Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Ευτυχία για τον τόπο» χαρακτήρισε το… Μνημόνιο ο Πάγκαλος


Η διολίσθηση των εγκεφαλικών λειτουργιών συνεχίζεται στον κύριο αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, κύριο Θεόδωρο Πάγκαλο. Τα φαινόμενα διακοπής της επαφής του με το περιβάλλον και με το γίγνεσθαι γίνονται ολοένα και περισσότερα ή ο γνωστός γραφικός αυτός τύπος ακολουθεί την μέθοδο της πρόκλησης προκειμένου να καταμετρηθούν οι αντιδράσεις σε επερχόμενες κυβερνητικές - πολιτικές ενέργειες; Και στις δύο περιπτώσεις, η πολιτική προσωπικότητα του Θόδωρου Πάγκαλου αποδεικνύεται ανεπαρκής απέναντι στις υποχρεώσεις του προς το σύνολο των πολιτών και τα συμφέροντά τους, τα οποία -υποτίθεται- πως εκπροσωπεί σαν βουλευτής.

Ως ευτυχία για τον τόπο χαρακτήρισε το Μνημόνιο ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Θεόδωρος Πάγκαλος στον σύντομο χαιρετισμό που απεύθυνε στη χθεσινή εκδήλωση για την απονομή των ετήσιων βραβείων επιχειρηματικότητας «Κούρος 2010».

«Το μνημόνιο είναι ευτυχία για τον τόπο. Όχι για την κακή του πλευρά, αλλά γιατί μας δίνει τη μοναδική ευκαιρία να κάνουμε ριζική αναδιάρθρωση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος.

Επανήλθε επίσης στις αιχμές του εναντίον των ένστολων, μετά τις γνωστές δηλώσεις του πως πρόκειται για «ό,τι πιο αντιπαραγωγικό υπάρχει στο Δημόσιο».

Αυτή τη φορά οι βολές του κ. Πάγκαλου είχαν στόχο τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας, τους οποίους χαρακτήρισε μεν «ήρωες», αλλά πρόσθεσε ότι από οικονομική άποψη είναι… αντιπαραγωγικοί, μιλώντας σε εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο, με ακροατήριο που αποτελούσαν μηχανικοί αεροσκαφών, της Πολεμικής Αεροπορίας επίσης.

«Εσείς είστε παραγωγικοί. Φτιάχνετε τα αεροπλάνα, παράγεται έργο. Οι ιπτάμενοι βεβαίως πετάνε, κινδυνεύουν το αναγνωρίζουμε αλλά δεν παράγουν κάτι» υποστήριξε!

Ξέχασε, όμως, ο "πολλά βαρύς" κύριος Πάγκαλος να αναφερθεί στο τι ακριβώς παράγουν και έχουν παράξει οι πολιτικοί σε αυτή την χώρα. Πέρα από ένα τεράστιο χρέος, με βάση το οποίο έχουν υποδουλώσει τη χώρα στους τοκογλύφους δανειστές της, τι άλλο έχει παραξει άραγε ο κύριος "μαζί τα φάγαμε"; Η απόπειρά του να διαχωρίσει τους άνδρες της πολεμικής αεροπορίας και να ενσπείρει διχόνοια και γενικότερες έριδες μεταξύ τους, ίσως θα έπρεπε κάποια στιγμή να ελεγχθεί ποινικά από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Αγαπητέ & Άξιε Κωνσταντίνε , θέλω να κάνω μια επισύμανση την οποία θεωρώ μέγιστη , ποιά ? Δεν πρόκειται για ανεγκέφαλους ή ανθρώπους με ελάχιστες εγκεφαλικές συνάψεις κλπ..αλλά για Ριαδιουργούς , πανούργους μισέλληνες , οι οποίοι εκτελούν οργανωμένο σχέδιο Αποδόμησης της Χώρας μας και των κατοίκων της .
    Είναι αλλλοθι για αυτούς να τους παρουσιάζουν ως κρετίνους διότι ποντάρουν στην απαλλαγή ευθυνών λόγω βλακείας .

    Eυχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδέλφια γεια σας απο το ακριτικο ελληνικό νησι της Κυπρου.Λοιπον,έβλεπα πρόσφατα ένα βιντεο με ενα διακεκριμένο Ελληνα, το κ.Βασιλειο Μαρκεζινη. Εδωσε την τοσο απλη ιδεα αλλα παραλληλα και δυσκολη σε εφαρμογη. Να ηγηθουν της πολιτικης ανθρωποι, οι οποιοι δεν ειναι πολιτικοι. Καθαροί, με ιδεολογία όχι την διαφθορα. Και αυτοι οι άνθρωποι θα φερουν και αλλους ομοιδεάτες. Μόνο τότε ανθρώποι όπως το Πάγκαλο,θα επιδρουν αρνητικα μόνο στις καρέκλες στις οποίες κάθονται. Αυτα αδέλφια,κουράγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τον Παγκαλο οι πιλοτοι που δινουν καθημερινα μαχη για να αναχαιτισουν τουρκικα μαχητικα ειναι πολυ λιγο!!
    Ακομα και αν ρωτουσε καποιος:
    "Μα πρεπει καποιος να πεθανει για να φανει παραγωγικος?",
    για τον Παγκαλο, ο θανατος των δεκαδων πιλοτων μαχητικων, πυροσβεστικων αεροσκαφων και ελικοπτερων δεν ειναι αρκετος για να δωσει αυτο το ανδρεικελο μια καταφατικη απαντηση!!
    Ουτε ο στοιχειωδης σεβασμος στους νεκρους δεν διδεται απο αυτο το ανδρεικελο σε ανθρωπους που εδωσαν την ζωη τους ενω ταυτοχρονως ξεσκιζεται αυτος ο ξεφτιλας στο φαϊ!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]