Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η οργή, μέρα με τη μέρα, γιγαντώνεται

  • Δημοκρατία; Ποιά δημοκρατία; Το βασίλειο της αρπαχτής και των λαμόγιων. Αυτό ζούμε σήμερα... Και αυτό θέλουν να μας επιβάλλουν και για τα παιδιά μας. Δημοκρατία του τρόμου και της σιωπής. Δημοκρατία των λίγων και των κολίγων... Δημοκρατία που τους νόμους της θα τους επιβάλλει η... τρομοκρατία!!!

Προσπαθώ να πείσω τα παιδιά μου να μάθουν άριστα τις ξένες γλώσσες, όχι γιατί έτσι πρέπει ή γιατί μαθαίνει το παιδί της γειτόνισσας, αλλά για να φύγουν την κατάλληλη στιγμή στο εξωτερικό να ανοίξουν εκεί τα φτερά τους. Πονάει η σκέψη ότι θα δουλεύουν εδώ , σαν σκλάβοι, για να εκπληρώσει ο κάθε Βουλγαράκης το όνειρά του για τα δικά του παιδιά.
Πως κατάντησε η χώρα μας; Φταίμε όλοι. Κομματόσκυλα και μη. Σαν λαός έχουμε...
πάρει αυτό που μας αξίζει.
Εμείς με την ψήφο μας τους έχουμε κάνει μάγκες και με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή, αναξιοκρατικά συνήθως, θα κάνουν το ρουσφέτι που θα τους ζητήσουμε. Εμείς με την αφέλειά μας ή την βλακεία μας τους ανεβάζουμε την τηλεθέαση. Εμείς τους γεμίζουμε τα πορτοφόλια όταν αγοράζουμε τις φυλλάδες τους.
Και αυτοί πως μας επιστρέφουν το καλό που τους κάνουμε; Μας θεωρούν ανθρωπάκια χαμηλού I.Q., μας κάνουν πλήση εγκεφάλου στα δελτία των 8:00, μας λένε ανορθόγραφους- αγράμματους, ενώ το κράτος μας κοροιδεύει και μας κατακλέβει νόμιμα και με την βούλα.
Και το χειρότερο; Εάν κάποιος τους την πεί με αποδείξεις ή ντοκουμέντα τον «τρώνε».
Και εμείς τι; Μετά από μια τέτοια πολιτική δολοφονία, πάμε στα αεροδρόμια να πανηγυρίσουμε για τον τάδε που ήρθε στην χώρα μας για να τον κάνουμε κατά μερικά εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερο, αγνοώντας το καθεστώς ανεργίας που οι περισσότεροι από αυτούς βιώνουν.
Έλα όμως που και η φτώχια θέλει καλοπέραση.
Μετά από μια τέτοια φίμωση του ελεύθερου λόγου, θα μας πείτε επώνυμα τι παίχτηκε; Δείξτε μας το καλό παράδειγμα για να το ακολουθήσουμε. Αφού τα καταφέρατε με το "Τρωκτικό", μπορείτε και με το Indymedia. Ή μήπως σας εμποδίζει το πανεπιστημιακό άσυλο; Το θέατρο του παραλόγου.
Γιατί όσο ήταν εν ζωή δεν αντιμετώπιζαν τον Γκόλια, οι διαφωνούντες της δημοσιογραφίας του, αντρίκια; Γιατί η απλή λογική λέει ότι: τον φοβόντουσαν. Φοβόντουσαν το μετά της μήνυσης. Θα είχε και άλλα ράμματα για την ακριβή τους γούνα και θα τους ξέσκιζε. Ενώ τώρα που ο νεκρός δεν μιλάει, τα ανδρείκελα κάνουν πάρτυ πάνω από το πτώμα του.
ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ. Εφόσον δεν μιλούσατε όσο ήταν εν ζωή, τώρα απλά, βουλώστε το. Εκτίθεστε ανεπανόρθωτα.
Όσο για τον Ρομπέν των καγιεν ένα ξέρω: στο χωριό μου που υπάρχει ακόμα το ελληνικό φιλότιμο, θα πέρνανε με τις ντομάτες τον «πνευματικό πατέρα» (έτσι λέμε τον νουνό) ένος ορφανού, πλέον, μωρού που θα είχε και το όνομά του, όταν θα έβγαινε και θα κατηγορούσε δικαίως ή αδίκως, δεν έχει νόημα πια, τον συχωρεμένο κουμπάρο του.
Δεν θέλω να υπερασπίζονται το δίκιο μου άνθρωποι που για την πόρσε τους έχουν ασανσέρ.
Δεν θέλω να υπερασπίζονται το δίκιο μου άνθρωποι που κυκλοφορούν με σωματοφύλακες, για να αποφύγουν τι; Πλέον καταλάβαμε ότι δεν κινδυνεύουν από την σέχτα.
Δεν θέλω να με θεωρούν άβουλο πλάσμα, δείχνοντας μου αυτοί ποιό είναι το σωστό και τι πρέπει να πιστεύω.
Σύγχρονοι δικτάτορες ραντεβού τον Σεπτέμβρη, ραντεβού και στις κάλπες!



