Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η αξιωματική αντιπολίτευση στον... κόσμο της


Δεν γνωρίζω ποιοί συμβούλευσαν τον Σαμαρά να κρατήσει τόσους μήνες χαμηλούς τόνους στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, ενώ ήταν γνωστό ότι με εντολές από του Μαξίμου και με τις ευλογίες της διαβόητης αρτίστας Αφρα Αλ Σάλεχ, είχε ανοίξει διάπλατα ο δρόμος των ομοθρήσκων της λάθρο προς την Αθήνα.
Και είχε σταματήσει κάθε προσπάθεια ανάσχεσης της εισβολής. Αυτό το γνώριζαν όλοι όσοι έχουν κάποια σχέση με το στρατό, έστω και συγγενείς αξιωματικούς. Και μόλις πριν λίγες μέρες, λίγες μέρες πριν την αναγγελία του φράχτη, έγραψε ο Φαήλος Κρανιδιώτης ένα άρθρο-καταπέλτη με τίτλο “Οι μουσαφιραίοι”. Αλλά άργησε…Διότι αμέσως μετά ο Παπουτσής εξήγγειλε τη σαπουνόφουσκα του φράχτη, που πέτυχε τα εξής:
  1. Εφερε το θέμα στη mainstream επικαιρότητα, ενώ μέχρι τότε θεωρείτο “αρμοδιότητα” “περιθωριακών” πατριωτικών ιστολογίων, μερικά από τα οποία είναι όντως ακραία. Πλέον μέχρι και ο Στέφανος Κασιμάτης έγραψε για εισβολή και ξεφτίλισε τη Νταλάρα αποκαλώντας την Μαρκησία Νταλ’ άρα, ενώ ο Θόδωρος Λιανός, στο “Βήμα της Κυριακής” κάλεσε τις αριστεράντζες κυνικά να τους πάρουν τους λάθρο σπίτια τους αφού τους αγαπάνε τόσο πολύ. Όλα αυτά ΜΕΤΑ την εξαγγελία του φράχτη. Η ΝΔ έμεινε μπουκάλα…
  2. Επεισε τον κόσμο ότι η κυβέρνηση αυτή είναι “πατριωτική”. Ακούγεται αστείο, αλλά ακούγεται αστείο μόνο σε επαϊοντες που γνωρίζουν τι σημαίνει ΓΑΠ και τι πιστεύει, που γνωρίζουν τι σημαίνει Αλ Σάλεχ και Βούγιας και Νταλάρα. Αλλά αυτά τα γνωρίζουν ελάχιστοι.
Πού ήταν η ΝουΔου τόσον καιρό κύριε Σαμαρά;
Γιατί δεν κατήγγειλε ευθέως την δήθεν “ηθοποιό” (αλλιώς θα την έλεγε η γιαγιά μου…) Αλ Σάλεχ που παίζει σκοτεινά παιχνίδα αριστερίστικων κύκλων;
Γιατί δεν κατήγγειλε ευθέως το γελοίο πόρισμα της Αλ Σάλεχ για την Αθήνα που λέει ότι και καλά θα γίνει ανοιχτή αγορά να πουλάνε οι εισβολείς ομόθρησκοί της “χειροτεχνήματα”; Ποιά χειροτεχνήματα ανόητοι; Τις κινέζικες μαϊμούδες και τα αμπρέλα-αμπρέλα τα βάφτισε “χειροτεχνήματα” η πολυπράγμων αρτίστα!
Γιατί δεν κατήγγειλε ευθέως η ΝΔ τη δράση των ύποπτων ΜΚΟ του Κούρκουλα και των δικηγόρων του διαβόητου Δικτύου;
Γιατί στην προεκλογική περίοδο, εννοώ πριν τις περιφερειακές εκλογές, δεν έδωσε έμφαση η ΝΔ στο θέμα της πάταξης του παραεμπορίου;
Γιατί ποτέ δεν έφερε στη Βουλή το θέμα του παραεμπορίου όταν ακόμα και το πεζοδρόμιο της Ακαδημίας Αθηνών ήταν κατηλειμμένο;
Εγώ μόνο τον Αδωνι και τον Πλεύρη έβλεπα να κάνουν επερωτήσεις για το θέμα. Βουλευτές της ΝΔ δεν υπάρχουν στην Α΄ και Β΄ Αθήνας;
Τώρα ξέρετε τι λέει το ΛΑΟΣ; “Η κυβέρνηση υιοθέτησε δικές μας θέσεις και χαιρόμαστε, εμείς τόσο καιρό τα φωνάζαμε και μας λέγανε ακραίους”.
Και ξέρετε κάτι; Έχει δίκιο το ΛΑΟΣ να χαίρεται. Διότι δικές του θέσεις υιοθέτησε (επιφανειακά) η κυβέρνηση στο θέμα της αφροασιατικής εισβολής (βλ. “μεταναστευτικό”). Οχι θέσεις της ΝΔ, οι οποίες διατυπώθηκαν άπαξ κατά την ψήφιση του λαθρονόμου και μετά εξαφανίστηκαν…Μήπως και της την πουν οι “αριστεροί” ή μήπως θεωρηθεί "αριστερή". Λες και όλοι οι κολλημένοι “αντιρατσιστές” θα ψηφίσουν ποτέ τους ΝΔ.
Ξέρετε τι πιστεύω;
Πιστεύω πως και η ΝΔ μας προετοιμάζει, διά της σιωπής της, να “συνηθίσουμε τις μυρωδιές τους”, που θα έλεγε και ο Βούγιας.
Κατανοητό. Δεν ξέρω πολλά μεγαλοστελέχη της ΝΔ να μένουν στα Κάτω Πατήσια, τον Κολωνό ή στις δυτικές συνοικίες.
Ξένος πόνος, όνειρο, που λέει και η μάνα μου.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Τι μανία είναι αυτή που λανσάρεται τελευταία που θέλει την αντιπολίτευση να μας "σώζει" μπαίνοντας σαν μπροστάρης στην αδικία που υφίστανται καθημερινά οι πολίτες.
    Έλεος ρε παιδιά...

