντί τρόπω... Όμως η ανάρτηση έχει διαφορετικό χαρακτήρα. Την ανάταση, την επανόρθωση της ηθικής ζημίας που έχει υποστεί η χώρα και οι πολίτες της διεθνώς, από τους κάκιστους πολιτικούς. Πρέπει να εργαστούμε προς την κατεύθυνση την ηθικής μας αποκατάστασης κι αφού πείσουμε τη διεθνή κοινότητα πως οι Έλληνες πολίτες είμαστε άνθρωποι και όχι λαμόγια και απατεώνες, τότε θα αρχίσουν πολλά να αλλάζουν. Εκτός και αν προτιμάς να περιμένουμε να φέρει την ανάπτυξη ο Γιώργος Παπανδρέου.

    Η ανάρτηση είχε και έχει σκοπό να αναδείξει την Ελλάδα και την μεγαλοσύνη των Ελλήνων. Και αν θέλεις, προτιμώ να έρθουν εδώ άνθρωποι σοβαροί, άνθρωποι με στοιχεία, άνθρωποι πρόθυμοι να δημιουργήσουν, αντί όλων εκείνων που λάθρα εισέρχονται, άγνωστοι όντες, ψευδόμενοι στις δηλώσεις ακόμη και της καταγωγής τους, σοβαρά αντιτιθέμενοι ως προς την δομή και την λειτουργία της Ελληνικής κοινωνίας, που όταν και εάν τους δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία θα αποπειραθούν να αλλάξουν και (γιατί όχι;) να την οικειοποιηθούν.

    Τελικά, προτιμώ να είμαι άνθρωπος που δίνω ελπίδα, παρά να είναι άνθρωπος χωρίς ελπίδα. Προτιμώ να σκύψω παρηγορητικά και να σταθώ στο πλάι ανθρώπων που περνούν τα ίδια ή και χειρότερα με εμένα, παρά να βαυκαλίζομαι και να βυθίζομαι στο ανερμάτιστο χάος που έχουν τοποθετήσει κάτω από τα πόδια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κ. Κωνσταντινε,
    Θα σας παραπεμψω στο 1ο μου σχολιο. Μαζι σας ειμαι. Και συμφωνω. Που θα φερουμε αυτους τους ανθρωπους σε αυτο το χαος που επικρατει? Οχι τωρα. Δεν εχουμε τις καν τις υποδομες,πλεον. Ουτε για μας. Μπαχαλο! Εχουν άλλη κουλτουρα.
    Απο Αν.Μακ/νια ειμαι και ξερω τι παιζετε.
    Το ιστολογιο το διαβαζω. Απλα ηθελα να θιξω οτι οι εννοιες πουλω ή ξεπουλω στην παρουσα φαση, μενα ειναι το ιδιο. Απλα αλλαξανε οι εθνικοτητες.
    Και δεν περιμενω οχι απο τον ΓΑΠ, αλλα και απο τους 300 εντος Βουλης να κανουν κατι. Μεχρι τωρα χειροτερα τα καναν, και αντιδραση καμμια.
    Δεν νομιζω οτι ειμαστε σε θεση ΤΩΡΑ να λυσουμε τα προβληματα ενος αλλου (μερους) λαου , αν δεν λυσουμε πρωτα τα δικα μας.
    ThW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει ποτέ από ξένο άνθρωπο που δεν είναι Έλληνας να κατηγορεί τους Έλληνες ώς λαμόγια και απατεώνες. Έχω συναναστραφεί με αρκετούς από διάφορες χώρες και ο καθένας μου έλεγε για τη δική του πως μας θεωρούν. Μόνο προπαγανδιστές, υποθέτω κιόλας γιατι πάλι δε μου έρχεται στο μυαλό κάποιος. Μόνο από Έλληνες το ακούω αυτό για τους ίδιους τους Έλληνες (την έχουμε φάει καλά την προπαγάνδα). Οι λόγοι που χρησιμοποιείς εδώ δε διαφέρουν και πολύ με τους λόγους προπαγανδιστών του στυλ παγκαλου. "Είμαστε (θεωρούμαστε) λαμόγια και κοπρίτες και μαζί τα φάγαμε, αρα πρεπει να κάνουμε κάτι." Αυτό το κατι για αυτόν είναι το να το βουλώσουμε και να υποστούμε τα κακά, και για σένα είναι να κάνουμε μια ακόμα φιλανθρωπία. Φίλε μου εγώ πιστέυω ότι δεν έχουμε να αποδείξουμε σε κανέναν τπτ. Επίσης φιλάνθρωπία δεν κάνεις για να αποδείξεις κάτι αλλά γιατί θέλεις το καλό για κάποιους που έχουν ανάγκη. Αν το κάνεις (και) για άλλο σκοπό τότε χάνεται η ανθρωπιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν μας λένε λαμόγια, αλλά σαν λαμόγια μας μεταχειρίζονται. Λυπάμαι πολύ που με συγκαταλέγεις στα ίδια με τον Πάγκαλο. Λαμόγια μας έχει πει αυτός και η παρέα του. Εγώ λέω να δείξουμε πως είμαστε άνθρωποι. Στο κείμενο μέσα δεν αναφέρω για άλλα οφέλη. Στα σχόλια, όπως προέκυψαν, ναι... Αλλά, το ότι είμαι και προπαγανδιστής της κυβέρνησης Παπανδρέου, είναι προφανώς αστειότητα. Και η φιλανθρωπία, η προτεινόμενη, έχει να κάνει με εμάς. Όχι με τον κάθε Πάγκαλο, όχι με το κάθε άλλο σούργελο που κυκλοφορεί εκτός Δρομοκαϊτείου. Πρότεινα να δείξουμε την μεγαλοσύνη μας ως λαός. Αν διαφωνείτε, έχει καλώς. Αλλά το να προσδίδετε πολιτική σκοπιμότητα, τότε αυτό σημαίνει πως ως λαός έχουμε φτάσει σε πολύ ακραία σημεία, αφού υποπτευόμαστε ακόμη και το καλό ως κακό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΚΡΗΤΗ.ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΑΡΙΟΥ...ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΜΠΑΔΙΑ.οδυσσεας αλυτης.ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υiannis Vouros (pyrinos logios), Australia18 Απριλίου 2011 στις 3:56 π.μ.

