Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ετοιμάζουν πολιτική ανωμαλία;


Ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί να πήρε το μήνυμα από τον Στρος Καν, αλλά δεν ήταν ο μοναδικός. Η παραμονή του στην εξουσία έχει οριστικοποιηθεί και το τέλος του πέραν από το άδοξο για τον ίδιο, σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί με τέτοιο τρόπο που θα δημιουργήσει σοβαρή κατάσταση ανωμαλίας.
Το μήνυμα του Στρος Καν το "πήραν" και οι γνωστοί - άγνωστοι, οι άνθρωποι των σκιών και τα παρελκόμενα των πάσης φύσεως πρακτόρων που λειτουργούν εντός του κράτους των Αθηνών, αλλά και στην υπόλοιπη χώρα. Σωρεία πληροφοριών αναφέρεται σε ετοιμασίες για δημιουργία πολιτικής ανωμαλίας δια της βίας, που ετοιμάζεται σε "στέκια" οργανωμένων και άρτια εκπαιδευμένων στην δημιουργία επεισοδίων.
Δυστυχώς η έξοδος του Γιώργου Παπανδρέου πρόκειται να συνοδευθεί από έκτροπα τα οποία θα επιχειρηθούν στην αυριανή απεργία. Πέρα από την μετακίνηση και είσοδο στην χώρα διαφόρων παράξενων προσωπικοτήτων, γνωστοποιήθηκε σε μέλη και στελέχη κομμάτων πως θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους αύριο, ενώ υπάρχει και πληροφορία για απόπειρα κατάληψης της Βουλής από κουκουλοφόρους.
Κάποιοι ινστρούχτορες της προβοκάτσιας αποφάσισαν να λειτουργήσουν στο γενικότερο πνεύμα της βίαιης ανατροπής (με την "βιτρίνα" του οργισμένου πολίτη) για να εξυπηρετήσουν τα σχέδια των προϊσταμένων και των "χορηγών" τους. Η "γαλάζια επανάσταση" των ανθρώπων των σκιών πρόκειται να εφαρμοσθεί για να κερδίσει χρονικά περιθώρια -παράταση- η οικονομική χούντα, που θα "θυσιάσει" τον πρωθυπουργεύοντα στον βωμό της ληστείας της χώρας. Σε αυτή την απόφαση κατέληξαν λόγω των συνεχών λαθών πολιτικού και επικοινωνιακού χειρισμού της κυβέρνησης Παπανδρέου, αλλά και λόγω της "αλλαγής ταχύτητας" που πρέπει να επιβληθεί στον τομέα της αρπαγής του εθνικού πλούτου.
Η εικόνα που χθες δημιουργήθηκε στο Βερολίνο, ήταν αυτή της μη αποδοχής του Παπανδρέου από τους πολίτες, αλλά "στήθηκε" για να λειτουργήσει ως το προοίμιο εξελίξεων πολιτικών στην Ελλάδα.
Το χαλί στρώθηκε, η αποπομπή Παπανδρέου εικάζεται πως θα είναι δραματική και η πολιτική ανωμαλία έχει σχεδιασθεί και είναι προ των πυλών. Οι αφορμές που θα δοθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, είναι πάρα πολλές... Το ζητούμενο, όμως, είναι να μπορέσουν οι πολίτες να διαφυλάξουν την απόπειρα πολιτικής ανωμαλίας και με τον δικό τους τρόπο να εξωθήσουν την ανθυποκυβέρνηση του ΔΝΤ να αποχωρήσει ομαλά. Οποιουδήποτε είδους πολιτική ανωμαλία θα ρίξει τη χώρα σε μεγάλη κρίση...
Έτσι, για την αυριανή απεργία και πορεία, καλό θα ήταν να επιλεχθεί η βουβή διαμαρτυρία και τέλος η καθιστική διαμαρτυρία μπροστά στη Βουλή. Οι "ειδικοί κουκουλοφόροι" θα περιμένουν για να εκμεταλλευθούν οποιαδήποτε σύγχυση υπάρξει και δεν θα διστάσουν να σπείρουν τον πανικό, για να προχωρήσουν στο σχέδιό τους...
  • Ευχόμαστε οι πληροφορίες που έχουμε να μην είναι αληθείς.
  • Ευχόμαστε οι υπηρέτες του παρακράτους να μην υπάρξουν στις γωνίες ψάχνοντας αφορμή για να βρωμίσουν τον αγώνα των πολιτών.
  • Ευχόμαστε να υπάρξει σύνεση και μέριμνα από εκείνους που είναι υπεύθυνοι για την διαφύλαξη των πολιτών...
Εμείς, μέσα από αυτό το ιστολόγιο, καλούμε όλα τα πολιτικά κόμματα της αντιπολίτευσης, να συμμετάσχουν στην αυριανή απεργία και να βοηθήσουν με τις κομματικές τους οργανώσεις την φύλαξη των πολιτών. Οποιαδήποτε παρεκτροπή θα βαρύνει κυρίως την κυβέρνηση (που είναι απολύτως σαφές ότι έχει γνώση των παρακρατικών σχεδιασμών), αλλά και τον υπόλοιπο πολιτικό κόσμο. Το κύριο χρέος και ο κύριος λόγος ύπαρξης των πολιτικών κομμάτων είναι η προστασία της χώρας και των πολιτών της. Αυτό το χρέος οφείλουν από αύριο να το κάνουν πράξη και να συνεννοηθούν έως ότου καταστεί δυνατόν να απομακρυνθεί ο σοβαρός κίνδυνος της πολιτικής ανωμαλίας...
Όσο για τους πολίτες, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχάσουν πως τα ανθρωποειδή με τις κουκούλες τρέμουν την πιθανότητα να στραφεί το πλήθος εναντίον τους...

