Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λίγο πριν το τέλος του κόσμου, όπως τον ξέρουμε...

  • Ο κόσμος αυτός θα καταστραφεί σύντομα με μεγάλο πάταγο και το μόνο που θα έχει αξία θα είναι οι δεσμοί μεταξύ μας, η αλληλεγγύη των πολλών, οι οικογένειες και οι κοινότητές μας
Μια ωραία ταινία για αυτό ή κάποιο άλλο βράδυ. Είναι το Zeitgeist: Moving Forward, με ελληνικούς υπότιτλους, διαρκείας διόμισυ ωρών. Κάντε μου την χάρη και δείτε ΠΡΩΤΑ το φινάλε, από το 2:31:00 και μετά. Είναι η περιγραφή της αρχής του τέλους του κόσμου μας όπως τον ξέρουμε. Ενα τέλος που πλησιάζει με γρήγορα βήματα.

Στους μήνες και στα χρόνια που έρχονται θα δούμε την τελική κατάρρευση, αν δεν καταστραφούμε ολοκληρωτικά ως ανθρωπότητα, ενός παγκόσμιου συστήματος που βασίστηκε στην οικονομική εκμετάλλευση και ανισότητα, την απληστία, την σπατάλη φυσικών πόρων, και στην ολιγαρχική εξουσία. Οσες αναβολές και να πάρει, όσες πονηριές και να μηχανευτεί, το οριστικό τέλος αυτού του συστήματος, μας πλησιάζει αμετάκλητα.

Ενα σύστημα στο οποίο μας οδήγησαν άνθρωποι βαθειά άρρωστοι, εθισμένοι στην εξουσία, την κομματική, την πολιτική και την οικονομική. Ανθρωποι τους οποίους ονομάσαμε ηγέτες και ειδικούς. “Αριστερούς και δεξιούς”. Ανθρωποι που στάθηκαν ανίκανοι τελικά να μας εμπνεύσουν την πρόοδο και την προκοπή του συνόλου και να μας οδηγήσουν σ’ αυτήν. Ανθρωποι που επιχείρησαν να μας κάνουν να λατρέψουμε τους δικούς τους θεούς: την εξουσία και το χρήμα. Το κέρδος. Και να ξεχάσουμε αυτό που είμαστε και αυτό που οφείλουμε να γίνουμε.

Αυτοί οι ηγέτες, που μερικοί μεταξύ μας ακόμη πιστεύουν ότι τους έχουμε ανάγκη να μας κυβερνούν και να διευθύνουν τις κοινωνίες και τα έθνη μας, μας οδήγησαν στον ατομισμό, την διαφθορά, την σπατάλη, την αποξένωση και την ασθένεια. Στην παράνοια. Ενα βήμα πριν το χείλος της ολικής καταστροφής και του χάους.

Δεν θα παραιτηθούν. Θα παλαίψουν ως το τέλος να κρατήσουν την διεφθαρμένη εξουσία τους, μέσα από κοινοβουλευτικά ή σοσιαλιστικά καθεστώτα, που πάντα θα επιμένουν να ονομάζουν “δημοκρατικά” και τα οποία το μόνο που κάνουν είναι να εργάζονται υπέρ των συμφερόντων μιας χούφτας ανθρώπων, επίσης βαρειά ασθενών, και γι’ αυτό πολύ επικίνδυνων. Καθεστώτων που κάτω από την καθοδήγηση αυτών των λαμπρών ηγετών μας, δεν εργάστηκαν ποτέ για το καλό του συνόλου, της κοινωνίας, του έθνους. Που εννόησαν σαν κοινωνία και έθνος τον εαυτό τους και μερικές δεκάδες ολιγαρχών του πλούτου με τις οικογένειές τους. Και τους υπόλοιπους μας είδαν ως οικονομικούς σκλάβους. Αυτοί οι λαμπροί μας ηγέτες.

Δεν θα παραιτηθούν ειρηνικά από την εξουσία τους επάνω μας. Και επειδή γνωρίζουν πως σύντομα θα αντιμετωπίσουν την απειλή της αποκαθήλωσης, και την οργή μας, ετοιμάζουν τα όπλα τους εναντίον μας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στην τελική αναμέτρηση “θα παίξουν τα ρέστα τους”, προκειμένου να διασώσουν την κομματική ή πολιτειακή ή οικονομική εξουσία τους.

