Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το μέγα ερώτημα: Ανίκανοι ή διαπλεκόμενοι;


Είναι άδικο, χυδαίο και ανήθικο να καταδικάζεται μια ολόκληρη κοινωνία σε εξαθλίωση για να σωθούν πέντε μπορτνέλα (βλ. τράπεζες) και να πλουτίζουν οι διαχειριστές τους.
Άνθρωποι κάνουν βουτιές σε κάδους με σκουπίδια, σε όλο το λεκανοπέδιο. Κάτι που στο παρελθόν αποτελούσε σπανιότατη εικόνα έχει γίνει συνηθισμένη πραγματικότητα.
Δε με νοιάζει ο «εξορθολογισμός» των δημοσίων οικονομικών, με νοιάζει ο εξανθρωπισμός της πολιτείας.
Ο άνθρωπος όταν δεν έχει άλλη τροφή , οδηγείται στον κανιβαλισμό.
Σε αυτό το σημείο μας οδηγεί η χρηματοπιστωτική χούντα της συμμορίας ΓΑΠ-ΔΝΤ.
Άρχισαν τα μισόλογα για επιμήκυνση της παραχώρησης «Αττικής Οδού» και «Ελευθ. Βενιζέλος» σε Μπόμπολα και Χόχτιφ αντίστοιχα.
Δηλαδή, αυτή η κυβέρνηση που «αναμορφώνει τον δημόσιο τομέα» δεν είναι ικανή να διαχειριστεί κερδοφόρα φιλέτα και προτιμά να συνεχίσουν οι εντός και εκτός «Εθνικοί εργολάβοι» την είσπραξη ζεστού χρήματος, ενώ η Ελλάδα τρέχει να δανείζεται.
Οι υπουργοί και πρόθυμοι κατεδαφιστές μισθών και συντάξεων είναι ανίκανοι να στήσουν ένα μηχανισμό είσπραξης διοδίων: Αυτοκίνητο μπαίνει, είσπραξη, ανεβάζουμε την μπάρα, κατεβαίνει η μπάρα, αυτοκίνητο ξαναμπαίνει κ.λπ;
Πάντως, το σκηνικό με Κόκκαλη στον τζόγο, Μπόμπολα στα έργα, έναν Σημίτη θέλει για να δέσει το γλυκό. Αλλά και ο Γιώργος… καλά το πάει το μαγαζί…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Μην ξεχνάτε πως η τακτική που ακολουθούν να κάνουν σταδιακά νόμο την αδικία μπορεί να αντιμετωπισθή δρώντας με το σκεπτικό πως κάποτε το δουλεμπόριο ήταν νομικά καλυμένο.

    Ελπίζω η ερώτηση να’ναι απλά ρητορική.
    Απάντηση: 100% διαπλεκόμενοι η συνεργοί διαπλεκομένων.

    Η Ελλάδα όμως δεν είναι το μόνο θύμα.
    Ολος ο κόσμος ζει τον ίδιο εφιάλτη.
    Πρόκειται για τον πιο επιστημονικά στημένο πόλεμο κατά της ανθρωπότητας και έχει επεκταθεί παντού σαν φωτιά εκτός ελέγχου.

    Εύχομαι και ελπίζω να βρείτε την δύναμη να το παραδεχτείτε πως μας έπιασαν κορόϊδα και να αντιδράσετε. Οσο πιο σύντομα τοσο καλύτερα.

    Ενώ οι μεγάλοι αυτού του κόσμου μας έσπρωχναν όλους προς τις πιστωτικές κάρτες, τα δάνεια και τις χρηματιστηριακές "επενδύσεις" κι’ενώ τα τσιράκια τους στα κανάλια μας έκαναν πλύση εγκεφάλου, αυτοί έστηναν την μεγαλύτερη απάτη κατά της ανθρωπότητας.

    Ενα απο τα πιο σατανικά σχέδια τους έχει να κάνη με την κατάργηση της ιδιωτικής περιουσίας. Μην βιάζεστε. Το δικαίωμα της ιδιωτικής περιουσίας δεν το χρειάζονται οι πλούσιοι, αυτοί είναι υπεράνω νόμου ετσι κι’αλλιώς. Το δικαιώμα της περιουσίας είναι για την προστασία του φτωχού, και πάει πιο βαθειά απο το "σπίτι μου σπιτάκι μου" γιατί αν δεν έχεις δικαίωμα ιδιοκτησίας, το σώμα σου το ίδιο είναι έρμαιο του κράτους που θα μπορεί να σε "εγκαταστήση" όπου επιθυμεί. Ρητορική ερώτηση. Θα θέλατε να αφεθείτε στις διαθέσεις του κράτους;

    Για την ωρα αρκούνται στον ετήσιο φόρο κατοικίας.
    Αν δεν αντιδράσετε και συνεχίσετε να δέχεστε αδιαμαρτύρητα τον ένα φόρο μετά τον άλλο, θα το μετανοιώσετε πολύ πικρά.

    Ο φόρος κατοικίας σε 5 - 10 χρόνια θα’χει φτάσει σε χιλιάδες ευρώ τον χρόνο και αυτό σημαίνει το τέλος της ιδιωτικής περιουσίας. Σκεφτείτε το λιγάκι, το σπίτι σας δεν είναι δικό σας πια, αφού μπορούν να σας το πάρουν αν δεν πληρώσετε τον φόρο. Στα 30 - 40 χρόνια που θα ζήσετε σ’ενα σπίτι θα’χετε πληρώσει τουλάχιστον το μισό της αξίας του σε φόρους, στους κλέφτες που παριστάνουν τους προστάτες του κόσμου, κι’αλοίμονο σας αν αρρωστήσετε και δεν μπορείτε να πληρώσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα Καθηκια που παριστάνουν τους πολιτικούς ( και οι 301 ) οσο βρίσκουν ηλίθιους που τους ψηφιζουν , οχι μονο τα σπίτια , αλλα και την ψυχη μας εχουν εντολη να πάρουν .
    Γιατι ρε τους ψηφίζετε ;
    Εσυ αρθογραφε πληρώνεις τα κερατιατικα ; Ψηφίζεις ;
    Εαν ναι , δεν εχεις δικαιωμα να μιλάς και να γράφεις διοτι τους νομιμοποιεις να κάνουν αυτα που γράφεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]