Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το σκηνικό του εκβιασμού... Τσε Γκιοργκάρα ο επαναστάτης


  • "Είδα τον μπαμπά και τον παπού στην φυλακή κι εμένα μου βάλανε το πιστόλι στο λαιμό"
  • "Απολύσεις κάνει και ο Φιντέλ Κάστρο"
  • Τυχερός ο Λαζόπουλος που πήρε άπειρο υλικό για την εκποπή του
  • Η συνέντευξη έγινε με απουσία της Ελληνικής Σημαίας

Ένα γραφείο, ένας σκεπασμένος πίνακας εθνικού περιεχομένου (Θεόδωρος Bρυζάκης (1819-1878), «H Eλλάς ευγνωμονούσα» (1858), λάδι σε μουσαμά, 215 x 157), μία τραπεζαρία για τους δημοσιογράφους και ο Πεταλωτής μόνος του σε μία γωνία με ένα ποτήρι νερό!!! “Επιχείλιο έρπη”, σήμερα δεν του βάλανε…, ενώ άλλαξε γραβάτα και έβαλε μία μπλε!
Από κει και μετά, ο εκβιασμός έπεσε στο "τραπέζι"... ή θα με ψηφίσετε ή θα πάμε σε εθνικές εκλογές...! Πράγμα που σημαίνει, όσα στερηθήκατε όλους αυτούς τους μήνες, πετάγονται στα σκουπίδια. Έτσι απλά...
Αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί, ανεξαρτήτως κομματικών τοποθετήσεων, ως τα τώρα η εικόνα του Πρωθυπουργού είναι ναυαγερή... Ασαφής; Ασυνάρτητος; Αλλού fun Park; Μόνο με χιούμορ μπορείς να το αντιμετωπίσεις στη σωστή του διάσταση... Δεν απάντησε ουσιαστικά σε καμία ερώτηση, δυστυχώς.
Ή τον έσπρωξαν επίτηδες οι ελάχιστες “γάτες” που τον περιτριγυρίζουν στην αποψινή πεπονόφλουδα για να του χρεώσουν αποκλειστικά την καταβαράθρωση, ή απλά ο άνθρωπος έχει εγώ ελέφαντα και εγκέφαλο γυρίνου…
Το πιο θλιβερό πολιτικό δρώμενο που είδε η γενιά μας. Γιατί αυτός ο άνθρωπος, αυτές οι πνευματικές και επικοινωνιακές ικανότητες, διαπραγματεύονται τις τύχες μας στο εξωτερικό!
  • Έκανα το πατριωτικό μου καθήκον!
  • Προσκλητήριο στους Έλληνες για να βοηθήσουν να βγούμε από το μνημόνιο!
  • Ο συναγερμός δεν έχει λήξει. Η Ελλάδα χρειάζεται συνέπεια και σοβαρότητα.
  • Στόχος είναι η εθνική σωτηρία και η αναμόρφωση της χώρας.
  • Στις επικείμενες εκλογές στέλνουμε μήνυμα ότι η πορεία για την σωτηρία δεν διακόπτεται...
  • Το 2010 ήταν η χρονιά που έπρεπε να αποτρέψουμε την χρεοκοπία και την αποτρέψαμε...
  • Το 2010 η Ελλάδα θα έχει ανάπτυξη
  • Το 2013 είναι η έξοδος από το μνημόνιο.

Η μεγάλη και «μοναδική» είδηση έσκασε από τα πρώτα λεπτά της διακαναλικής συνεντευξης του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση της κ. Τρεμη απάντησε ευθέως ότι αν το αποτέλεσμα των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι δυσμενές για την κυβέρνησή του, τότε θα ζητήσει ανανέωση της λαϊκής εντολής.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα προχωρήσει σε βουλευτικές εκλογές, στην περίπτωση ήττας του ΠΑΣΟΚ στις αυτοδιοικητικές, είπε: Το πολιτικό κόστος το αναλαμβάνω. Δεν είναι στόχος μου να πάμε σε εκλογές (βουλευτικές). Το 2011 παίρνουμε αποφάσεις θεσμικών αλλαγών, όχι νέα μέτρα που λέει η αντιπολίτευση. Υπάρχουν δυνάμεις που θελουν να κόψουν την πορεία. Αν δω ότι η χώρα μπαινει σε αδιέξοδο όλα θα συναθροιστούν. Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στη δημοκρατία, υπάρχει ο κυρίαρχος λαός. Θα συναθροιστούν και στο εξωτερικό. Δεν έχω πρόθεση να πάω σε εθνικές εκλογές, αλλά αν βαρύνει η κατάσταση, ο λαός έχει το λόγο. Μια αδυνατισμένη κυβέρνηση θα έχει μεγαλύτερη δυσκολια να κάνει επαναδιαπραγματευση των επαχθών όρων.