Ο κόσμος αυτός θα καταστραφεί σύντομα με μεγάλο πάταγο και το μόνο που θα έχει αξία θα είναι οι δεσμοί μεταξύ μας, η αλληλεγγύη των πολλών, οι οικογένειες και οι κοινότητές μας.

Αν αυτή η τελική αναμέτρηψη δεν καταστρέψει τους όρους επιβίωσης της ανθρώπινης ζωής πάνω στην επιφάνεια αυτού του πλανήτη, που οι φωτισμένοι ηγέτες μας μετέτρεψαν σε έναν απέραντο ωκεανό δακρύων, ανθρώπινου πόνου, εκμετάλλευσης και ανισότητας, θα κληθούμε όλοι εμείς να ξαναχτίσουμε έναν καινούριο κόσμο από την αρχή πάνω στις στάχτες.

Ας ελπίσουμε ότι θα μας έχουν μείνει δυνάμεις, ομόνοια και σοφία αρκετή για να οικοδομήσουμε ξανά έναν κόσμο άξιο να κατοικούν ελεύθεροι και δίκαιοι άνθρωποι, που δεν θα τους οδηγάει η ασθένεια της εξουσίας και του κέρδους (γμ τα κόκκαλά σας), αλλά η αίσθηση της ενότητας και του συνόλου. Η αρετή της ελευθερίας και η ευθύνη της δημοκρατίας.

Ο σεβασμός του ανθρώπου και του δικαιώματός του στην ζωή.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

11 σχόλια :

  1. Ο δημιουργός του Venus Project, όμως, ζητάει χρήματα για την προώθησή του. Δε ζητάει ούτε εθελοντική εργασία, ούτε άλλου είδους συμπαράσταση. Πουλάει DVD και βιβλία στη σελίδα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ο σεβασμός του ανθρώπου και του δικαιώματός του στην ζωή"

    Εχω αρχίσει να πιστευω σοβαρά, ότι ο άνθρωπος δεν αξίζει να ζει. Το μόνο που κάνει είναι να ρυπαίνει αυτόν τον όμορφο κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο δημιουργός του Venus Project δεν είναι καν homo sapiens. Μάλλον είναι homo technicus, δηλαδή τεχνοκράτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αποκαλυψις Ιησου Χριστου ην εδωκεν αυτω ο Θεος.
    Ιδου ερχεται μετα των νεφελων, και οψεται πας οφθαλμος και οιτινες αυτον εκεντησαν και κοψονται επ'αυτον πασαι αι φυλαι της γης. Εγω ειμι το Α και το Ω λεγει Κυριος ο Θεος ο Ων και ο Ην και ο Ερχομενος ο Παντοκρατωρ.
    Εληλυθεν η ωρα.. Εφοσον μια χιλιετια ειναι ως εν ετος αραγε ποσο ειναι μια ωρα? Πρεπει να πλειρωθουν οι γραφες πρωτον. Εν αντιθεσει των 'κυβερνωντων', ο Κυριος Ιησους Χριστος οπως και καθε σωστος Χριστιανος και καθε σωστος Ελληνας, και καθε σωστος Ανθρωπος, και καθε σωστη κτισης, ολοι γνωριζουμε οτι καθε ψυχη ειναι υπερτατης σημασιας, καθε ψυχη εχει δικαιωμα να σωθη, να αγαπηθει πραγματικα και οχι φαινομενικα. Γνωριζουμε οτι ο εικονικος κοσμος ειναι ενα ψευδος, γνωριζουμε οτι ο αρχιτεκτονας τα ακρα και οι αδελφοτητες τα ΄βρηκαν' γνωριζουμε οτι ο μεσος ανθρωπος εχει εξαπατηθει και δεν εχει ιδεα τι ετοιμαζεται παρολο που το λενε οι γραφες, γνωριζοθμε οτι ερχεται η ριξης και ολοι θα βλεπουν πλεον, γνωριζουμε οτι εχουμε τον ΔΥΝΑΤΟ και Αρχιερεα ΟΛΩΝ που ακομη και τωρα εαν ηθελε καθαριζαν τα παντα. Αλλα οχι. Πρεπει πρωτα να πληρωθουν οι γραφες. Γνωριζουμε οτι ο κοσμος εφτιαχθηκε απο τον ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ για τους ανθρωπους και οσες κτισεις επισης μαθουν να αγαπανε την ανθρωποτητα. Ειναι ντροπη να λενε καποιοι οπως βαλτοι των νεφελιμ και του κακου οτι 'ο ανθρωπος δεν αξιζει να ζει'. Γιατι τι εχουν διξει στις χιλιετιες. Αγαπη- ΟΧΙ. Τιμιοκρατεια- ΟΧΙ. Δικαιουνη - ΟΧΙ. Πηρατε τις γυνακες των ανθρωπων, κανατε γεννητικη μηχανη, φαγατε σαρκες και ηπιατε αιμα καθως και ζωικη ενεργεια των ανθρωπων,και εμεθυσαν τα 'παιδια' με μισος, φθονο, πονηρια, πορνεια, ξεχασμα αρχων, ψευδος, πολεμους, αρρωστιες, καταντια, νανομηχανες, δολοφονιες, κτλ, κτλ. Η ανθρωποτης απλως ακολουθει εν αγνια- γιατι Αραγε ο Κυριος ειναι και ο καλος ΠΟΙΜΗΝ! Διοτι η ανθρωποτης εχουν γινει προβατα, εχετε κανει το σπιτι του ΠΑΤΡΟΣ ενα χαλια σταυλο. Ντροπη σας. Φωναζετε για την ανθρωποτητα. Αντι να βοηθησετε τον μικρο αδελφο. Τι εχετε να δειξετε. Αλλα ο Κυριος ακομη και τωρα διδασκει με τον διαχρονικο Λογο Του. Αγαπατε του εχθρους σας, κανετε καλο σε εκεινους που σας μισουν, εμενα εμισησαν πρωτα. Εφοσον οι ανθρωποι εχουν την δυνατοτητα να αγαπησουν να διωρθοθουν εσεις οι 'κριτικοι' γιατι οχι. Ακομη και τωρα και εσεις οπως και καθε κτισις μπορει να αναγνωρισει το καλο. Γυριστε σαν το ασωτο υιο και γαντζωθητε στο αρμα του Χριστου. Εκεινος γνωριζει πω να σηκωσει τους παντες ολες τις κτισεις. Εκεινος θα δωσει ΔΩΡΕΑΝ απο την πηγη τις ζωης. Εχετε ΠΙΣΤΙ! Αγαπη Πιστις Ελπιδα λοιπον.