    Εγώ, κι ας με σχωρνανε οι συμπατριώτες μου, ενα εχω να πω! Οτι σου βγάζω το καπέλο απο πάνω ίσαμε κάτω αγόρι μου! Είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ με κεφάλαια γράμματα!
    Ελληνας αγόρι μου δεν ειναι μόνο απλά μια εθνικότητα οπως οι άλλες. Δεν ειναι οπως, ας πουμε Γερμανός η Αυστραλός η Γάλλος. Δεν εχει να κανει καν με αυτα. Ελληνας σημαίνει ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ, Ελληνισμος ειναι Ιδεολογια! Ειναι ΕΝΝΟΙΑ, που κρυβει μεσα της τις θεμελιωδεις αρχες του ανθρωπινου γενους!
    Γι αυτο ο Θεος επελεξε αυτον το λαο ως βαση για να εξαπλωθει η Αληθεια Του στην Οικουμενη! Και δεν το λεω μονον εγω, το λεει ο ιδιος ο ιδιος ο Foster Gambell, Αυστραλος καθηγητής ελληνιστικων σπουδών του πανεπιστημίου της Μελβούρνης. Δε ξέρω ποιον θεό εννοούσε, τον Δια η τον Χριστό, αλλα δεν εχει σημασία. Σημασια εχει οτι ετουτος ο τοπος εβγαλε τους περισσοτερους Αγιους και μαρτυρες κι οτι η φιλοσοφια του Χριστιανισμου βασιστηκε στην ΗΔΗ υπαρχουσα φιλοσοφια της εξυψωσης του Ανθρωπου που εξεφρασαν ο Πλατωνας, ο Αριστοτελης, ο Σωκρατης. Ο Θεος δεν μας επελεξε για να κατακτησουμε τον κοσμο με τα οπλα και τη βια, οπως πολλοι ευελπιστουσαν παλαιόθεν. Δεν μας επελεξε για να εξουσιασουμε τον κοσμο, οπως οι Εβραιοι. Μας επελεξε για τις ανθρωπινες αξιες μας, για τη δυναμη μας να σηκωσουμε το Σταυρο Του, δινοντας το τρανο παραδειγμα της θυσιας και του ανθρωπινου ιδεωδους! Το μαρτυρησε αλλωστε κι ο Ιδιος, οταν ειδε μια παρεα δικων μας που ειχαν παει περαστικοι απ το σπιτι του Ματθαιου οπου βρισκοταν Εκεινος και διδασκε. Τους εδειξε με το χερι Του και ειπε χαμογελωντας"Ιδου! Ηλθε η Ωρα να δοξαστει ο Υιος του Ανθρωπου"! Ετσι κι εγινε.
    Δε θα πω αλλα! Αλλωστε το σχολιο μου το γραφω απο το κινητο μου τηλεφωνο και δεν ανεβαζει αλλα bits.
    Απλα να σου αναφερω οτι ηδη εχω δωσει το κειμενο σου σε δικους μου υπαλληλους της επιχειρησης μου να το μεταφρασουν στην Αγγλικη γλωσσα για να σταλει σε ΟΛΑ τα αυστραλεζικα ΜΜΕ (εγω δυστυχως δεν εχω το χρονο να το κανω). Μακαρι να μπορουσα να ημουν στη πατριδα για να ερχομουν εκει που βρισκεσαι και να σου εσφιγγα το χερι και να σε αγκαλιαζα, ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ!

    ΟΣΟ αυτος ο τοπος ΓΕΝΝΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΙΟ ΕΡΜΗ, ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!

    Ο Θεος να σου δινει τη φώτιση και το κουράγιο στον αγώνα σου, που είναι και αγώνας μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]