Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιούνκερ: Η Ελλάδα θα πρέπει να πουλήσει περιουσία 50 δισ.!


Ο Γιούνκερ, πρόεδρος του Eurogroup, ξεγυμνώνει τον Παπανδρέου με δήλωση που έκανε σήμερα, Δευτέρα βράδυ, στις Βρυξέλλες, σε σύσκεψη του Eurogroup.
Απερίφραστα, χωρίς μισόλογα και έχοντας γνώση των λόγων του, ως πολιτικός, δήλωσε πως είναι "απόλυτα ικανοποιημένος για τις προθέσεις της ελληνικής κυβέρνησης να δρομολογήσει πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, αλλά και αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας, ύψους 50 δισ. ευρώ, τουλάχιστον την επόμενη πενταετία προκειμένου να καλύψει το χρέος της και να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα στήριξης της ελληνικής οικονομίας".
Ο κύριος Γιούνκερ, φυσικά δεν είναι υπάλληλος της τρόικας, ούτε του ΔΝΤ και φυσικά αυτή του η δήλωση μόνο ως δήλωση κατώτερου προσωπικού δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί.
Φυσικά, με την συγκεκριμένη του δήλωση ο ευρωπαίος αξιωματούχος ξεγύμνωσε τις πρακτικές και τους πραγματικούς σκοπούς της κυβέρνησης Παπανδρέου, που ματαιοπονώντας επεχείρησε να διαστρεβλώσει τις δηλώσεις των ανθρώπων της τρόικας που ξεσήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών όταν αναφέρθηκαν σε ξεπούλημα της Ελληνικής κρατικής περιουσίας.
Όσο και αν επιχείρησε ο κύριος Παπανδρέου με τους υπουργούς του να πείσουν πως θα υπάρξει αξιοποίηση και όχι πώληση δημόσιας περιουσίας, ο κύριος Γιούνκερ σήμερα το βράδυ κατέρριψε με πολύ λίγες λέξεις τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης Παπανδρέου...

Μετά από αυτά, τρεις σκέψεις έρχονται στο μυαλό μου:
  1. Τι υπέροχη μέρα ήταν αυτή σήμερα. Αν όσοι πήγαμε για καφέ και μεζέδες πηγαίναμε στο Σύνταγμα, θα είχαμε κάνει και επανάσταση.
  2. Μια σημαντική διαφορά του 2011 με το 1821 είναι πως σήμερα ο μόνος κλέφτης στην Ελλάδα που έχει πάρει τα βουνά είναι ο Βασίλης Παλαιοκώστας.
  3. Η κυβέρνηση απάντησε στην τρόικα στις 2 τα ξημερώματα. Αν δεν λάνω λάθος εκείνες τις ώρες δουλεύουν τα μπουρδέλα. Τελικά, οι πουτάνες έχουν περίεργο ωράριο...

Εμείς, τώρα από την πλευρά μας, έχουμε μία απορία: Στα 50 δισ. ευρώ, πόση είναι η προμήθεια των μεσαζόντων; Όποιος απαντήσει γίνεται πρωθυπουργός!


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Σας παρακαλώ! Λίγο σεβασμό γιά τα μπουρδέλα και τις πουτάνες.

    Τα μπουρδέλα και οι πουτάνες εργάζονται σκληρά γιά να βγάλουν το ψωμί τους. Μακάρι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να είχαν το επίπεδο ηθικής που έχουν τα μπουρδέλα και οι πουτάνες.

    Η Ελλάδα τότε δεν θα είχε ανάγκη γιά επανάσταση. Τώρα όμως έχει.

    Σωστά κομματόσκυλα; Ενώ κάποιος κ. Πεταλώτης ομολογεί οτι η Ελλάδα είναι ‘ακυβέρνητο καράβι’, ο μέσος Έλληνας είναι πάλι έτοιμος γιά άλλη μία φορά, να νομιμοποιήσει με την ψήφο του, την ίδια δεσποτική κομματοκρατία που νομιμοποιούσε με την ψήφο της η γιαγιά του (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, κλπ.). Γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και οι διαρρήκτες που δεν άφησαν τίποτε που να μην το ξαφρίσουν από το σπίτι δύο φίλων πριν από ένα μήνα πήγαιναν για μεγάλη μπάζα. Αυτούς αν τους έπιανε η αστυνομία θα τους έχωνε μέσα. Αντίθετα, οι μεγάλοι μας διαρρήκτες, Έλληνες και ξένοι, κυκλοφορούν ελεύθεροι, πλούσιοι, με την διά βίου εξασφάλιση της ατιμωρησίας τους.

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΖΑΝ ΚΛΟΝΤ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ 50 ΔΙΣ.
    ΓΙΑΤΙ Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΖΑΝ ΚΛΟΝΤ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ 50 ΔΙΣ.
    ΓΙΑΤΙ Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]