Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σιγά, η πατρίδα serfάρει...!

  • Όποιος δεν ξέρει από πού ήρθε, πώς μπορεί να διαπιστώσει πού πάει;
Η Ελλάδα ως χώρα βρίσκεται σε κατάσταση κατοχής. Όσο και αν αυτό ακούγεται "βαρύ", δεν παύει να είναι παρά μόνο η σκληρή αλήθεια. Όσο και αν θέλουμε να επικαλούμαστε το πρότερο παρελθόν των προγόνων, δυστυχώς πρέπει να ομολογήσουμε πως πέρα από την λαμπρή τους ιστορία και τις δικές μας μεγαλοστομίες, στην πράξη τίποτε σχεδόν δεν μας ενώνει μαζί τους. Ως λαός, έχουμε αποτύχει να γίνουμε συνεχιστές των μεγάλων και σπουδαίων εκείνων (αντρών και γυναικών) που δίδαξαν στην ανθρωπότητα πέρα από τις επιστήμες, την αγάπη για το δίκαιο, την δημοκρατία και την αλήθεια...
Δυστυχώς, σπάσαμε την αλυσίδα εκείνη που ήταν ικανή να μας δώσει την θέληση να φύγουμε από τα δεσμά της σύγχρονης δουλείας, την οποία με περισσή προθυμία ασπαστήκαμε προκειμένου να νιώσουμε μία υποτυπώδη πολυτέλεια στο κελί της καταδίκης μας. Από έξυπνος λαός, καταντήσαμε έθνος ανάδελφο, με την κουτοπονηριά να περικλείει την κάθε στιγμή της καθημερινότητάς μας. Χωρίς ηθικούς φραγμούς και αξίες που να μας αναβιβάζουν, υποταχθήκαμε στο να απολαμβάνουμε τα χρώματα των εσωρούχων διαφόρων πορνιδίων... και δεν διστάζουμε ενίοτε να βυσοδομούμε σε όλα εκείνα για τα οποία οι έλληνες του χθες έδωσαν την ίδια τους τη ζωή για να τα αποκτήσουν...
Ως έθνος σύγχρονων δούλων, αγόμαστε και φερόμαστε από μία κάστα αφρόνων, δουλικών και υπηρετών της Παγκόσμιας Τάξης, αποδομιστών και άκρως φίλαυτων. Η τάξη των πολιτικών, επάγγελμα προσοδοφόρο, κληροδοτούμενο στους απογόνους, υπεράνω νόμων και σταθμών, υπεράνω ηθικής και ευπρέπειας, είναι σήμερα το μέγιστο πρόβλημα της χώρας. Οι ίδιοι, συναισθανόμενοι το αδιέξοδο στο οποίο οδηγούσαν τον τόπο, πριν από χρόνια ψέλλιζαν πως "υπάρχει πολιτική κρίση"... Όχι, δεν είχαν κρίση ειλικρίνειας, αλλά προετοίμαζαν το πολιτικό τους άλλοθι για να μπορέσουν να αρπαχτούν από αυτό τη στιγμή της κατάρρευσής τους. Η σημερινή κυβέρνηση της χώρας, αποτελούμενη από μία παρέα τυχάρπαστων απολίτικων όντων, με μηδενική αξιοπιστία και σοβαρότητα, οδηγεί τη χώρα σε ακραίες καταστάσεις, με σχέδιο που εκτελεί σε πολύ υψηλές ταχύτητες.
Ο σημερινός πρωθυπουργός, ο άνθρωπος του "δεν χρωστάω σε κανέναν" και του "λεφτά υπάρχουν", αποδεικνύεται ίσως ο μεγαλύτερος ξεδιάντροπος ψεύτης πολιτικός που γνώρισε ο τόπος. Υποθηκεύοντας με δικές του πρωτοβουλίες και καλοσχεδιασμένες ενέργειες ολόκληρη τη χώρα, έχει κατορθώσει να επιβάλει μία κυβέρνηση με άκρως φασίζοντα χαρακτηριστικά, αλλά με κύριο χαρακτηριστικό της γνώρισμα την τρομοκράτηση των πολιτών (σε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο στο οικονομικό).
