Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παπακωνσταντίνου: "Εσείς ψηφίσατε το μνημόνιο, εγώ δεν είμαι βουλευτής"

Ποιος είναι ο πιο ευδιάθετος από τους 300 τις τελευταίες ημέρες;

Ο Βαγγ. Παπαχρήστος, ο οποίος πριν από μία εβδομάδα διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ, μετά την άρνησή του να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο-σκούπα του υπουργείου Οικονομικών για τις επιχειρησιακές συμβάσεις και τις ΔΕΚΟ.

Ο ανεξάρτητος πλέον, βουλευτής δηλώνει «ξαλαφρωμένος» και απαλλαγμένος από τα βάρη της κομματικής πειθαρχίας.

Μιλώντας με δημοσιογράφους ήταν σαφέστατος για την αφορμή που τον οδήγησε στην καταψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

Αφορμή που είχε ονοματεπώνυμο. Αυτό του Γ. Παπακωνσταντίνου. Ο υπουργός, όπως είπε ο Παπαχρήστος, κατά τη συζήτηση που προηγήθηκε στον Κοινοβουλευτικό Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ, πριν από την ψήφιση του νόμου, όταν οι συνομιλητές τού ζητούσαν εξηγήσεις για τη σκληρότητα των μέτρων, τους είπε: «Εσείς ψηφίσατε το μνημόνιο. Εγώ δεν είμαι βουλευτής».

Μία ημέρα αργότερα, την περασμένη Τρίτη το βράδυ, ο Παπαχρήστος, ως αντίδραση, καταψήφισε το πολυνομοσχέδιο και διεγράφη.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Εκεί που μας χρωστούσαν, θα μας πάρουν και το βόδι! Σε λίγο ο κ. Παπακωσταντίνου θα πει στους πολίτες: Εσείς στηρίξατε το μνημόνιο στις αυτοδιοικητικές, εγώ ψήφισα λευκό. Και μετά μας ζητούν να δείξουμε πολιτισμό! Βρε ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδω μας ειπαν οτι "μαζι τα φαγαμε",στο μνημονιο θα κολλουσαν??

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αρα λοιπον ο παπαχρηστος δεν το καταψηφισε επειδη ηταν αδικο και αντιλαικο αλλα απο καπριτσιο επειδη τον ετσουξε αυτο που του ειπε ο παπακωνσταντινου που τυχαινει ναναι και αληθινο εδω που τα λεμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]