Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το δυνατό σημείο του σύγχρονου Έλληνα: Ψιλό τουμπεκί...


Έχουμε υποστεί τον μιθριδατισμό της ελεεινής 30ετούς μεταπολιτευτικής ψευτο-προοδευτικής κυριαρχίας και πλέον δεν μας συγκινεί τίποτε.
Λυπάμαι αλλά ακόμη και αν δρομολογηθεί η συγκυριαρχία στο Αιγαίο, απλά δεν θα αντιδράσουμε ούτε με τον τρόπο που αντιδρούν οι φαρμακοποιοί για άνοιγμα του επαγγέλματος τους, έχουμε βουλιάξει στην απάθεια και την νωχελικότητα.
Θα πλασαριστεί δε από τα καθεστωτικά ΜΜΕ με τόσο πανηγυρικό και εύσχημο τρόπο, που θα το ευχαριστηθούμε απίστευτα…
Εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών του Αιγαίου, κέρδη, ελάφρυνση του οικονομικού βάρους και παράλληλα μηδενικά προβλήματα με την γείτονα, αφού θα έχουν λυθεί προς όφελος της ασφαλώς, άρα μείωση και των εξοπλιστικών δαπανών ίσως και της θητείας… απλά τέλειο!
Ο Γιώργος θα παρουσιαστεί μέγας ηγέτης ειρηνοποιός και βάλε και για να είμαστε ειλικρινείς για όλα αυτά φταίμε απολύτως εμείς, την στιγμή που στην πρώτη εθνική μειοδοσία δεν αντιδράσαμε, τότε προδιαγράψαμε την πορεία απόλυτα.
Σκεφτείτε, τον πρωθυπουργό των Ιμίων το αναδείξαμε λίγους μόλις μήνες μετά νικητή με 42% και 162 έδρες!
Ε, μην τρελαθούμε…
Αυτούς θέλουμε αυτούς έχουμε.
Όσο γι αυτούς που μιλάνε για πόλεμο και εξεργέσεις, με όλο τον σεβασμό, αλλά είναι εκτός πραγματικότητας… Έχουν πλήρη άγνοια των γεωστρατηγικών και γεω-οικονομικών δεδομένων, γιατί απλά ένας πόλεμος θα σημαίνει «αυτοκτονία» για την χώρα (αυτή την χρονική στιγμή), ενώ η εξέγερση αφού δεν έγινε την στιγμή που εθίγησαν καίρια τα συμφέροντα κοινωνικών ομάδων που έπληξαν την καθημερινότητα μας, τότε δεν θα γίνει ούτε για την πατρίδα.
Έτσι απλά...
Αυτά τα κάνανε οι παππούδες μας και μπράβο τους…
Εμείς απλά ας κάνουμε τουμπεκί είμαστε πολλοί δυνατοί σ’ αυτό και το εφαρμόζουμε με διάφορους τρόπους, για να μην έχουμε πιθανά υπαρξιακά…

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]