    Ο καιρος γαρ εγγυς
    Λεγει ο μαρτυρων ταυτα
    Ναι ερχου Κυριε Ιησου

    Εν Αρχη Ην Ο Λογος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. (Το τέλος του κόσμου έρχεται για τον κάθε άνθρωπο ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ)

    Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
    ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ. (27)
    Προς τα βιολογικά κομπιούτερ του Υψίστου. (Άνθρωποι)
    (Σε πολλά άρθρα επαναλαμβάνω τους ορισμούς τα αποφθέγματα τα σλόγκαν κλπ.)
    Για όσους ενδιαφέρονται και πέρα από την μάσα, του σεξουαλικού και πεπτικού σωλήνα.
    Εδώ δεν μιλάμε για να πουλήσουμε πνεύμα ο ένας στον άλλων, αλλά για να προσεγγίσουμε την αλήθεια την πραγματικότητα και το "απόλυτο".
    Δυστυχώς, ζούμε στον πλανήτης της ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ: Ανθρώπων ζώων φυτών.
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΟΓΙΚΗΣ από το βιολογικό κομπιούτερ του ζωικού Βασιλιού, της οργανικής και ανόργανης χημείας, τον ΑΝΘΡΩΠΟ, από τον οργανικό επεξεργαστή συσχετίσεως συγκρίσεως, την λογική, το μυαλό, τον μηχανισμό σκέψεως κλπ.
    Τα πάντα είναι ΠΙΘΑΝΑ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΙΜΑ. Υπάρχει η αντικειμενική και η υποκειμενική αλήθεια, και για να είναι αλήθεια ένα πράγμα πρέπει να ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΩΣ ΨΕΜΑ είτε μας ΣΥΜΦΕΡΕΙ είτε όχι, αν τολμάτε διαψεύστε μου.
    Συνεχίζει να είναι αλήθεια ένα πράγμα, μέχρι την στιγμή που θα αποδεχτεί ως ψέμα
    Αλήθεια είναι κάθε τι που δεν αποδεικνύεται ως ψέμα, ή διαψεύστε με. Τόσα χρόνια λέω (εκτός των άλλων βλέπε βιβλίο 1-2-3 κλπ.) π.χ ότι δεν υπάρχει χρόνος, ότι οι αισθήσεις είναι 8: η 5 γνωστές, 6 η ισορροπία, 7 ο χρόνος, και η 8 αίσθηση η γενική αίσθηση όλων των αισθήσεων και του εαυτού της (8αι) κοινώς το μυαλό, ο νους, η ψυχή, το πνεύμα κλπ. και κανείς δεν αναρωτήθηκε μπας και έχει δίκαιο ο "βλάκας".
    Όλα είναι μια ροή συμβάντων της κοσμικής διαδικασίας μεταβάλλονται μεταλλάσσονται μετατάσσονται αλλάζουν μορφή υπόσταση διάσταση κατάσταση κατάταξη μέσα στον χώρο κλπ. τίποτα ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ, και οι άνθρωποι αν και ζουν μια και ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορά (ανεπανάληπτος) μέσα στη φύση, αν και γεννιούνται με την κατάρα, το ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, του πόνου, της δυστυχίας, με την τάση να μην πεθάνουν ΠΟΤΕ, και με πολλά άλλα στίγματα κληρονομικά, και αν και είναι αξιολύπητα μελλοθάνατα ανθρωπάκια ζούνε με την απειλή του θανάτου πάνω από το κεφάλι τους, χωρίς να έχει βγει ακόμη η απόφαση εκτελέσεως (μετρούν μέρες όπως οι φαντάροι όταν είναι να απολυθούν) και όμως μιλούν για αιωνιότητα ή ενεργούν σαν να ΜΗΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ.
    ΜΑΤΕΤΑΙΟΤΗΣ ΑΣΚΟΠΙΜΟΤΗΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΤΗΣ ΑΒΕΒΑΙΩΤΗΣ = Μ.Α.Π.Α.

