Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άγιος Παντελήμονας: Άγρια επίθεση της Αστυνομίας σε πολίτες


Άγριο ξύλο αυτή τη στιγμή στην πλατεία του Αγίου Παντελήμονα στην Αθήνα. Δυνάμεις των ΜΑΤ μαζί με άνδρες της Ασφάλειας επιτίθενται κατά των κατοίκων της περιοχής, αλλά οι κάτοικοι, σύσσωμοι και κάθε ηλικίας (γριές, γέροι, παιδιά) χτυπιούνται στήθος με στήθος με τους άνδρες των ΜΑΤ…
Πώς ξεκίνησε;
Σήμερα νωρίς το απόγευμα, κι ενώ συνεχιζόταν η προγραμματισμένη εκδήλωση των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα, δύο διμοιρίες των ΜΑΤ μπήκαν στο κέντρο της πλατείας και άρχισε ένα μοναδικό σκηνικό βίας από τις αστυνομικές δυνάμεις!!!
Οι κάτοικοι της περιοχής άρχισαν να επιτίθενται σε εκείνους τους αστυνομικούς που αναίτια κινήθηκαν εναντίον τους, κάνοντας μάλιστα και χρήση χημικών.
Οι δρόμοι γύρω από την πλατεία θυμίζουν πεδίο μάχης, με ανθρώπους τρίτης ηλικίας (γριές και γέρους) να είναι πεσμένοι κάτω.
Η αστυνομία ενώ επί 15 λεπτά δείχνει να προσπαθεί να καθαρίσει την πλατεία για να μπορέσουν να έρθουν οι γνωστοί κουκουλοφόροι. Οι κάτοικοι αρνούνται και το δηλώνουν με την στάση τους, με το αίμα τους…
Η αστυνομία καταλύει σήμερα το δικαίωμα των πολιτών να διαμαρτύρονται;
Τεράστιες οι ευθύνες του υπουργού, καθώς και του πρωθυπουργού, αφού όλοι περίμεναν προβοκάτσια σήμερα… Αλλά προβοκάτσια ξεκάθαρη από την Αστυνομία;
Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως 100 πολίτες κλείστηκαν στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα και η Αστυνομία είναι έτοιμη να επιχειρήσει ΜΕΣΑ στην εκκλησία για να βγάλει τους πολίτες έξω!!!
Δέκα διμοιρίες των ΜΑΤ κατά Ελλήνων πολιτών. Πρέπει όλοι να κατέβουν στον Άγιο Παντελεήμονα. Μέχρι και ο ιερέας στάθηκε μπροστά στην εκκλησία και ζητά από την αστυνομία να μην μπει μέσα....

Νεότερα: Και άλλες διμοιρίες ΜΑΤ προστέθηκαν απέναντι στους πολίτες. Πλήθος πολιτών προσέρχονται από ολόκληρη την Αθήνα. Η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι, αλλά όπως μας δήλωσε μία περασμένης (μεγάλης) ηλικίας γυναίκα: "Εδώ αναρχικοί δεν έρχονται. Να πάνε στο Μαξίμου, με τους αντεξουσιαστές παρέα"!!!

Νεότερες εξελίξεις εδώ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Χτυπούν Έλληνες?Έφτασαν σε αυτό το έσχατο σημείο να χτυπούν Έλληνες?Δεν ντρέπονται,δεν έχουν ιερό και όσιο,μισούν τόσο πολύ τους Έλληνες,τη πατρίδα μας,την ορθοδοξία,τα ήθη και έθιμα μας,ώστε να επιβάλλουν με το στανιό την υποκουλτούρα του πολυπολιτισμού της νέας τάξης πραγμάτων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θα περάσει ο νεοφασισμός του νεοπασοκ. Παντού σχηματίζονται πυρήνες αντίστασης. Συριζαίοι, νεοπασόκοι και νεοφιλελεύθεροι θα ηττηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι, το έσχατο σημείο είναι ότι χτυπάνε Έλληνες, όχι ότι χτυπάνε γενικότερα. Ελληνικός πολιτισμός και ορθόδοξη χριστιανική αγάπη να σου πετύχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελπιζω να διαπιστωσαμε ποσο ευκολα δημιουργειται ενας "εμφυλιος" με αφορμη τα αναμενομενα γεγονοτα στον Αγ.Παντελεημωνα.
    Παλιοτερα το προβλημα ηταν οι κομμουνιστες και τωρα οι διεθνιστες και η παγκοσμιοποιηση.
    Στην πραγματικοτητα λοιπον δεν υπαρχει "εμφυλιος" αλλα ρουφιανοι-προδοτες που επιβουλευονται την πατριδα μας!!
    Ο ιδεολογικος τους χωρος ειναι γνωστος και αποτελει διαχρονικη απατη!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω χάσει πλέον την εμπιστοσύνη μου σε αυτούς του τύπους.Δεν αγαπούν την Ελλάδα,αλλά μόνο τη θέση τους.Το κακό είναι ότι δε παραιτούνται,πρώτα θα καταστρέψουν τα πάντα στο πέρασμα τους ,θα αλλοιώσουν την εθνική ομοιογένεια,θα ξεπουλήσουν Αιγαίο και Θράκη,και μετά θα φύγουν στο εξωτερικό πάμπλουτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]