Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πάγκαλος: Οι πιό αντιπαραγωγικοί τομείς είναι η Αστυνομία και ο Στρατός!!!

  • Υπερέβη τα εσκαμμένα ο κος Πάγκαλος παρ' όλο το βάρος του...
Στην σημερινή πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ Ο Κος ΠΑΓΚΑΛΟΣ τρόφιμος του Ελληνικού Κοινοβουλίου και αντιπρόεδρος της Ελληνικής κυβερνήσεως ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Ο πιο αντιπαραγωγικός κλάδος του ελληνικού λαού είναι οι στρατιωτικοί και τα Σώματα Ασφαλείας»


Βεβαίως ο κύριος Πάγκαλος θέλει να αγνοεί ότι:
Την Εθνική Ελευθερία και την Ανεξαρτησία, Την ασφάλεια και την Υπερηφάνεια της Ελλάδος και του Ελληνικού Λαού που δεν είναι χρηματιστηριακή αξία αλλά ανεκτίμητη διαχρονική αξία μη επιμετρημένη σε νομίσματα και ομόλογα, εγγυώνται και διασφαλίζουν νυχθημερόν κάτω από αντίξοες συνθήκες χωρίς ουδεμία αναγνώριση από την κομπλεξική πολιτεία ο Ελληνικός στρατός, οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, Το Ελληνικο Ναυτικό, η Αεροπορία μας, η Αστυνομία μας, το Λιμενικό Σώμα...
Όμως η κομπλεξική πολιτεία που δεν δύναται να απεχθή συγκρίσεις,( π.χ ΟΧΙ Ιωάννου Μεταξά, οικονομική ανάπτυξης κατά την περίοδο του καθεστώτος Συνταγματαρχών,) επιτρέπει να υβρίζονται και λοιδορούνται τα στελέχη και οι Ένοπλες δυνάμεις μας, από κάθε ανεπάγγελτο οκνό καλοθρεμμένο που ασχολείται ελέω «δυναστείας» με την πολιτική και λαϊκίζει. Ιδίως δε από τα μέσα εξαπατήσεως των Μαζών...
Ο κος Πάγκαλος οφείλει τουλάχιστον συγγνώμη για τις άδικες ατυχείς προσβλητικές και ανάξιες δηλώσεις του.


Υ.Γ: Ο αθλητής των ολυμπιακών αγώνων Χιόνης, στο αγώνισμα άλματος εις μήκος υπερέβη τα εσκαμμένα ( δηλαδή πήδηξε έξω από το σκάμμα)
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Και μη χειρότερα! Και δεν τολμά κανείς να τον "εξαναγκάσει σε παραίτηση".

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ !ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΣΚΑΤΑ ΔΕ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΝΟ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ! ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ,ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ! ΡΕ ΠΑΓΚΑΛΕ ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΝΑ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΦΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΓΚΑΦΑΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ!
    ΑΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ειναι η πρωτη φορα που επιτιθονται κατα των Εν.Δυναμεων!!
    Την αρχη την εκανε το αλλο πολιτικο παχυδερμο ο Βενιζελος,υποννοωντας οτι οι ιπταμενοι ενδιαφερονται πιο πολυ για τα επιδοματα παρα για την προστασια της πατριδας!
    Οι πολιτικαντηδες των 800 κιλων θα κατακρινουν ανθρωπους-πατριωτες που ρισκαρουν την ζωη τους καθημερινως, και δυστυχως ειναι βαρυ το τιμημα για την Ελλαδα!!
    Αυτα βεβαιως ειναι ασημαντα για τους ξεφτυλισμενους πολιτικαντηδες!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ. Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΜΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ;ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΛΑΚΑ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ,ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΡΟΒΟΣΚΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΥΤΙΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΜΟΝΙΜΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ.ΣΑΠΙΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΟΝΤΡΕ ΑΝΤΕ ΨΟΦΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ. ΖΩΟ ΜΕ ΡΟΥΧΑ. ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΟΥΡΗΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]