Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Υπουργός φοβάται μην τον σκοτώσουν και προσέλαβε δοκιμαστή φαγητών;


Η είδηση, εάν αληθεύει, παραπέμπει σε αυτοκράτορες και σε στυγνούς δικτάτορες του παρελθόντος, οι οποίοι γνωρίζοντας το μέγεθος της σκληρότητάς τους απέναντι στον λαό, φοβόντουσαν μήπως δολοφονηθούν. Μάλιστα, ο φόβος τους ήταν τόσο μεγάλος, που ούτε το φαγητό τους δεν εμπιστευόντουσαν και φοβούμενοι μήπως τους δηλητηριάσουν διόριζαν κάποιον "δοκιμαστή φαγητών". Η τάση αυτή ήταν ιδιαίτερα "διαδεδομένη" κατά την περίδο της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.
Τόσο πολύ φοβάται, λοιπόν, ο υπουργός του Γιώργος Παπανδρέου, πως μπορεί να συναντήσει αιφνιδίως τον θάνατο; Τόσο πολύ που προσέλαβε δοκιμαστή φαγητών;
Είτε αστείο, είτε σοβαρό, το γεγονός θα πρέπει να διερευνηθεί για έναν και μόνο λόγο: Για την ιδιοσυγκρασία του υποκειμένου υπουργού του Γιώργου Παπανδρέου) και την ψυχολογία του ως υπουργού, που είναι άγνωστο εάν μπορεί να κρίνει σωστά κάτω από την αφόρητη πίεση του "ξαφνικού θανάτου", όπως επίσης άγνωστο είναι κατά πόσο μπορεί να καθοδηγείται προκειμένου να αποφύγει το... (για όλους μας) "μοιραίο"
Σας μεταφέρουμε την είδηση και την αποθέτουμε στην κρίση σας:

Τρέμουν για τη ζωή τους πολλοί από τους υπουργούς της κυβέρνησης Παπανδρέου.
Δεν φτάνει που ταμπουρώνονται σε επαύλεις -φρούρια μ ένα σκασμό αστυνομικούς που τους πληρώνει ο μακάκας ο Έλληνας φορολογούμενος, προσπαθούν να σκεφτούν κάθε ενδεχόμενο που θα μπορούσε ν απειλήσει τη ζωή τους.
Κάποιοι δεν ανοίγουν ούτε την προσωπική τους αλληλογραφία, λογαριασμούς ΔΕΗ, κινητής τηλεφωνίας κλπ.
Ένας απ αυτούς έχει προσλάβει (ανασφάλιστη παρακαλώ) παράνομη μετανάστρια την οποία χρησιμοποιεί σαν δοκιμαστή των φαγητών του.
Αν τα τινάξει η κακομοίρα θα τη γλιτώσει η υπουργάρα μας!
Δεν εμπιστεύεται ούτε τις πρώτες ύλες, τις οποίες αγοράζουν οι οικιακοί βοηθοί από το σούπερ μάρκετ και το μανάβικο.
Οι άνθρωποι έχουν κλάσει μέντες.
Άλλος υπουργός ζήτησε από μεγαλοδιαπλεκόμενο επιχειρηματία να του παραχωρεί τα σαββατοκύριακα-όταν ο υπουργός και η οικογένειά του βρίσκονται στο σπίτι-μερικούς από τους φουσκωτούς που διαθέτει ο μερακλής ο νταβατζής.
Για τέτοια υπουργική ξεφτίλα μιλάμε. Κατά τ άλλα παριστάνει κι αυτός τον πονοψυχιάρη στα ξιπασμένα κανάλια.
Τα καλύτερα έρχονται...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]