Ο άνθρωπος του "δεν χρωστάω σε κανέναν", μοιράζει αφειδώς χρήματα (δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ) σε τράπεζες και μεγαλο-επιχειρηματίες, την ίδια στιγμή που στερεί τα απαραίτητα από τα φτωχά οικονομικά στρώματα, οδηγώντας περίπου 2 εκατομμύρια Έλληνες πολίτες στην εξαθλίωση.
Ο άνθρωπος του "λεφτά υπάρχουν", έχει κατορθώσει να εξασφαλίσει τους τοκογλύφους δανειστές της χώρας και την ίδια στιγμή να οδηγεί σχεδόν το σύνολο των Ελλήνων στην πλήρη αβεβαιότητα για το αύριο, στερώντας τους ασφαλιστικά και εργασιακά κεκτημένα. Τα λεφτά σαφέστατα υπήρχαν και υπάρχουν, στις τσέπες όλων εκείνων που αποδεικνύονται ως καλοπληρωτές των πολιτικών παρεμβάσεων, ατασθαλιών και της εν γένει ανικανότητας των πολιτικών ανδρών που τις τελευταίες δεκαετίες μεθοδικά οργάνωναν το χειρότερο για τον τόπο.
Ο πρωθυπουργός του κανό και του mοuntain bike, ο ιδεοληπτικός αυτός άνθρωπος που αποφεύγει να μένει στην Ελλάδα φοβούμενος την οργή των πολιτών, έχει καταφέρει να παραδώσει τα κλειδιά της χώρας και τις ζωές των πολιτών της για τα επόμενα 50 χρόνια, σε χέρια τρίτων που μοναδικό σκοπό έχουν να κατακλέψουν αντί πινακίου φακής τον ορυκτό πλούτο (που δεν υπήρχε, αλλά σήμερα υπάρχει...).
Ο Γιώργος Παπανδρέου, είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να απωλέσει εθνική κυριαρχία, αφού το Αιγαίο έχει χωριστεί στη μέση, η Θράκη και το Καστελόριζο αισθάνονται "άβολα" και η Κύπρος έχει εγκαταλειφθεί στα χέρια ενός ομοϊδεάτη του, του Χριστόφια...
Ο Γιωργάκης, παιδί της Μαργαρίτας (που είχε κατηγορηθεί ως πράκτορας της CIA και ποτέ κανείς δεν αντέκρουσε το δημοσίευμα αυτό), αποδεικνύεται ένας θρασύτατος ηθοποιός (αν και αρκεί ένας απλός φωτογράφος της Σήμανσης για να σας πει το ψυχογράφημά του) που δίνει το σήμα μη ενοχής στους συνεργάτες του, για να συνεχίσουν απρόσκοπτα το ξεπούλημα των πάντων.
Οι συνεργάτες του πρωθυπουργού, όλοι τους μηδενικού πολιτικού βάρους, ακολουθούν κατά πόδας τον "μέντορά" τους στην αποδόμηση του κοινωνικού ιστού, χωρίς τύψεις, χωρίς καν μία δεύτερη σκέψη για τα όσα εφαρμόζουν στον πολύπαθο ετούτο τόπο. Αλλά, τέτοιοι είμαστε, τέτοιοι μας αξίζουν... Κινούμενοι ως απατεώνες, οι πολιτικοί μας άρχοντες, παίζουν με διαδόσεις, ψεύδη και άλλα τινά, ενώ την ίδια στιγμή απεργάζονται τα αντίθετα των όσων οι ίδιοι διαλαλούν μέσα από τα φιλικά τους ΜΜΕ. Στην προσπάθειά τους να απενοχοποιηθούν, δεν διστάζουν να επιρρίψουν τις ευθύνες για την οικονομική κατάσταση της χώρας στους πολίτες, συκοφαντώντας με τον τρόπο αυτό εκείνους που ποτέ δεν γνώρισαν την "μίζα", τα "δώρα", τις "ευγενικές χορηγείες" και άλλα πολλά... Κατηγορούν οι απατεώνες και οι συκοφάντες τους ανθρώπους εκείνους που μέσα στην αγωνία τους να εργαστούν εξαναγκάστηκαν να φιλήσουν "κατουρημένες ποδιές" (αν και γνωρίζω την περίπτωση τουλάχιστον μίας κοπέλας που δεν φίλησε μόνο κατουρημένες ποδιές, αλλά και άλλα "πράγματα" για να μπει στο δημόσιο...). Ή μήπως τα υπερβάλλω; Φυσικά όχι...!
