Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η χώρα εκβιάζεται από τους λαθρομετανάστες ή κάποιοι θέλουν να μας αποπροσανατολίσουν;

Από τον Δεκέμβριο υπήρχαν πληροφορίες πως είναι πολύ πιθανή μία εξέγερση μέσα στην Αθήνα των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών. Υπήρξαν σειρά από δημοσιεύματα, πολιτικές ερωτήσεις, απάντηση του ίδιου του πρωθυπουργού, αλλά προφανώς δεν έγινε τίποτε, αφού μερικοί λαθρομετανάστες διέλυσαν κάθε έννοια ασφάλειας στο εσωτερικό της χώρας, αφού κατόρθωσαν να κινηθούν ανενόχλητοι από την Κρήτη έως την Αθήνα και την παλιά Νομική Σχολή.

“Κρατικές υπηρεσίες εκφράζουν το φόβο για πιθανή εξέγερση φανατικών μουσουλμάνων, κυρίως Αφγανών Ταλιμπάν, οι οποίοι, συνεπικουρούμενοι από άλλους αλλοδαπούς, θα προκαλέσουν αναταραχές στην Αθήνα. … Η κυβέρνηση έχει ενημερωθεί από ξένες μυστικές υπηρεσίες ευρωπαϊκών χωρών για το τι συμβαίνει στο λεγόμενο «γκέτο της Αθήνας»… Οι ελληνικές υπηρεσίες ασφάλειας, που είναι διάτρητες από ξένους πράκτορες και κυρίως Αμερικανούς και Βρετανούς, ενημερώθηκαν από ξένους πράκτορες για το ότι πιθανολογείται ότι θα επακολουθήσει στην Αθήνα. …Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, όμως, φαίνεται ότι έχουν αποκτήσει εδώ και πολύ καιρό επαφή με φανατικούς φονταμενταλιστές που δρουν στα τζαμιά της Αθήνας και της επαρχίας. …”- (περιοδικό «Επίκαιρα»)

Ερώτηση στις 10/12/2010 του Γ. Καρατζαφέρη προς τον Πρωθυπουργό για το αν ετοιμάζεται εξέγερση στην Αθήνα από ξένα κέντρα και δυνάμεις της Αλ Κάϊντα.

Την απάντηση του πρωθυπουργού; «Τα κατά καιρούς δημοσιεύματα και πληροφορίες γι’ αυτά τα θέματα πάντα χρήζουν διερεύνησης από τις αρμόδιες υπηρεσίες» τόνισε και διαβεβαίωσε ότι λαμβάνονται όλα τα μέτρα για την φρούρηση όλων των ευαίσθητων χώρων και εγκαταστάσεων, ενώ επισήμανε ότι προβαίνουν σε συνεχή επαναξιολόγηση των στόχων αυτών, με βάση πληροφορίες και τις ιδιαίτερες συνθήκες που διαμορφώνονται από την τρέχουσα επικαιρότητα.

Πώς μπορεί άραγε να μεταφρασθεί αυτή η αδράνεια της κυβέρνησης; Πώς μπορεί να εξηγήσει κάποιος το γεγονός πως σήμερα εκβιάζεται μία χώρα, στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ κανείς δεν αναφέρεται στο εμπόριο ελπίδας που κάποιοι χρησιμοποιούν για πολιτικές σκοπιμότητες;
Κατ' αρχήν, είναι αδικαιολόγητη η κυβέρνηση που δεν μπόρεσε ή που δεν πρόλαβε να σταματήσει τις εξελίξεις και να αποφύγει την κατάσταση που αυτή τη στιγμή επικρατεί. Εκβιαζόμενη, παραπαίουσα, αλλά και με μηδενική θέληση, βρίσκεται σήμερα να προσπαθεί να ρίξει ευθύνες οπουδήποτε εκτός από την ίδια.
Μήπως όμως, η κυβέρνηση επιθυμούσε να συμβεί κάτι τέτοιο; Μήπως ο Γιώργος Παπανδρέου δέχτηκε ένα δώρο που θα τον βοηθήσει να αποπροσανατολίσει επαρκώς το ενδιαφέρον των πολιτών από οικονομικές εξελίξεις που αναμένονται τις επόμενες ημέρες; Μήπως, τελικά, αυτοί οι λαθρομετανάστες είναι ένα χέρι βοήθειας (όχι ανέλπιστης;) προς την τραγική κυβέρνηση των τροϊκανών υπαλλήλων;
Δεδομένου του ότι οι μέχρι στιγμής παραπλανητικές τακτικές που εφάρμοσε το κυβερνητικό επιτελείο είχαν απόλυτη επιτυχία, αλλά τελευταία ήταν άκρως προβλέψιμες, μήπως η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί επιλογή και όχι τυχαίο γεγονός;
Μήπως η κυβέρνηση εμπλέκεται περισσότερο από όσο θέλει να φαίνεται;
Εν αναμονή των εξελίξεων, κι επειδή οι ημέρες και οι μήνες που διαννύουμε είναι ιδιαίτερα πονηροί, θα συνιστούσαμε να παρακολουθούμε τα γεγονότα με την δέουσα προσοχή, να τα παρατηρούμε από πολλές πλευρές και κυρίως να μην αφεθούμε στο να μετατραπούμε σε υλικό προς διαχείριση από την πλευρά της κυβερνητικής προπαγάνδας και των σχεδιασμών που γίνονται από τα επιτελεία διαχείρισης της κοινής γνώμης...

