Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Πεταλωτής έγινε... λοκατζής!!!

  • Ο πράσινος ήλιος μοιράζει πράσινα μπερέ και ο Πεταλωτής έγινε πρασινο-πολεμιστής και με μπερέ!
«Ένας πράσινος μπερές και το στιλέτο του καταδρομέα απονεμήθηκαν χθες στον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Γ. Πεταλωτή, κατά την επίσκεψή του στο στρατόπεδο Αντιστρατήγου Κυρούδη Νικολάου στη Νέα Σάντα Ροδόπης.» από την εφημερίδα Έθνος
Η εν λόγω κίνηση, εκ μέρους Διοικητή Μονάδας Ειδικών Δυνάμεων μάλιστα, είναι απαράδεκτη και προκλητική για τους εξής λόγους:
1ον) Βάσει των ισχυουσών διατάξεων ο πράσινος μπερές απονέμεται σε όσους κληρωτούς στρατιώτες υπηρετούν στις Ειδικές Δυνάμεις και έχουν με επιτυχία ολοκληρώσει τη σχετική εκπαίδευση, καθώς και σε όσα στελέχη έχουν αποφοιτήσει από το Σχολείο Καταδρομών του Κ.Ε.Α.Π. Εξ όσων γνωρίζουμε ο Πεταλωτής δεν ανήκει σε καμία εκ των δύο κατηγοριών. Όμως, πρέπει να αναγνωριστούν οι καταδρομικού τύπου ενέργειες του κυρίου Πεταλωτή, ο οποίος ανερυθρύαστος "σκεπάζει" τον πόλεμο που έχει ανοίξει η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου - ΔΝΤ απέναντι στους Έλληνες πολίτες... Η "τάση" όμως, του διοικητή της μονάδας της Νέας Σάντας, προφανώς εντάσσεται μέσα στην πολεμική ανδρεία που απαιτεί ο Γιώργος Παπανδρέου από τους "στρατιώτες" του. Και ο Διοικητής της Μονάδας Ειδικών Δυνάμεων προφανώς αποφάσισε να βραβεύσει τον "ηρωϊκό" Πεταλωτή...!
2ον) Η ιστορία των Λόχων Ορεινών Καταδρομών του Ελληνικού Στρατού γράφτηκε με αίμα την περίοδο 46-49 στα βουνά της Δυτικής Μακεδονίας και το 1974 στην Κύπρο. Επομένως ο πράσινος μπερές και το μαχαίρι του Έλληνα Καταδρομέα φέρουν τεράστιο ειδικό βάρος και δεν είναι feaux-bijoux αναμνηστικά για να τα χαρίζει ο κάθε διοικητής στον κάθε υπουργό, όποτε γουστάρει.
Προφανώς, ο πράσινος μπερές του κυρίου Πεταλωτή του δίνεται για το αίμα των Ελλήνων πολιτών που χάνεται (και που πρόκειται να χαθεί) από τις κυβερνητικές αποφάσεις, τις οποίες στηρίζει με τις "ειδικές αποστολές" προπαγάνδας και αποπροσανατολισμού που έχει αναλάβει ως κυβερνητικός εκπρόσωπος!!!
3ον) Ο Πεταλωτής, εξ όσων γνωρίζουμε, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον πράσινο μπερέ, παρά μόνο με τον πράσινο ήλιο του ΠΑΣΟΚ. Επίσης το μόνο μαχαίρι που ξέρει να χρησιμοποιεί - αυτός και οι όμοιοί του - είναι το μαχαίρι που κόβει το ψωμί των χαμηλοσυνταξιούχων και των μισθωτών. Γι' όλα αυτά όμως δεν του πρέπει καμία Τιμή, παρά μόνο περιφρόνηση από τον ελληνικό λαό. Το ότι ο "πράσινος ήλιος" εξευτελίζει τον πράσινο μπερέ, προφανώς αποτελεί πλημμεληματικού τύπου ενέργεια, τόσο για το Στράτευμα, όσο και για το "κομάντο" της κυβερνητικής - τροϊκανής προπαγάνδας κ. Πεταλωτή.
Είναι πράγματι λυπηρό, σε μία περίοδο που ο πολιτικός κόσμος περιφρονεί το Στράτευμα και επιδιώκει με κάθε μέσο την αποδυνάμωσή του, Ανώτατοι Αξιωματικοί να μεταχειρίζονται κατ' αυτόν τον άθλιο τρόπο Σύμβολα και Ιδέες που συνδέονται με κόπους και με θυσίες χιλιάδων Ελλήνων. Είναι φυσικά συνένοχοι - πρωτίστως οι Ανώτατοι Αξιωματικοί - για την τωρινή παρακμή της χώρας μας, καθ' ότι αν και έχουν τη δύναμη να αλλάξουν ριζικά την κατάσταση προς όφελος του Έθνους, παραμένουν θλιβεροί ουραγοί ενός σάπιου πολιτικού συστήματος.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

  1. Τους αξίζει τους Λοκατζήδες και ο Πεταλωτής και ο Πλεύρης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πεταλωτης βραβευτηκε απο τους "αντιπαραγωγικους"??
    Πως το ανεχθηκε??

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο GAY ΜΠΑΡΜΑΝ!!!!!!!!!!!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε κωστα εχουν μαχαιρι οι καταδρομεις?

    Απο οτι ξερω μονο μια ξιφολογχη τους δινουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Σπύρο δίνεται μαχαίρι διαβίωσης. Κάποιοι επιλέγουν δικά τους μαχαίρια.

      Διαγραφή
    2. Εχεις καποιο λινκ να μου δειξεις τι μαχαιρι παιρνουν?

      Ειχα την εντυπωση οτι εδιναν μαχαιρια κατα το παρελθον και τωρα δεν δινουν

      Δινουν σε ολες τις μοιρες των λοκ?Και στους αμφιβιους καταδρομεις και στους αλεξιπτωτιστες και στου ορεινους καταδρομεις?

      Διαγραφή
    3. Σπύρο ξιφολόγχη δίνουν για το Μ16. Από εκεί και πέρα, παίρνει ο καθένας ότι θέλει από μαχαίρια επιβίωσης.

      Διαγραφή
  6. Εχεις καποιο λινκ να μου δειξεις τι μαχαιρι παιρνουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]