Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι σήμαινε το ολόιδιο ντύσιμο Παπανδρέου και Ερντογάν;


Επειδή πολύ κουβέντα γίνεται με το ότι τάχα οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας και της Τουρκίας, καθώς και όλο το ακροατήριο φορούσαν γαλάζια κασκόλ που υποτίθεται συμβολίζει το χρώμα του Αιγαίου και όλοι οι Έλληνες ενθουσιάστηκαν και οι δημοσιογράφοι έκαναν λόγο για συμβολισμό ειρήνης και διάφορα τέτοια, θα ήθελα να σας γνωρίσω τα ακόλουθα:
  • 1. Το χρώμα των κασκόλ ΔΕΝ είναι γαλάζιο αλλά τυρκουάζ.
  • 2. Η λέξη τυρκουάζ είναι γαλλική και σημαίνει τουρκικά.
  • 3. Το χρώμα αυτό συμβολίζει την έννοια του παντουρκισμού, γιαυτό και αν θυμάστε η σημαία των Ουιγούρων στην Κίνα που είχαν επαναστατήσει πέρισυ ήταν η ημισέλινος σε τυρκουάζ φόντο.
Όπως καταλαβαίνετε, η επιλογή του χρώματος δεν ήταν καθόλου φιλική ή ειρηνική, αλλά καθαρά σοβινιστική και εχθρική.
Δεδομένου και του γεγονότος πως ο Γιώργος Παπανδρέου είχε ντυθεί ολόιδια με τον τούρκο ομόλογό του, Ταγίπ Ερντογάν, να υποθέσουμε πως ασπάζεται πλήρως την "ενδυμασία" που του "έδωσε" ο ισλαμιστής νεο-οθωμανιστής τούρκος πρωθυπουργός;

Αναγνώστης
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Νεκτάριος Πετρίδης9 Ιανουαρίου 2011 στις 1:34 μ.μ.

    Αὐτὰ εἶναι ψιλὰ γρὰμματα γιὰ τὸν ΓΑΠ. Μὰ ἐδῶ δὲ νιώθει τὰ χοντρὰ, αὐτὸ θὰ τὸν προβλημάτιζε ;
    Μαζί τους,ὄχι ἴδια περιβολὴ, οὔτε πυρετό δὲ θέλω νὰ'χω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λυπάμαι πολύ όταν ακόμα και τώρα μετά την καθαρή προδοσία της χώρας απο κόμματα και ΜΜΕ βλέπω τον προδομένο κόσμο να πιστεύη ότι ο ΓΑΠ είναι κουτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το τυρκουάζ είναι το χρώμα της διοργάνωσης που θα φιλοξενηθεί στο στάδιο που εγκαινιάστηκε. Καλά τα σενάρια συνωμοσίας αλλά λίγο ψάξιμο δεν βλάπτει... http://www.erzurumindex.net/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o.k.
    Την επόμενη φορά θα φορέσουνε ροζ πουά ανοιχτό, με πράσινα ελεφαντάκια.
    Για τις νυχτερινές εμφανίσεις προτείνω μαύρο στριγκάκι και καπέλο τύπου Landon, με το λογότυπο «Μπάτσοι Γουρούνια Πουλιά» ή «Αδέλφια μου Αλήτες Δολοφόνοι».
    Μια δεκαπεντάποτη πρέπει να συμπληρώνει το σύνολο.
    (Η κρίση κρίση και η μόδα μόδα )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]