    Θ Α Ν Α Τ Ο Σ. Ο "ΑΘΑΝΑΤΟΣ"
    Αιώνια πρόσκαιροτης τα πάντα προσκαιρότης. Η φθορά της αφθαρσίας.
    Ο θάνατος ποτέ δεν πεθαίνει, εκτός και αν πεθάνει η γη!
    Η τελευταία υποχρέωση μας.
    Ο Λ Α - Ε Ι Ν Α Ι - Γ Ι Α - Τ Ο Υ Σ - Ζ Ω Ν Τ Α Ν Ο Υ Σ: Για τους πεθαμένους ή για αυτούς που δεν γεννήθηκαν ακόμη, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ούτε κόσμος, ούτε άνθρωποι, ούτε ζώα, φυτά, δικαιοσύνη, θεός, αλήθεια, ψέμα, μέλλον, παρελθόν, παρόν, σύμπαν κόλαση παράδεισος κ.λ.π. Τ Ι Π Ο Τ Α. (Ζούμε στον κόσμο των αισθήσεων).
    Και η ζωή θα ανταλλάσσει σκυτάλη με τον θάνατο, ώσπου ο ήλιος θα στέλνει το φως του το αθάνατο. Εις το επαναδείν. Για σας, θα σας δω στον παράδεισο της ανυπαρξίας! –Σίγουρα, ποιο σίγουρα δεν γίνετε.
    Η ΖΩΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΙΗΤΙΚΟΣ.( Ποιήματα στις σελίδες:)
    1)ΠΗΓΗ ΚΑΘΕ ΑΞΙΑΣ: ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ( σελ.7). 2)ΥΠΑΡΞΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ( σελ.7).
    3)ΑΔΙΚΗ ΑΔΙΚΙΑ ( σελ.13). 4)ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ( σελ.8). 5)Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ( σελ.8).
    6)Η ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ( σελ.90).
    Περισσότερα έξω από το κατεστημένο στις σελίδες: http://users.otenet.gr/~tzinis/telikotelos.htm
    Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    http://users.otenet.gr/~tzinis http://www.tzinis.blogspot.com/ tzinis@otenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λυπάμαι για κάποιες απόψεις.
    Προτείνω σε όλους να δουν όλα τα zeitgeist πρώτα(το moving forward είναι το 4ο)και να μην βιάζονται να βγάλουν συμπέρασμα...
    Ο Peter Joseph, δημιουργός του zeitgeist, έχει διανήμει δωρεάν στο διαδίκτυο αλλά και μέσω δωρεάν κινιματογραφικών προβολών ,όλα τα ντοκυμαντέρ(και το moving forward), απλά λέει σε "όποιον θέλει" να αγοράσει 5$! το dvd για να ενισχύσει την πολυέξοδη αυτή παραγωγή...
    Όσον αφορά στον Jacque Fresco, δημιουργό του Venus project, πρόκειται για ένα μηχανικό, κατά κύριο λόγο, που έχει αφιερώσει τη ζωή του στις ανακαλύψεις τεχνολογικών επιτευγμάτων (και πολλά άλλα...) για να παράσχει εναλλακτικές λύσεις στον σύγχρονο άνθρωπο.
    Τεχνοκράτης; έλεος...
    Είναι 95 περίπου ετών, ζει σε μια έκταση(τύπου φάρμας), και προσπαθεί να ενημερώσει με διαλέξεις, με dvd ή καλώντας επισκέπτες στο χώρο του, για το πως μπορούμε ,αν μπορούμε, να αποτρέψουμε την κατάρρευση της ανθρωπότητας εξαιτίας του σάπιου συστήματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΦΑ!!!ΤΟ ZEITGEIST!!!ΨΑΧΤΕ ΤΟ ΛΙΓΑΚΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ YOUTUBE.ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΩΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ZEITGEIST!