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΛΕΚΑ,
    ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ.
    ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ.
    ΑΣΕ ΝΕ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΘΕΛΟΥΝ.
    ΕΓΩ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΝΩ.
    ΓΙΑΤΙ;
    ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.
    ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΕΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
    ΟΛΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ.

    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασε μας ρε ανωνυμε 12:35 μ.μ. με την αριστερα σου που εχετε και οικονομικα προβληματα.. Την Χρηματοδοτηση των Κομματων μεχρι το 2015 απο τις τραπεζες και με την Τυποεκδοτικη τι γινεται???

    Η Λυση θα ερθει μονο μεσα απο κινημα αγνων ΕΛΛΗΝΩΝ εξω κ μακρια απο τα καλοστυμενα γραναζια του συστηματος..

    Αν εισαι αγνος σε εκμεταλευονται! Αν παλι εισαι στο κομμα κ περνεις το κατι τι σου, τοτε αντε πες τα σε τιποτα παπουδια που εδωσαν την Ζωη τους στο κομμα και το ευχαριστω ειναι να στελνει η Αλεκα το παιδι της στο Αμερικανικο κολεγιο... Μουυααχαχαχαχαχαχα..

    Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ.
    ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΟ ΛΙΓΟ!
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΡΥΓΝΥΑΝ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ, ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ.
    ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ Κ.Κ.Ε.
    ΑΝ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παντου υπαρχουν αγνοι και ιδεολογοι ανθρωποι, αυτους στελνουν μπροσταριδες ολλοι οι κομματικοι οργανισμοι.

    Αλλα δυστηχως αυτοι οι ανθρωποι τελικα την ωρα της εσχατης κρισης ειναι αυτοι που προδιδονται απο κομματα κ μηχανισμους..

    Η αναφορα μου στο ΚΚΕ εγινε απλος διοτι αυτο υποστηριξες.. Τα ιδια θα ελεγα για ΝΔ,ΠΑΣΟΚ, και φυσικα το καλυτερο παραδειγμα κολοτουμπας "ιδεολογιας" του ΛΑΟΣ..

    Η Κοινωνικη μηχανικη εχει προβλεψει και στησει ολλα τα σεναρια και τους μηχανισμους καταστολης αλλα και σταδιακης/ελενχομενης εκτονωσης του οχλου..

    Ολλοι Ελληνες ειμαστε βεβαιως οπως πολυ καλα εθεσες! Βεβαια καποιοι Ελληνες αισθανονται "πολιτες του κοσμου" καποιοι αλλοι κλειδωνουν τον εαυτο τους στον συνεχη αγωνα εναντια στο κεφαλαιο οποτε δεν τους νοιαζει αν εχουν διπλα τους 2-3 εκατομυρια "συναγωνιστες" λαθρομεταναστες...