Κωνσταντίνος

ΥΓ: Και κάτι τελευταίο. Μην ακούτε τις φωνές δειλίας από κάποιους μέσα στο πλήθος. Είναι τοποθετημένοι για να σας τσακίσουν το ηθικό. Είναι οι γνωστοί "σακκουλάδες", όπως θα έλεγε και φίλος, ο Δημήτρης...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Να πάμε όλοι εκεί με ελληνικές σημαίες και ειρηνικές διαθέσεις. Αλλά είναι απαραίτητο και να περιφρουρηθούν οι πορείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι ειναι "γαλαζια" επανασταση;
    στις απεργιες αυτες οποιος εχει τολμησει να κατεβει με ελληνικη σημαια χτυπιεται με σκοπο να τον σκοτωσουν
    στα διοδια οι γνωστοι τραμπουκοι της αριστερας που εχει καπελωσει την προσπαθεια ειπαν σε εναν που ειχε παει με τη σημαια "παρε το πανι και φυγε τωρα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδη οι Αργεντινοι χαζοι ηταν που κανανε επανασταση?? Με την βουβη διαμαρτυρια δεν προκειται να γινει απολυτως τιποτα.. Η βουλη πρεπει να καταληφθει απο Ελληνες πατριωτες και οχι απο αναρχικους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ! ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΤΑΡΣΥΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ ΠΟΤΕ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΥΡΙΟ!!!
    ---
    Η αποκαλυπτική πληροφορία βγαίνει από τα παρακάτω βίντεο:

    Στο 1ο και από το 23:06' λεπτό και μετά, εδώ:
    http://www.youtube.com/watch?v=VebFlmbm_TQ&feature=feedu !!!