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επειδη πολλοι εχουν πλανηθει, και ειτε σκοπιμως σκορπιζουν ψευδος, ειτε χωρις γνωσεις μιλουν για θανατο επερχομενο για καθε ανθρωπο 'μεμονομενα την στιγμη που πεθαινει'. Μεγαλο λαθος. 1. Η ψυχη ειναι αθανατη 2. Φυλακιζεται η απελευθερωνεται, οχι πλεον νανομηχανη βαθια μεσα στον εγκεφαλο του ανθρωπου με την γεννηση - φτανει πια 3. Ο 'αρχιτεκτονας' ειναι ακομη ο 'αρχων του κοσμου τουτου' η δεσμοφυλακας 4. Ο Κυριος εχει δικαιωμα να σηκωσει οποιον και οποια θελει 5 Υπαρχουν μερη 'κατωθεν' μερη 'σε λοιβαδια' με ασπρους λοικους που φυλανε τα 'κοπαδια', και μερη 'ανωθεν' στον υπερβατικο κοσμο. Οπως επισης υπαρχει ο τριτος ουρανος , τεταρτος, κτλ. 5. Η ΑΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΜΙΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ 6. Ο εικονινος κοσμος καταρεει- ολοι θα βλεπουν με την ρυξη. 6. Ψυχες ξανναγενιωνται μεσα στον χωρο-χρονο (Εαν θελετε να το πιστεψετε, ναι ο Ιωαννης ο Προδρομος ηταν και ο Ηλιας (Ιησους Χριστος) και ναι θα ειναι εδω μαζι με τον Ενωχ- αλλα παλι οι ανομοι θα προτιμησουν να τους θανατωσουν αντι να γυρισουν σαν ασωτοι υιοι στον ισιο δρομο. Ο Θεος ομως θα τους αναστησει. 7. Ο Κυριος Ημων Ιησους Χριστος και Θεος και Αρχιερεας ΟΛΩΝ ειναι ΕΔΩ! Οπως και η Αθηνα! Τα διαστημοπλοια της ειναι πλεον κοντα στον πλανητη Αρη- διασαλευονται οι τροχες των πλανητων. Ναι ειναι με τον Κυριο μας τον Εμμανου ΕΛ. 8. Ο πλανητης Χ ειναι σχεδον εδω- οχι ΔΕΝ ειναι οι κακοι 'αννουνακοι' αλλα σε αλη αναρτηση ισως το αναφερω... 9. Οι αστρικες πυλες σφραγιζονται ολα ΕΔΩ θα γινουν. Οσοι νομιζουν πως θα πανε σε αλλους πλανητες τι σκεπτονται. Αφου ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ παραχωρησε τα νεφελωματα λοιπον? Αλλα οχι και πολεμος να ανεβουν στον τριτο ουρανο. Δεν θα επιτραπει. Εξ ο πολεμος στους ουρανους της Αποκαλυψης. Και θα υπερυσχυσει ο ΜιχαΕΛ και οι Αγγελοι αυτου. 10. Αγαπη, δικαιοσυνη, ανθρωπια, και ο ΘΕΟΣ υπαρχουν και μετα 'θανατο'. Μη πλανασθε. Μη ερεθιζεστε. Μη αφιετε τους νεφελιμ, και δαιμονες με πονηριες και ψευδη να σας παρασυρουν. Και αυτα που κανουν ειναι ΑΝΟΜΙΕΣ. Και εις κρισιν θα ελθουν εν Κυριω οταν ελθη η ωρα. Και τοτε θα καταλαβουν και εκεινοι που ακομη εχουν μεθησει απο κακια εκεινοι που τον εκεντησαν, οτι ο Τριαδικος Θεος υπαρχει, καθως και ο Κυριος, και η Παναγια-ειναι τοσο πανεμορφη, και τα Χερουβειμ, και τα Σεραφειμ, και ο ΕΛ ΕΛΙΟΝ, και ο ΜιχαΕΛ, και ο ΓαβριΕΛ, κτλ κτλ. Διαβαζετε την καινη Διαθηκη, την Αποκαλυψη του Ιωαννου, διοτι ερχεται καιρος που οι ουρανοι θα ειναι πυρακτουμενοι κα τα στοιχεια θελουσι διαληθει. Μαθετε ολοι να αγαπατε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ οχι φαινομενικα. Αγαπατε τον Κυριο και Θεο σας, ναι και Θεο σας αν και δεν το θελετε, Εξομολογεισθε τω Κυριω, και θα πληρωθουν οι γραφες διοτι η Αγαπη ΟΥΔΕΠΟΤΕ εκπιπτει.
    Μη παρετε το χαραγμα ειτε εν σωματι ειτε εκτος σωματος στον υπερβατικο κοσμο.

