Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μόνο η τυποποιημένη "Ζωνιανή Φούντα" θα μας σώσει Γιώργο μου...

Ποιά Μεσογειακή Δίαιτα και ανοησίες; Μόνο η μερακλίδικη ζωνιανή φούντα μπορεί να σώσει τη χώρα από την αναδιάρθρωση του χρέους.
Μια σωστά τυποποιημένη ζωνιανή φούντα ταιριάζει γάντι με τον τζόγο και τις πεταλουδίτσες, στα οποία επενδύει το οικονομικό επιτελείο της ολιγομελούς κυβέρνησης.
Απορώ πως ο Γιώργος δεν έδωσε ακόμη ρητή εντολή να κατοχυρωθεί η ζωνιανή φούντα, διεθνώς ως ελληνική ευρεσιτεχνία στα πρότυπα της ελληνικής φέτας.
Σε αυτή τη κατεύθυνση καλώ του γενναίους κατοίκους των Ζωνιανών να συγκεντρωθούν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και να φουμάρουν τους μπάφους τον έναν μετά τον άλλον, μπας και στανιάρει ο Γιώργος και το επιτελείο του (άλλωστε, ο πρωθυπουργεύων πρωθυπουργός εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου λογικά πρέπει να βλέπει θετικά την πρόταση, αφού πρώτος είχε μιλήσει για το χασισάκι οικιακής χρήσης, στις γλάστρες των βεραντών...).
Μπορούν επίσης να αποστείλουν πρόσκληση στην Τίνα Μπιμπίλη να επισκεφθεί τις σχετικές καλλιέργειες στα πλαίσια της εναλλακτικής και φιλικής προς το περιβάλλον αγροτικής ανάπτυξης.
Η ζωνιανή φούντα συνδυάζει τις αρετές της Μεσογειακής Διατροφής με την ψυχαγωγία, άρα δύο σ' ένα. Για να μην προσθέσω και το τρίτο καλό που προκύπτει, δηλαδή ένα κράτος μαστουρωμένο, όπου κανείς δεν θα σκέφτεται την φτώχεια και την μιζέρια του... (Γιώργο, ιδέες ρίχνω, κι εσύ παίρνεις ό,τι θέλεις...)
Είναι καιρός η ελληνική πολιτεία να είναι τουλάχιστο ειλικρινής με τον εαυτό της.
Την παρακολουθούμε να ενισχύει τις τράπεζες με απίστευτα δισ. ευρώ, τους φοροφυγάδες με την περαίωση, τους νταβατζήδες με τα δάνεια των κρατικοδίαιτων τραπεζών, τους τζογαδόρους με νέες άδειες τυχερών παιχνιδιών... και πάει λέγοντας.
Έφτασε λοιπόν η ώρα να ενισχύσει και τους σκληρά εργαζόμενους της γης, την αποκαλούμενη Μαφία των Ζωνιανών, η οποία δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τη Μαφία των Νταβατζήδων. Των κυβερνητικών νταβατζήδων, των τροϊκανών νταβατζήδων, και των λοιπών εγχωρίων νταβατζήδων που παραγγέλνουν μέχρι και... εκτελέσεις.
Η φούντα, λοιπόν, θα μας σώσει. Γιατί, αν δεν πέσουμε με τα μούτρα στην φούντα, τότε βλέπω να την πέφτουμε με τα μούτρα στις φάτσες των κυβερνώντων και να τους χαλάμε την ευαίσθητη επιδερμίδα τους που με τόσο κόπο και επιμέλεια διατηρούν σαν... νεανική!!!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Μη γελάτε. Ντάκο κρητικό, τσικουδιά και φούντα. Όλοι βουρ πίσω στην εποχή του ρεμπέτικου να ξαναγράψουμε απ' την αρχή τραγούδια της φτωχολογιάς και της παρανομίας. "Το βαπόρι απ' την Περσία..."

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Αφγανιστάν πριν την επέμβαση των Αμερικανών παρήγαγε 30% της παγκόσμιας ηρωίνης. Σήμερα παράγει το 90%. Εμπρός, προς τα πίσω! είναι το σύνθημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]