Στην διάρκεια της συνέντευξής του – και απο όσα καταλάβαμε – ο κ. Παπανδρέου επανέλαβε ότι δεν θα ληφθούν άλλα μέτρα που θα πλήξουν τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους λέγοντας μάλιστα ότι “αυτό αποτελεί κόκκινη γραμμή για την κυβέρνηση”!!!. Είπε επίσης το 2011 θα ολοκληρωθούν οι μεταρρυθμίσεις και έκανε λόγο για επιστροφή στην ανάπτυξη από το 2012. Παράλληλα, όμως, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει επαναδιαπραγμάτευση στους όρους του μνημονίου.

Κατά τα άλλα πρόκειται για μια τραγική εμφάνιση του πρωθυπουργου της Ελλάδος. Πήγε να μιμηθεί τον Σαμαρά στην ΔΕΘ και απέτυχε παταγωδώς.

Ο μοιραίος πρωθυπουργός του Μνημονίου εκλιπαρεί τώρα την ψήφο του ελληνικού λαού.

Μέχρι στιγμής, ο Γιώργος Παπανδρέου κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση και τα ρίχνει όλα στην προηγούμενη κυβέρνηση, το έλλειμα της οποίας είναι, όπως είπε, μεγαλύτερο από όσο ξέραμε μέχρι τώρα (κάτι σαν λάστιχο δηλαδή, που το τραβάς και μεγαλώνει)...
Η καλύτερη ατάκα (προσωπική άποψη): "Έχουμε πρόγραμμα για την ανεργία, και θα δημιουργήσουμε 600.000 θέσεις ανεργίας"!!! Ακολουθεί το: "η μεσογειακή δίαιτα που θα μας σώσει όλους…"
Μία απορία: Δεν υπάρχουν Έλληνες στην Αθήνα; Θα έπρεπε να αυτή τη στιγμή να βρίσκονται δεκάδες χιλιάδες έξω από το Μαξίμου και όμως... δεν βρίσκεται κανείς.
Άξιοι της μοίρας που μας επιφυλάσσει ο Γιώργος Παπανδρέου...
Όμως, το τραγικό λάθος (the best of the best) ήταν όταν αναγκάστηκε να αναφερθεί σε "επαχθείς όρους", αντί για "μηχανισμό στήριξης". Και αυτό το λάθος ήταν ουσιαστικά πλήρης αποδοχή της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, μέσω της υπογραφής του ίδιου του Γιώργου Παπανδρέου.