    Στο 2ο και από το 22:22' λεπτό και μετά, εδώ:
    http://www.youtube.com/watch?v=833c0hOiDlc&feature=feedu !!!
    ---
    Παίρνοντας σαν αφορμή αυτή την ανάρτηση:
    http://ksipnistere.blogspot.com/2011/05/illuminati-game.html !!!
    Που συνδέει εύστοχα το κίνημα των "Αγανακτισμένων" με μια πολύ αινιγματική κάρτα από το γνωστό παιχνίδι ILLUMINATI CARD GAME,
    η επεξήγηση στο μήνυμα της κάρτας "Enough is Enough" λέει: "Ανα πάσα στιγμή , οποιαδήποτε μέρα , οι ελεύθεροι σκοπευτές μας μπορούν να σας ξαπλώσουν!!!
    Να έχετε μια καλή μέρα."!!!
    Δηλαδή, υπάρχουν αόρατα μάτια ποου παρακολουθούν κάθε μέρα τις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων και...
    με την πρώτη βίαιη αντίδραση, το πρώτο ΜΠΑΜ, θα είναι στημένοι ελεύθεροι σκοπευτές στα πέριξ και θ' αρχίσουν να πυροβολούν!!!
    Θα είναι παρακρατικοί, με σκοπό να σπείρουν τον πανικό, να ξεχειλήσουν την οργή του όχλου που βράζει αυτές τις μέρες και να την μετατρέψουν σε μια μεγάλη αιματηρήσυμπλοκή! Αυτοί που θα ξεκινήσουν τις βίαιες αντιδράσεις ενάντια στους αστυνομικούς θα είναι καλά κρυμμένοι και ανάμεσα στο πλήθος των Αγανακτισμένων.
    Ένα πιθανό σχέδιο προβλέπει την υποκεινούμενη βία ενάντια στις αστυνομικές δυνάμεις,... την δικαιολογημένη βίαιη απάντηση των αστυνομικών,... την ταυτόγχρονη δράση των ελεύθερων σκοπευτών από γύρω κτίρια (θ' αρχίσουν να πυροβολούν στο ψαχνό) και αμέσως την οργή του όχλου ενάντια σ' ότι βρίσκει μπροστά του!!!

    Θυμίζει και θ' ακολουθήσουν συνταγές τεχνητών εξεγέρσεων όπως τότε στο Πολυτεχνείο. Και τότε δεν είχαμε ελεύθερους σκοπευτές; Φυσικά και είχαμε και ήταν ένα προμελετημένο σχέδιο να δημιουργήσει πανικό και την οργή των διαδηλωτών! Το ίδιο θα επιχειρήσουν και τώρα!
    Κάτι σημαντικό, για να μην ξεχνάμε και την ιστορία που επαναλαμβάνεται...
    Αυτοί που σκότωσαν τον Τζών Κένεντυ ήταν Ελεύθεροι σκοπευτές και μάλιστα παρακρατικοί που μετά την σύλληψή τους δολοφονήθηκαν για να μην αποκαλύψουν τα σκοτεινά σχέδια των Μασσόνων Αμερικανών αφεντικών τους!
    ----
    Η μόνη λύση για να αποφευχθούν τέτοιου είδους τραγικά γεγονότα είναι οι αγανακτισμένοι να περιφρουρούν, να προσέχουν τα νώτα τους! Σε οποιαδήποτε περίπτωση, ξαφνικής βίας ενάντια των αστυνομικών δυνάμεων, να τραβηχτούν όλοι πίσω! Μην ακολουθήσουν μπροστά, να μην τους τυφλώσει, η υποκινούμενη από τους προβοκάτορες, οργή, γιατί με το να διανύσουν λίγα βήματα προς την βουλή... οι ελεύθεροι σκοπευτές θα πυροβολήσουν και τότε θα γίνει χαμός!!! Η Ελλάδα θα ζήσει τρομερές στιγμές εμφυλίου! Αυτό το επιζητούν εδώ και δεκατίες οι ύπουλες αριστερές δυνάμεις: Αναρχικοί πράκτορες, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ, κάποιες "γνωστές" Πρεσβείες και φυσικά... όλοι οι Λαθρομετανάστες Μουσουλμάνοι για να βρουν την αφορμή να κάνουν το "τζιχάντ", τον θρησκευτικό πόλεμο ενάντια στους Έλληνες Χριστιανούς!!!
    Προσοχή Συνέλληνες! Οι προβοκάτορες καραδοκούν να αιματοκυλήσουν όλη την Ελλάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]