Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εμφύλιος είναι η πολιτική πρόταση του Πάγκαλου;


Και βέβαια είναι επικίνδυνος για το έθνος...
Το έχει αποδείξει με Ίμια και Οτσαλαν...
Αν διαβάσετε προσεκτικά τις δηλώσεις του, πέρα από ανακρίβειες, καλεί τον λαό να στραφεί η μια κοινωνική τάξη εναντίον στην άλλη...
Λέει οι δημόσιοι υπάλληλοι θα έπρεπε να ήταν 200.000...
Μόνο τόσοι είναι τα σώματα ασφαλείας που απαιτούν να διασφαλίζουν την ασφάλεια της χώρας...
Αυτούς που τους έκοψαν και την νυχτερινή αποζημίωση...
Και μετά το περιβόητο είναι ενάμιση εκατομμύριο, που με την απογραφή βγήκαν 700.000...
Το κυριότερο είναι (αφού βγάζει την βρώμικη δουλειά) ότι «Καθιερώθηκε για να εξυπηρετεί αυτούς που θέλουν να στρέφουν το κράτος εις βάρος των πολιτών»...
Γι αυτή την δήλωση ως πολίτες απαιτούμε να μιλήσει συγκεκριμένα, και όχι με αοριστολογίες, παίζοντας επικίνδυνα παιχνίδια διχασμού, όπως με τον εμφύλιο....
Να πει ποιοι συγκεκριμένοι κλάδοι είναι άχρηστοι και να απολυθούν άμεσα και ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να στρέφουν το κράτος σε βάρος των πολιτών...
Αν δεν ζητήσει άμεσα συγνώμη και αν δεν δώσει διευκρινίσεις γιατί στρέφει τις κοινωνικές τάξεις σε εμφύλιο μεταξύ τους, αντί να επικεντρώνεται στα πραγματικά προβλήματα και αν δεν πει ποιοι πραγματικά τα έφαγαν θα καλούμε ως ενεργοί πολίτες κανένας να μην ψηφίσει υποψηφίους που στηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ...
Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι και αυτοί μια κοινωνική τάξη, Έλληνες πολίτες, και όχι βορά σε πολιτικά παιχνίδια...
Ο κ. Πάγκαλος περιέγραψε με μελανά χρώματα τη σκοπιμότητα της μονιμότητας: «Καθιερώθηκε για να εξυπηρετεί αυτούς που θέλουν να στρέφουν το κράτος εις βάρος των πολιτών», είπε και πρότεινε αποκλεισμό κομματικών ή πολιτευόμενων στελεχών από κρίσιμους τομείς του δημοσίου.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Μega Σαββατοκύριακο», ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης χαρακτήρισε «άχρηστο» το μεγαλύτερο τμήμα των δημοσίων υπαλλήλων, έκανε λόγο για φαυλοκρατία διορισμών, μίλησε με μελανά χρώματα για τη σκοπιμότητα της μονιμότητας και περιέγραψε την ανάγκη να «αδυνατίσει το κράτος από άχρηστους φορείς».
«Επί χρόνια διορίζαμε για πελατειακούς λόγους (...) Οι δημόσιοι υπάλληλοι θα έπρεπε να είναι λιγότεροι από 200.000 και είναι 1 εκατομμύριο. Δύο στους τρεις είναι άχρηστοι» είπε ο κ. Πάγκαλος προσθέτοντας ότι η φράση «μαζί τα φάγαμε» σημαίνει ότι έχει έρθει η ώρα για:
  • Να υπάρξουν «αντικειμενικές διαδικασίες πρόσληψης και εξέλιξης σε όλο το Δημόσιο».
  • Να κατανοηθεί από τους πολίτες ότι το Δημόσιο «διανέμει, καταναλώνει, αλλά δεν παράγει. «Μου μιλάνε για εργαζόμενους στο δημόσιο. Ποιους εργαζόμενους; Οι εργαζόμενοι παράγουν κάτι», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης: «Η τεράστια πλειονότητα των πολιτών, αυτοί που μοχθούν από το πρωί ως το βράδυ και αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του έθνους είναι ο ιδιωτικός τομέας, όχι οι δημόσιοι υπάλληλοι».
Ο άνθρωπος είναι πράγματι επικίνδυνος!
Αν διορίζανε αυτοί στο δημόσιο, για πελατειακούς λόγους, τους άχρηστους, να πάνε φυλακή για παράβαση καθήκοντος και για απιστία αφού διαχειρίζονταν την περιουσία του δημοσίου για δικό τους όφελος!
Και μετά να κράζουν τους διορισμένους!
Πρώτο κράξιμο πρέπει να φάνε οι διορίσαντες!
Και αν οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι άχρηστοι, όπως λέει, γενικεύοντας ο Πανάχρηστος όλων, δημιουργεί πράγματι συνθήκες διχασμού μεταξύ των πολιτών, σε περιοδο που χρειάζονται ομοψυχία για να αποτινάξουν τις σαπιοκοιλιές και τους ανισόρροπους από πάνω τους!
Υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι που μοχθούν με πλήρη αυταπάρνηση και χωρις να πληρώνονται πλέον ούτε και για τα νυχτερινά τους(!), μπας και σώσουν λίγο από το τσαλαπατημένο, από τον Πάγκακο και το συνάφι του, γόητρο του κράτους!
Όλοι στο ίδιο το σακί, συμφέρει, αλλά δεν μασάμε! Ως εδώ!!!
Πάντα σε περιόδους κρίσης ,αποπροσανατολίζει και κάνει το βρώμικο παιχνίδι
Στρέφει καθαρά την μια κοινωνική τάξη ,εναντίον της άλλης, ακροβατώντας σε επικίνδυνο σκοινί, ξέροντας οτι η κοινωνία δεν έχει πλέον ανοχές, και μπορεί ακόμη και να αλληλοσπαραχτεί
Γι'αυτόν και τους ομοίους του, όσοι δεν βρωμίσαμε τα χέρια μας και την συνείδησή μας τόσα χρόνια έρποντας στο λιγδερό έδαφος του δικομματισμού, του κομματισμού, του συντεχνιασμού, της διαπλοκής, των πλαστών τιμολογίων, των υπερτιμολογήσεων, της φοροκλοπής, της αυθαιρεσίας παντός είδους και της φοροδιαφυγής, επειδή η ταυτότητά μας συγκροτήθηκε εξαιτίας αντικειμενικών (κοινωνικών), ασφαλώς, λόγων, έξω από το στενό πλαίσιο που ορίζει τις πολιτικές σχέσεις στην χώρα, είμαστε ο «εχθρός».


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]