Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ζώνες πορνό θέλει στην TV ο Μπουτάρης!


Πρόκειται για έκρηξη ειλικρίνειας ή μήπως ο γηραλέος υποψήφιος (και υποστηριζόμενος από τον Γιώργο Παπανδρέου), Γ. Μπουτάρης "χτυπάει" την πόρτα των συνομηλίκων του, ευελπιστώντας πως θα τον... ψηφίσουν;
Προφανέστατα η πολιτική ζωή μετατρέπεται πλέον σε καθαρό πορνό. Πώς αλλιώς μπορεί κάποιος εχέφρων πολίτης να αντιμετωπίσει την πρόταση του κυρίου Μπουτάρη; Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο Αλτσχάϊμερ, αλλά γι αυτό την ευθύνη παρακολούθησης και επιστημονικής τοποθέτησης, αρμόδια είναι η ιατρική επιστήμη.
Από σήμερα, μπορούμε πλέον να λέμε πως τα πολιτικά οράματα περιφέρονται στις ζώνες πορνό ή πως το όραμα του κυρίου Μπουτάρη είναι να κάνει την Θεσσαλονίκη μπορντέλο... στο πνεύμα, φυσικά, του μνημονίου και του ΔΝΤ!


Σχολιάζοντας όσα είπε ο Γιάννης Μπουτάρης σήμερα, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Χρήστος Μάτης, δήλωσε:
Είναι προφανές ότι ο Γιάννης Μπουτάρης δεν είναι κομματικός κλώνος.
Άλλωστε τίνος κόμματος, θα μπορούσε να είναι κλώνος; Της ΔΡΑΣΗΣ του Στέφανου Μάνου, της οποίας είναι ιδρυτικό μέλος και υποψήφιος ευρωβουλευτής το 2009; Του ΠΑΣΟΚ, που διετέλεσε μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και υποψήφιος ευρωβουλευτής το 2004, για να ζητήσει τη διάλυση του κόμματος το 2007; Του ΚΚΕ, με το οποίο εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος το 2002; Ή της ΝΔ, της οποίας δήλωσε ψηφοφόρος παλαιότερα;
Σε κάθε περίπτωση, αν πιστεύει ότι οι υποψήφιοι πρέπει να αποτινάξουν τα δεσμά της κομματοκρατίας, ας σταματήσει να ζητά από το ΠΑΣΟΚ κυρώσεις κατά των στελεχών που δεν θέλουν να τον παρακολουθήσουν σε αυτές τις διαδρομές και να σταματήσει επίσης να προσπαθεί να τους πειθαναγκάσει με έξωθεν παρεμβάσεις.
Γιατί συμφωνούμε απόλυτα ότι πρέπει να δώσουμε τέλος «στους χορούς και στα πανηγύρια», όπως είπε ο Γιάννης Μπουτάρης. Αλλά όχι για να εγκαταστήσουμε, όπως πρότεινε, νυχτερινή ζώνη πορνό στο TV100.

Κύριε Μπουτάρη, δεν κάνετε και ζωντανά σεξ σόου στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, για να το "καλύψετε" πλήρως το θέμα; Και μετά μπορείτε κάλλιστα να ονομάστε και την Θεσσαλονίκη "Το μπορντέλο του Μπουτάρη" για να καλύψετε και το πολιτικό σας όραμα...

Η φωτογραφία είναι από το AntiNews και το video από το TaXalia
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]