    Και ορισμενοι απλα φωναζουν οτι οι απλοι Ελληνες εκτος απο κομματα και ιδεολογιες υποφερουν οικονομικα, αγαναχτουν και φωναζουν για τα σημαδια της σχεδιασμενης απωλεια εθνικου χωρου ποτισμενου με Ελληνικο αιμα..

    Οπως και βλεπουν οτι οι Λαθρομεταναστες θα αξιοποιηθουν απο τους εχθρους της Ελλαδος σε βαθος χρονου... Κατι που ορισμενοι Ελληνες θεωρουν ποιο συμαντικο απο την τιμη της ντοματας και το κοινωνικο κεκτημενο του καποιος να κοιμαται στο δημοσιο... Χωρις βεβαια να βαζουμε ολλο τον Δημοσιο τομεα σε ενα τσουβαλι..

    Βασικα το ολλο το υπαρχον οικοδομημα ειναι στημενο ετσι ωστε να μην εχει λυση ο μεσος Ελληνας οποτε να λεμε λεμε, αλλα να ανακυκλωνεται το ιδιο σκηνικο επ αοριστα...

    Εν κατακλειδη, ολλα πρεπει να γρεμιστουν και να ξεκινησουμε απο την Αρχη... Αυτο δεν προκειτε να γινει οσο ο κοσμος μπαινει σε κομματα/μαντρια ειτε αυτο λεγετε ΚΚΕ, ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΛΑΟΣ,ΣΥΡΙΖΑ κτλ..

    Αυτο ενοουσα με το σχολιο μου..

    Φιλικα

    Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κλασσική ελληνική κατάσταση. Κάποιος έγραψε ένα άρθρο που πρέπει να μας κάνει να αναλογιστούμε κάποια πράγματα σοβαρά. Έρχεται ένας εδώ, αφήνει ένα σχόλιο για ένα κόμμα και από εκεί και μετά, όλοι κοιτάνε το σχόλιο αντί για το άρθρο. Το δέντρο αντί για το δάσος. Αυτοί είμαστε μια ζωή: ή Ολυμπιακός, ή Παναθηναϊκός, ή ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ. Εδώ καιγόμαστε, χάνουμε τη χώρα μας και έχει φορέσει ο καθένας το κασκόλ της αγαπημένης του ομάδας και δίνει στον διπλανό του φάπες.

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,
    ΕΝΑΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΓΡΘΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;
    ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ;
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΒΕΒΑΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ.
    ΣΟΥ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΟ Κ.Κ.Ε ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΑΥΤΗ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΥΠΕΡΩΡΙΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΒΑΘΜΟ.
    ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΚΕ;
    ΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΤΡΑΒΗΧΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.ΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΕΙ, ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ, ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ.
    ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ.
    ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΡΩΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΛΠ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ. ΣΤΑΠΕΡΑΣΑΝ ΕΝΤΕΧΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕΣ ΑΧΡΩΜΑΤΟΨΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΙΔΙΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΦΙΛΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΣΕ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΣΕ ΓΚΟΥΕΒΑΡΑ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΞΕΓΕΡΘΗΚΑΝ, ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.
    ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΒΑΘΙΑ, ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΙΛΕ Μ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΤΑΞΙΚΗ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.
    ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΤΩ, ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ.
    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΕΧΟΥΜΕ.
    ΣΤΟ ΠΡΑΤΤΕΣΤΕ ΟΜΩΣ;
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @kazanias

    An k den ypostirizo toys kkedes, arxizo k se pisteyo.

    NewYorkeR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΙΛΕ NewYorkeR,

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ.
    ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΑ.
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ.
    Ο ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕΤΩΠΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΥΠΕΡΚΕΡΑΣΕΙ Ο ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΦΟΝΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΦΟΡΤΗΓΟΥ, ΟΤΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ;
    ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ;
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΓΑΛΟΥΧΗΘΕΙ ΜΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ;

    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ;
    ΑΛΛΑΖΕΙ ΒΙΑΙΑ ΣΤΑΔΙΟ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ.
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΠΑΖΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΤΟ ΚΚΕ;
    ΗΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝ ΖΩΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]