Και όλα αυτά, οι πολιτικοί μας ηγέτες τα κάνουν προκειμένου να μην φτάσουμε στην πρώτη ερώτηση που υπήρξε μαζί με την κρίση: "Πού πήγαν τα λεφτά;" Κι αυτό, επειδή αυτή η ερώτηση φτάνει στις δικές τους πόρτες, στις δικές τους πισίνες και στις δικές τους "Τζούλιες"... Το ζητούμενο είναι να μην αρχίσουμε να ψάχνουμε τα αυτονόητα και να παρασυρόμαστε στα ανόητα που μας προβάλλουν.
Follow the money λένε οι αμερικανοί και ο Γιώργος Παπανδρέου το γνωρίζει πολύ καλά αυτό, αφού νιώθει αμερικανός (ασχέτως αν προσπαθεί να μας πείσει για το αντίθετο). Αλλά ο Γιώργος δεν ακολουθεί τα χρήματα, παρά μόνο το κύμα... κι όπου τον βγάλει! Δεν δείχνει να ενοχλείται, τόσο ο πρωθυπουργός όσο και η υπόλοιπη θλιβερή κυβερνητική κουστωδία, ούτε από το αίμα των αθώων ανθρώπων που ξεπερνώντας τα όρια της απελπισίας και αφού έχουν καταστραφεί οικονομικά από τις κυβερνητικές παρεμβάσεις, αυτοκτονούν. Δεν έχουν ενοχές οι άνθρωποι που καταστρέφουν. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα αυτοί που διαλύουν τον κοινωνικό ιστό. Νιώθουν βέβαια κάπως άβολα να κυκλοφορήσουν στους δρόμους (χωρίς φρουρά). Γιατί άραγε; Μήπως επειδή δεν θα αντέξουν τις εκδηλώσεις χαράς από ανθρώπους των οποίων τις ζωές έχουν καταστρέψει;
Αν είναι δυνατόν!!! Ένα τσούρμο ανεύθυνοι, εθνικά επικίνδυνοι, ψεύτες και απατεώνες κυβερνούν τη χώρα, κι εμείς κατέχοντες το Νόμπελ ηλιθιότητας, μένουμε να τους κοιτάζουμε αποσβολωμένοι και ενίοτε κάποιοι από εμάς και να τους χειροκροτούν!!! Τα ενοχικά σύνδρομα χτυπούν το θύμα και όχι τον θύτη!!!
Καημένη Ελλάδα... Με ανάξιους πολιτικούς που βλέπουν αριθμούς και όχι ανθρώπους και δειλούς πολίτες που βλέπουν το μικροσυμφέρον τους και όχι την λαίλαπα που κατευθύνεται επάνω τους, μπορείς και στέκεις ακόμη ζωντανή και άρτια;
Κωνσταντίνος

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΑΚΤΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχουν τα βοθροχουντοκαναλα που προπαγανδιζουν υπερ τους!!
    Αυτο τους σωζει προς το παρον!
    Αλλα ας κανουμε λιγο υπομονη,διοτι τον Σεπτεμβριο μπορουν να συμβουν πολλα

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξαιρετικό κείμενο.
    Δε θα αφήσουμε (οι απλοί Ελληνες και Ελληνίδες πολίτες) να μας πάρουν την "αγελάδα" και θα μας πουλάνε το "γάλα" της πανάκριβα.
    Η απάντησή μας στις προδοτικές κινήσεις θα είναι η αντίσταση όλων μας στην σχεδιασμένη παρακμή που μας ρίχνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]