Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σαββατόβραδο και επεισόδια στον Άγιο Παντελεήμονα


Κάποιοι "τεντώνουν το σχοινί" και προσπαθούν να δημιουργήσουν ένταση στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Το κέντρο της Αθήνας και οι περιοχές με αυξημένη την παρουσία των (λαθρο)μεταναστών, αυτές τις ημέρες έχουν μεγάλη "νευρικότητα".
Αφγανοί λαθρομετανάστες επιτέθηκαν αρχικά απρόκλητα σε αστυνομικούς κοντά στο παράνομο τζαμί της πλατείας Αττικής. Τα επεισόδια επεκτάθηκαν γρήγορα όταν συγκεντρώθηκαν κάτοικοι.
Οι Αφγανοί αποπειράθηκαν να τραυματίσουν νεαρές κοπέλες ενώ η περιοχή θύμιζε εμπόλεμη ζώνη. Αυτή την στιγμή υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας ενώ οι κάτοικοι διαμαρτύρονται έντονα για το καθημερινό σκηνικό πολέμου που διαδραματίζεται μπροστά από τα σπίτια τους.
Οι Αφγανοί αυτή τη στιγμή είναι "ταμπουρωμένοι" μέσα στο "τζαμί", ενώ οι κάτοικοι της γύρω περιοχής τηλεφωνούν κατ' επανάληψη στα τηλεοπτικά κανάλια για να στείλουν τηλεοπτικά συνεργεία για να καταγράψουν τα γεγονότα. Μέχρι αυτή την στιγμή δεν εμφανίστηκε κανένα κανάλι, κανένας δημοσιογράφος.
Τελικά, χωρίς να θέλουμε να συνωμοσιολογήσουμε, μήπως κάποιοι προσπαθούν να αποφύγουν και τις επερχόμενες εκλογές;
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ενημερωστε μας με καποιο τρόπο για τις εξελιξεις, δεν προκειται να μαθουμε τιποτα απο κανεναν παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η γειτονιά αυτή είναι καζάνι που βράζει. Δεν τολμά ο κόσμος να κυκλοφορήσει πεζός εκεί. Πώς γίνεται να μάθουμε εξελίξεις;

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]