Κωνσταντίνος
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. αν είχε γίνει κατάληψη δημοσίου κτηρίου από Ελληνες υπηκόους.. θα τους είχαν πετάξει έξω σε χρόνο ντε τε.
    ακομη και σε εκκλησια δε διστασαν να πεταξουν δακρυγόνα, εδω... το παιζουν παλαβή... μούγκα!
    τα δακρυγόνα πληρώθηκαν απο Ελληνες και προορίζονται για τους ίδιους , οι υπόλοιποι δεν δικαιούνται ουτε καψούλι...
    η πιο διεστραμμένη φασιστική κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από αυτή τη χώρα
    δεν αξίζει ούτε να τους φτύσει κανείς,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ οι αλήτες της Νέας Τάξης κόντεψαν να μπούν στην Εκκλησία στον Άγιο Παντελεήμονα! Εάν οι κάτοικοι του Άγιου Παντελεήμονα είχαν κάνει κατάληψη της Νομικής θα τους είχαν πετάξει ήδη έξω! Αλήτες! Ανθέλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο καιρός γαρ εγγύς. Θα φτύσουν αίμα όλοι οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ αυτής της χώρας. ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι θα κάνουμε?,
    έχουμε καταλάβει τι γίνετε και τι θα γίνει,
    πότε και πως θα το σταματήσουμε? , πως πρέπει να αντιδράσουμε? ποιοι είναι ικανοί να πάρουν το κράτος στα χέρια τους ? πως θα καθαρίσουμε από τούς προδότες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Κωνσταντίνε
    Αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν 237 αλλοδαποί να ταξίδεψαν με πλοίο, να πήραν λεωφορείο από τον Πειραιά για το κέντρο και να μην έγιναν αντιληπτοί; Η ομάδα Δίας που βρίσκεται σε κάθε γωνία και που σταματάει συνεχώς αλλοδαπούς δεν τους είδε; Ή κινηθήκανε ο καθένας μόνος του και δώσανε ραντεβού έξω από τη Νομική!!; Η κοινή λογική λέει ότι η κίνηση αυτή έγινε με την ανοχή των σωμάτων ασφαλείας, συνεπώς και των προϊσταμένων τους.
    Το θέμα είναι ότι όλα τα κανάλια ασχολούνται πρωι-βράδυ με αυτό το θέμα(και θα ασχολούνται) και κανείς με την επίσκεψη των τριών τοκογλύφων που έρχονται για το νέο γύρο μέτρων! Επιτέλους...ο κόσμος δεν είναι μειωμένης αντίληψης ή εντελώς αποχαυνωμένος, για να του συμπεριφέρονται έτσι...
    Προσωπική παράκληση: Κλείστε τις τηλεοράσεις και...ας μιλήσουμε επιτέλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μηπως αυτη η κατασταση βολευει το πασοκ για να δειξει στο τελος πυγμη(καταργηση ασυλου κλπ) και να κερδισει ενα μερος απο τους "νοικοκυρεους" που εχει χασει προ πολλου;
    Αλλοστε τον φραχτη για αυτο δε τον φτιαχνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμπρος λοιπον και εμεις οι Ελληνες να παμε να καταλαβουμε μια αλλη σχολη, να δουμε τοτε τι θα κανουν θα σπασουν το ασυλο ή οχι. Εδω σε θελω κ. Παπουτση,και ολοι εσεις οι αριστεροκουλτουριαρηδες. Αυτη η καταληψη θα σας πειραξει ή οχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]