    Προσευχεστε αδιαληπτως
    Εστε ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ οπως εγω, χαμογελλω ηδη προσμενοντας την Ελευση ΤΟΥ
    Ερχετε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ για ΟΛΟΥΣ
    και ο Λυκος θα Ζησει με το 'Αρνι'
    Ναι Ερχου Κυριε

    Εν Αρχη Ην Ο Λογος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα το δω το 3ο Zeitgeist και θα το σχολιάσω.Πριν το δω όμως ας αφήσω ένα σχόλια για το πρώτο και δεύτερο.
    Είναι εμφανής η προσπάθεια του παραγωγού και σκηνοθέτη να χτυπήσουν τις θρησκείες,κυρίως όμως το Χριστιανισμό που αριθμεί τα περισσότερα μέλη στον κόσμο.Στο 2ο ντοκυμαντέρ (αλλά και στο πρώτο) όταν αναφέρεται στις θρησκείες,δείτε απλά πόσο χρόνο αφιερώνει στο Χριστιανισμό (και τι λέει για αυτό) και πόσο στις άλλες.
    Εν των μεταξύ το δεύτερο είναι μια ποταπή διαφήμιση και τίποτα άλλο του Venus Project.Φυσικά και πάλι θα πληρώσει ο κοσμάκης για κάτι τέτοιο (αν ποτέ γίνει).

    ΥΓ:Απλά δείτε το βιογραφικό του παραγωγού.Ισχυρό μέλος της εβραϊκής κοινότητας.Δε λέω άλλα...Ψάξτε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν είμαι υποστηρικτής του κινήματος του Zeitgeist. Και διαφωνώ σε πολλά σημεία με τις προτάσεις του, με το "δια ταύτα".

    Αλλά στην ανάλυση της πραγματικότητάς μας, που κάνει, δυσκολεύομαι να διαφωνήσω.

    Οι ταινίες του Zeitgeist, δεν εντοπίζουν μόνο την αδικία και την ανισότητα. Προσφέρουν και την εξήγησή τους για τους μηχανισμούς που τις στηρίζουν. Αυτό είναι το πολύτιμο.

    Και μερικοί σταματήστε να νιώθετε πως όποιος κάνει κριτική στις ιερότητές σας, το κάνει γιατί είναι θεοσοφιστής, μπλαβατσικός, κομμουνιστής, χρυσαυγίτης, και τα λοιπά.

    Μην αφήνετε στο απυρόβλητο της κριτικής σας τίποτε. Ακόμη κιαν δεν θα την εκφράσετε δημόσια.

    Θραξ Αναρμόδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΣΕΤΑΙ..... Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ!ΑΡΚΕΤΑ....Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΣΜΙΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΕΡΡΩΣΘΕ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ Η ΔΥΝΑΜΙΣ ΜΕΘ ΥΜΩΝ ΑΔΕΛΦΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]