Τοποθετήσεις Πρωθυπουργού
  • Αν τώρα δεν συνεχίσουμε με συνέπεια τις μεγάλες αλλαγές στην χώρα, θα χαθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού
  • Είμαι αποφασισμένος να συγκρουστώ με δυνάμεις που κρατάνε την χώρα πίσω
  • Δυο είναι οι μεγάλοι εθνικοί μας στόχοι. Η σωτηρία της χώρας και η αναμόρφωση της
  • Δεν είναι στόχος μου να πάμε σε εκλογές
  • Ας μας πει η αξιωματική αντιπολίτευση καθαρά ποιος είναι ο άλλος δρόμος
  • Το έλλειμμα και το χρέος που μας άφησε η προηγούμενη κυβέρνηση είναι μεγαλύτερο από αυτό που υπολογίζαμε
  • Είναι δίκαιο να φορολογείται το μέρισμα σαν κανονικό εισόδημα, και αυτό κάναμε
  • Στις επισκέψεις μου στο εξωτερικό μπήκαν οι βάσεις για συνεργασίες και επενδύσεις
  • Η θέση μας ήταν ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε. Καταφέραμε να μην βουλιάξουμε
  • Δίνουμε αγώνα να χτίσουμε ξανά την αξιοπιστία της χώρας που είχαμε χάσει με την προηγούμενη κυβέρνηση
  • Μέσα σε ένα χρόνο μειώσαμε κατά ένα δις ευρώ τις σπατάλες του δημοσίου
  • Δεν έχουμε φύγει εντελώς από τον κίνδυνο της χρεωκοπίας. Είμαστε σε καλή πορεία αλλά έχουμε πολλά να κάνουμε
  • Για να σώσουμε την χώρα πήραμε δύσκολες αποφάσεις. Ξέραμε ότι έχουν πολιτικό κόστος αλλά δεν δειλιάσαμε
  • Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο κάνει δικαιότερη την κατανομή των φόρων και θα το νιώσει ο πολίτης το 2011
  • Είναι η πρώτη φορά που η Τουρκία δείχνει διάθεση για συνεργασία στο θέμα της λαθρομετανάστευσης
  • Κανείς δεν μας διαφεντεύει. Εμείς ορίζουμε τη μοίρα μας
  • Είναι απόφαση όλων μας να σπάσουμε κατεστημένα και αντιλήψεις και να αλλάξουμε την Ελλάδα
  • Κάναμε σε ένα χρόνο, όσα δεν έγιναν δεκαετίες ολόκληρες
  • Όσο θα είμαστε συνεπείς, και είμαστε, θα βγούμε από την επιτήρηση το 2013
  • Αν υπήρχε διαφάνεια στην Ελλάδα θα κερδίζαμε ετησίως 10 - 20 δις. ευρώ. Δεν θα χρειαζόμασταν κανένα μνημόνιο
  • Ευθύνη για το πελατειακό σύστημα έχουν όλες οι πολιτικές ηγεσίες που πέρασαν από τον τόπο
  • Οι προσλήψεις στο δημόσιο αποκλειστικά μέσω ΑΣΕΠ είναι το πρώτο βήμα για να σπάσουμε το πελατειακό καθεστώς
  • Δημιουργούμε ένα συγκροτημένο σύστημα πρόνοιας που ποτέ δεν είχε η χώρα μας
  • Αξιολογείστε το έργο ενός χρόνου της δικής μας κυβέρνησης με αυτό των 5,5 χρόνων της προηγούμενης
Μας…υποχρέωσες, μας υποχρέωσες, μα δε μας είπες πόσο μας χρέωσες…
Η διακαναλική συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου εξελίχθηκε στο απόλυτο φιάσκο. Είναι σαφές πως ο άνθρωπος κυβερνά λέγοντας ”λεφτά υπάρχουν”, ξεγελώντας τους έλληνες, οδηγώντας μας στο ΔΝΤ.
Συνέντευξιαστηκε με εφτά δημοσιογράφους, υπαλλήλους - προσωπικό διαπλεκόμενων καναλιών, υπέρμαχων του ΔΝΤ. Η συνέντευξη αυτή μεταδόθηκε από όλα τα κανάλια, επειδή έχουμε δημοκρατία και δεν πρέπει να τη χάσει κανείς. Ένας πρωθυπουργός που… Μας ρώτησαν, εάν θέλουμε να τον βλέπουμε; Δεν μπορεί να περπατήσει στο δρόμο χωρίς να κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα και όμως, θέλει να πιστεύει ότι (δια)κυβερνά τη χώρα!
Τα ΙΕΚ δημοσιογραφίας, επιχειρήσεις των μεγαλοεκδοτών, των μεγαλοεργολάβων και των εφοπλιστών, ρωτούν τον πρωθυπουργό για τις εκλογές και την οικονομία.
Μπροστά στην επερχόμενη εκλογική συντριβή του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παπανδρέου διατάζει να ψηφίσουν οι έλληνες τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ και θέτει ουσιαστικά το δίλημμα «Παπανδρέου ή χρεοκοπία». Στο διαζευκτικό ή βάζω ίσον, θεωρώντας τη χώρα χρεοκοπημένη.
Πριν από ενάμισι χρόνο, ο ίδιος άνθρωπος, φώναζε από τα μπαλκόνια «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα», τώρα όμως ισχύει «Παπανδρέου = χρεοκοπία = βαρβαρότητα». Εκβιαστικά διλήμματα δεν υπάρχουν. Ούτε μονόδρομοι. Όχι σε δημοκρατίες. Σε άλλα πολιτεύματα ναι, υπάρχουν (όπως αυτό που σήμερα έχει η χώρα).
Ένας χρεωκοπημένος δεν έχει τίποτα για να χάσει. Αντίθετα έχουν να χάσουν πολλά τα αφεντικά των δημοσιογράφων. Σωστά;
Επιτέλους, πρέπει να αναλάβει ο λαός και να πατάξει το πολιτικό και το οικονομικό κατεστημένο, που έχει επιβληθεί στη χώρα. Η επιλογή του μνημονίου έχριζε δημοψήφισμα. Από κει και πέρα δεν υπάρχει δίλημμα.
Έξω οι θιασώτες του μνημονίου. Να χάσουν για να σηκωθούν να φύγουν. Ο Γιώργος Παπανδρέου θα πρέπει να αποδειχτεί τη μοίρα του, να ευχαριστήσει τον ανόητο ελληνικό λαό που τον εξέλεξε, και να πάει σπίτι του. Έχει ακόμη τη δυνατότητα - ευκαιρία να το κάνει αυτό...
Η χώρα για να επιβιώσει θέλει ελπίδα και ελπίδα αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει. Χάσαμε το ”Νησί” και είδατε το ”Ναυάγιο”. Πραγματικά τραγικό θέαμα, ενός πρωθυπουργού που διαφεντεύει τις τύχες της χώρας και των όλων όσων ζούμε σε αυτήν...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

