Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Γιώργος το πήρε απόφαση - Δεν θα γίνει Καραμανλής

  • Μήπως όμως το σκέφτεται να γίνει και επισήμως Τσολάκογλου;

Εμφανώς δυσαρεστημένος από τις αντιδράσεις που έχουν προκύψει στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, στο περιθώριο της συζήτησης του προϋπολογισμού για το 2011, ο οποίος ψηφίζεται σήμερα, είναι ο Γιώργος Παπανδρέου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός δεν ανέμενε τέτοια έκταση δημοσίων διαφωνιών από βήματος Βουλής, και έχει ενημερώσει τους συνεργάτες του ότι στην επόμενη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, στην οποία θα δοθεί ο λόγος σε βουλευτές, προκειμένου να μιλήσουν, δεν θα διστάσει να τους απαντήσει, προκειμένου να δείξει ότι είναι αποφασισμένος να μην υποχωρήσει, αλλά να προχωρήσει σταθερά στην υλοποίηση των πολιτικών που έχει επιλέξει.
“Εγώ δεν θα γίνω Καραμανλής”, είναι η πιο χαρακτηριστική αποστροφή του, όπως την άκουσαν στενοί συνεργάτες του μετά το χθεσινό υπουργικό συμβούλιο, στο οποίο εκδηλώθηκαν έντονες ενστάσεις για το νομοσχέδιο περί απελευθέρωσης των κλειστών επαγγελμάτων, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η κατάθεσή του στη Βουλή, για τις αρχές του 2011.
Όσοι μάλιστα γνωρίζουν καλά τον Πρωθυπουργό, εκτιμούν ότι η παραπάνω φράση έχει συγκεκριμένο περιεχόμενο: Αφορά στην απόφασή του να μην γίνει όμηρος μιας ισχνής κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, η οποία θα τον υποχρεώνει σε διαρκείς συμβιβασμούς και υποχωρήσεις, αλλά αντί αυτής, να επιλέξει την προσφυγή σε πρόωρες εκλογές, το πρώτο τρίμηνο του 2011, προκειμένου να ζητήσει νωπή εντολή από τον ελληνικό λαό.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]