    Ποιος διαμηνύει πια ότι η θα μας σώσει η ΝΔ.Είναι και αυτή τόσο μπλεγμένη όσο και το ΠΑΣΟΚ.Τι'χες Γιάννη τι'χα πάντα...

    Η λύση είναι ανατροπή του γενικού πολιτικού συστήματος και της νοοτροπίας των νεοΕλλήνων και όχι υποκατάστατα λύσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ αναγνώστη, λαμβάνοντας υπόψιν το σημερινό πολιτικό γίγνεσθαι και την μνημονιακή κυβέρνηση των τροικανων υπαλλήλων, είναι αναγκαίο η αξιωματική αντιπολίτευση να εγείρει θέμα νομιμότητας και συνέχισης λειτουργίας της παρούσας κυβέρνησης. Ως αξιωματική αντιοπλίτευση θα έπρεπε να έχει ήδη καλέσει όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και να καλέσει σε παραμερισμό των όποιων διαφορών τους, με κύριο μοναδικό στόχο την απομάκρυνση της παρέας Παπανδρέου και την άμεση παύση (μέσω νέου νόμου) λειτουργίας του μνημονίου.
    Επειδή τα κόμματα, ως εκπρόσωποι κοινωνικών ομάδων είναι σε θέση να οργανώσουν μία πολιτική κατάρρευση της υπάρχουσας λαθροκυβέρνησης (μην ξεχνάμε πως με ψέμματα ψηφίστηκε και με ψέατα συνέχισε να λειτουργεί έως και σήμερα). Γιατί τα κόμματα; Επειδή εάν υπάρξει τάση - στάση εκ μέρους των πολιτών, τότε το πιθανότερο είναι να υπάρξουν μεγάλα έκτροπα, τα οποία και θα πισωγυρίσουν την χώρα, αλλά και θα δώσουν έναυσμα σε διάφορους κύκλους να εκμεταλλευτούν προς όφελός τους την ρευστή κατάσταση.
    Χρέος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι λοιπόν, να οργανώσει την άμεση απομάκρυνση άκρως επικίνδυνων πολιτικά ανθρώπων, που ομολογούν πως η χώρα κυβερνάται από "δάνειες δυνάμεις", που ομολογούν απώλεια εθνικής κυριαρχίας, που έχουν μεταβάλει (έστω και άτυπα) την Ελλάδα σε μη κυρίαρχο κράτος και που κρυφά συζητούν για εθνικά θέματα σε περίοδο που θα έπρεπε να πράττουν το αντίθετο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ-ΜΠΕΡΝΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδια μας κοροιδευετε;
    Αφου οι δεξιοι ειναι το ενα και το αυτο με τους πρασινους.
    Ως ποτε νομιζετε οτι ο κοσμος θα σας πιστευη;
    Ο Σαμαρας δεν ανοιξε τα συνορα πρωτα στους κατσαπλιαδες Αλβανους και επειτα στους Ασιατες βαρβαρους;
    Ειναι φανερο οτι ΟΛΟΙ τους στο κυνοβουλιο εχουν το ιδιο αφεντικο.Η διαταγες που εχουν ειναι μια,ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,και το κανουν χωρις διακοπες,και οι μεν και οι δε,με βοηθους τους υπολοιπους προδοτες των λοιπων του ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]