19 σχόλια :

  1. Βρε παιδιά αμάν,
    Εχω τριάντα χρόνια στο εξωτερικό αλλά τέτοια Ελληνικά δεν έχω ξανακούσει.
    Αυτόν τον άνθρωπο ψηφίσατε για ηγέτη;
    Στην πατρίδα του Αριστοτέλη και του Πλάτωνα;
    Τι να μας πει το παλικάρι;
    Ντρέπομαι που είμαι ΄Ελληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα'θελα να μου απαντησει, αν ξερει καποιοs, στο εξηs. Γιατι ο πρωθυπουργοs εχει σκεπασμενο τον πινακα που βρισκεται ακριβωs πισω του την ωρα τηs σημερινηs συνεντευξηs; Τι απεικονιζει ο εν λογω πινακαs και δεν τολμαει να το δειξει να το δουμε ολοι οι ελληνεs. Κρυβεται πισω απο το δαχτυλο του ο υποκριτηs και μαs κοροιδευει μπροστα στα ματια μαs; Τοσο δειλο και ανανδρο ον ειναι; Και αυτο το παγμα θα σωσει την Ελλαδα. Ημαρτον Κυριε! Ε ρε κατι αχρηστοι που μαs κυβερνανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι ενας υπεροχος πινακας με τον τιτλο
    η Ελλάς ευγνωμονούσα

    Ειναι προφανες οτι δεν θελει να χασει την εξουσια με τιποτα και συνεχεια τρομοκρατει και απειλει .

    Ας βαλουμε ενα χερακι ολοι μαζι να φυγουν οι ανθελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειπε δεν βαζω νεους φορους και σε αλλη ερωτηση παρακατω ειπε οτι μελεταει ή αυξηση του φπα ή νεοι φοροι.
    βγαλε συμπερασμα??????
    μαυρη μαυριλα ερχεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρόλαβα να δω τα τελευταία 45 λεπτά και έπαθα. Άλλα τον ρώταγαν, άλλα απαντούσε και υπήρχε παντελής έλλειψη συνάφειας και ειρμού μεταξύ των προτάσεών του. Δεν είναι μόνο τα οικτρά Ελληνικά του ("Υπάρχει μια υγιή σχέση...", "Κάτω από τις δυσμενέστερες δυνατά συνθήκες...", "Θα προσελκύσουμε 45 εκατομμύρια ευρώ γύρω από τον τομέα της πράσινης ανάπτυξης..." κτλ). Είναι η τάση του να επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια, ενώ άλλα τον έχουν ρωτήσει.

    Αλλά εκτός από δείγματα ανισορροπίας, ο άνθρωπος (θα πώ "ο άνθρωπος", όπως ακριβώς αποκαλούσε ο Δημοσθένης τον Φίλιππο, απαξιούμενος ακόμα και το όνομά του να προφέρει) είναι και επικίνδυνος. Στο ερώτημα του Λιάτσου για την αυξανόμενη ροή των λαθρομεταναστών, τα αφύλαχτα σύνορα και τις ένοπλες δυνάμεις, απάντησε: "Είναι και οι στρατιωτικοί δημόσιοι υπάλληλοι. Δεν μπορούμε να κάνουμε εξαιρέσεις". Για τους λαθρομετανάστες, τσιμουδιά.

    Για τους δημοσιογράφους, τι να πρωτοπείς. Ούτε ένας δεν τον ρώτησε τι εννοεί με το "We need global governance", για να μην πούμε για άλλα.

