Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άρχισαν οι μηνύσεις κατά υπουργών

  • Οι υπουργοί και οι βουλευτές κυκλοφορούν με ομάδες προστασίας επειδή φοβούνται τις εκδηλώσεις "λατρείας" των πολιτών

Σύμφωνα με πολύ καλές πληροφορίες του ιστολογίου μας, η ΠΟΣΠΕΡΤ (Συνδικαλιστικό Όργανο των Εργαζομένων στην Ελληνική Τηλεόραση) μηνύει τον κύριο Παπακωνσταντίνου, επειδή δεν παρενέβη στο κύμα επιθέσεων που δέχτηκε η ΕΤ, με αποτέλεσμα να πληγεί το κύρος της εταιρείας μέσω δημοσιευμένων στοιχείων που δεν ήταν αληθή.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μήνυση στρέφεται και κατά δεύτερου υπουργού της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου.
Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί κατά των κυβερνητικών στελεχών, αλλά και του γενικότερου πολιτικού κόσμου, είναι πως δεν νιώθουν μεγάλη ασφάλεια να κυκλοφορούν χωρίς συνοδεία. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση υπουργού που το βράδυ της Δευτέρας προσήλθε σε τηλεοπτικό σταθμό με πολυπληθή συνοδεία (σωματοφύλακες), ενώ για λόγους (επίσης ασφαλείας) προτιμήθηκε η είσοδός της στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού από... παράπλευρη είσοδο και όχι από την κεντρική, προκειμένου να αποφύγει τις... κακοτοπιές.
Τέλος, υπουργός της κυβέρνησης δέχθηκε συνδικαλιστικό εκπρόσωπο ο οποίος ξεκαθάρισε πως "έτσι όπως πάτε σε λίγο καιρό θα σας αρχίσουν στα χαστούκια"....
Έτσι, η πολιτική σκηνή μεταβάλλεται με υψηλότατες ταχύτητες και προβλέπουμε πως σε λίγο καιρό η κοινοβουλευτική δημοκρατία θα μετονομαστεί σε "δημοκρατία των μπράβων"!!!

Κωνσταντίνος
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Άδικος κόπος οι μηνύσεις. Αυτοί που θα τις δικάσουν έχουν εξαγοραστεί προκαταβολικά. Ήδη διεκδικούν κι άλλα αναδρομικά από ότι ακούω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]