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σκεπασμένος όπως πάντα ο πίνακας του Βρυζάκη, απούσα η γαλανόλευκη και... βρε παιδιά... Εγώ ξέρω ότι οι παντρεμένοι Έλληνες και Ελληνίδες φοράνε τη βέρα στο δεξί. Αυτός την φορά στο αριστερό, όπως όλοι οι παραδοσιακοί καθολικοί, προτεστάντες και Εβραίοι.

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΛΟΓΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΛΟΜΠΙ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ.

    Ο ΓΑΠ ΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΣΟ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΕΝΩ ΘΑ ΕΧΩ ΝΑ ΦΑΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όχι κύριοι-ες δεν είναι ανθέλληνας ο Τζέφρυ...Μισέλληνας είναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΒΡΥΖΑΚΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΚΕΠΑΣΕΙ. ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ . ΜΗ ΠΛΗΓΩΘΟΥΝ ΟΙ ...ΤΟΥΡΚΟΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΝΤΕΛΑΚΡΟΥΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΧΙΟ, ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΘΙΓΟΥΝ ΟΙ ..ΕΠΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ!!!!!!!ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΗΣΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΑΥΤΗ Η ΚΩΛΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΤΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ? ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ...ΕΞΟΔΟΥ??? ΑΛΛΑ ΤΙ ΨΑΧΝΩ ΤΩΡΑ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΨΑΧΝΩ....ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΙΓΩΤΕΡΕΣ ΠΛΗΓΕΣ. -ΕΛΛΗΝΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=190495&cid=122#

    ΟΡΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΑΝΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΒΡΥΖΑΚΗ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=190495&cid=122#

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε,μπας και σκεπασε τον πινακα γιατι η Ελλας αντι να σταφανωνει τους ηρωες,γυρισε και τον μουτζωνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Ελλάς ευγνωμονούσα. Ο τίτλος του πίνακα με το τεράστιο νόημα μετονομάστηκε σε η Ελλάς Απογοητεύουσα (ένας μεγάλος κενός πίνακας που φαίνεται από μακριά σαν μεγάλη οθόνη με μπλε φόντο. Αυτή είναι η ιστορία? ένα τίποτα? ). Αίσχος. Μάλλον Ο ΓΑΠ είναι ορκισμένος εχθρός μεταμφιεσμένος σε δήθεν καλό Άγγελο που νοιάζεται για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Ξεχνάει την αιματοβαμμένη ιστορία μας για να είμαστε σήμερα ελεύθεροι. Δεν υπάρχει λογική εξήγηση για τον ιστορικό πίνακα που εξαφάνισε. Τυχαίο? δεν νομίζω φυσικά. Μονό από αυτό καταλαβαίνουμε με τι άτομα έχουμε να κάνουμε. Μεγάλη προσοχή από εδώ και στο εξής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αν ειναι να περιμενουμε εκλογες καλα κρασια...
    ασχετως με αποτελεσμα, πρεπει να βγουμε εξω δυνατα και ενωμενοι να τους παρουμε τα κεφαλια πριν μας πιουν και την τελευταια σταγονα αιμα...
    δεσμευση λογαριασμων, περιουσιακων στοιχειων και κρεμασμα στο Συνταγμα
    πανω τους ρεεεε
    ή θα μας φανε ή θα τους φαμε...
    εμεις αποφασιζουμε...
    Φωνη Λαου, Οργη Θεου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα μπορούσε κανείς να το χαρακτηρίσει και ως: “Διακαναλικό Dancing with the stars“. Και φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο σε καίριες ερωτήσεις (κάποιες ήταν όντως) οι απαντήσεις ήταν ασαφής, γενικόλογες και πολλές φορές εκτός θέματος.

    Κατά την άποψή μας, το διακαναλικό “θέατρο” έδωσε μια κακοστημένη παράσταση για να περισώσει ό,τι μπορεί από την χαμένη του αξιοπρέπεια-αξιοπιστία. Το αποτέλεσμα ήταν (για μας τους θεατές) δεδομένο. Δεν νομίζω ότι έπεισε κανέναν. Ακόμα και τους ελάχιστους εναπομείναντες αναποφάσιστους.

    Τελευταία μας ελπίδα είναι πλέον οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, που θα ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ με την ψήφο μας. ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με την συνεντευξη αυτη δεν μας αφησε καμμια αμφιβολια γιατι δεν θα ψηφισουμε μνημονιακο δημαρχο!!!Τραγικος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λοιπον , πρεπει καποια στιγμη αυτο το ψωφημι να πει και καμμια αληθεια. Ας μας πει λοιπον ,ποτε του βαλανε πιστολι στο λαιμο ,αυτουνου η του αξιοτιμου μπαμπα του? Επειδη ο επικεφαλης της ομαδας των στρατιωτικων που μπηκανε στο σπιτι του την 21η Απριλιου ετυχε να ειναι εξαδελφος μου και ξερω απο πρωτο χερι τι ακριβως εγινε,ακουστε πως εχει το πραγμα. Ζητησε ο επικεφαλης απο την εβραιοβουλγαρα "μαμα" ,ευγενικα , τον συζυγο. Ο γενναιος (!!!!) συζυγος ηταν αφαντος....Τότε ενας απο το κλιμακιο παιρνει εντολη να ψαξη το σπιτι. Καί ανακαλυπτουν τον αρχιπρακτορα,σε ενα ταρατσακι του σπιτιου, μπρουμυτα με τα σωβρακα !!!!Αυτο ηταν ολο το σκηνικο. Ντυθηκε η κοτουλα και ακολουθησε. Αργότερα τον ξεπροβοδισε για Αμερικη ο ....Παττακος.Αυτα ηταν τα ...βασανιστηρια του σιδερενιου, οπως και επι Μεταξα....Κοροιδα Ελληνες, σας εχει φλωμοσει στο ψεμα η συμμορια Παπανδρεου. Καιρος να τελειωνουμε οριστικα με αυτα τα καθηκια. Αργοτερα, μετα τη μεταπολιτευση, ξεπροβαλε και η 17Ν για να τιμωρησει, υποτιθεται, ενοχους και ολως περιεργως τα θυματα ανηκαν στους ορκισμενους εχθρους του πατερα του. Αυτο λεει πολλα. Βάλτε το μυαλο σας να δουλεψει. Προς το παρον τελειωσα διοτι ειναι και πολυ πρωι και εχω να βαλω και πλυντηριο.... ---ΜΟΥΣΙΤΣΑ--

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΜΑ ΣΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ, ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝΕ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ 1000 ΜΑΣΕΛΕΣ ΟΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ!!!!! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΗΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΡΕΜΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κυριε ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: στη μονη φραση που υπηρξατε χθες ειλικρινης ηταν η ακολουθη: "Έχουμε πρόγραμμα για την ανεργία, και θα δημιουργήσουμε 600.000 θέσεις ανεργίας"!!! Δικα σας λογια ειναι! Και μεχρι στιγμης το εχετε πετυχει πολυ καλα! Αφου θελετε (και καλα)να εξυγιανετε το ελληνικο κρατος, τοτε γιατι καταδικαζετε τους εργαζομενους στον ιδιωτικο τομεα? τους χαμηλοσυνταξιουχους? η γελιοτητα σας ξεπερασε καθε οριο με την αναγγελια των 100-300 € σε καποιους συνταξιουχους. Εδω τους εχετε παρει τα επιδοματα, κανατε περικοπες σε συνταξεις των 500 €, τι θα σας κοστισουν 100€ ανα κεφαλι χαμηλοσυνταξιουχου.Μας βαλατε στο ΔΝΤ, δανειστηκατε χωρις να μας ρωτησετε (ενας σοσιαλιστης που αρνειται το δημοψηφισμα, τι ειδους σοσια-ληστης ειναι?), και στη συνεεια δωσατε ενα μεγαλο μερος των δανεικων στις τραπεζες! Κανατε οτι εκανε και ο προκατοχος σας. Δεν ειστε καλυτερος του. Συνενοχοι ειστε. Η ντροπη που θα επρεπε να νιωθετε δεν σταματαει ουτε εδω. Διοργανωνετε ως γνησιος δικτατορας διακαναλικη στημενη συνεντευξη, με ελεγχομενους (τους περισσοτερους, οχι ολους, ευτυχως) απο εσας δημοσιογραφους, χωρις την παρουσια των υπολοιπων αρχηγων κομματων!!!!
    Καντε μια βολτα χωρις φουσκωτους και μπραβους σε οποιαδηποτε συνοικια της χωρας και θα δειτε πως θα σας αντιπετωπισει ο απλος κοσμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]