Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Έλλη Στάη απάντησε για την δήλωσή της περί "χαρτών"...

  • Μέσω Facebook η Έλλη Στάη απάντησε στα... "αυτονόητα", κάπως... δυσνόητα

Απάντηση στο Facebook έδωσε η κυρία Στάη σχετικά με την δήλωσή της περί αλλαγής χαρτών, αλλά ξέχασε να επισυνάψει και το σχετικό ηχητικό από τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash όπου και εργάζεται...
Συνωμοσιολογίες βλέπει η δημοσιογράφος με τα ωραιότερα μάτια, η Έλλη Στάη, στην απάντησή της, σχετικά με τους χάρτες της χώρας που αλλάζουν. Μίλησε για αυτονόητα και για παρανοήσεις...!!!
Την Παρασκευή, στις 3.52 το μεσημέρι "ανέβασε" την απάντησή της στο Facebook η γνωστή δημοσιογράφος, ξεχνώντας να την στείλε και σε εμάς, που πρωτοδημοσιεύσαμε το θέμα. Βέβαια, εμείς είμαστε το ελάχιστο, αφού ξέχασε το μέγιστο, δηλαδή να "ανεβάσει" και το σχετικό ηχητικό που θα επιβεβαίωνε την αλήθεια των λεγομένων της.

Τι απάντησε η Έλλη Στάη;
"Οι καιροί είναι πονηροί και οι προθέσεις όχι πάντα αγαθές. Γι αυτό και μια φράση μου σε εκπομπή αυτής της εβδομάδας προκάλεσε ορισμένα σχόλια από διαδικτυακούς μου «φίλους».
Επειδή όμως ζούμε σε μια εποχή που ακόμα και τα αυτονόητα πρέπει να επαναλαμβάνονται για να μη δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις: φυσικά και δεν μίλησα ποτέ για αλλαγή στον γεωπολιτικό χάρτη και τα σύνορα της χώρας αλλά για αλλαγή στον πολιτικό χάρτη της Ελλάδας, λόγω της κρίσης.
Φαίνεται ότι δυστυχώς οι συνθήκες μας οδηγούν σε μια περίοδο συνομωσιολογίας και ανθρωποφαγίας. Ωστόσο αν φαγωθούμε μεταξύ μας και αναλωθούμε σε κυνήγι μαγισσών ή ανύπαρκτων τοποθετήσεων κινδυνεύουμε απλώς να εγκλωβιστούμε ευκολότερα στη δίνη της κρίσης.
Έλλη"

Θα το επαναλάβω, σε μία προσπάθεια να γίνω αντιληπτός κι επειδή η κυρία Στάη απάντησε στην σελίδα της στο Facebook και όχι στο ιστολόγιο που παρέθεσε το "κλείσιμο" της εκπομπής της και θέλοντας να τονίσω πως εμείς στα ιστολόγια ούτε ανθρωποφάγοι είμαστε, ούτε κακές προθέσεις έχουμε απέναντι στον οποιονδήποτε, ούτε μάγισσες κυνηγάμε. Αυτά βρίσκονται στους χώρους εργασίας και στον δημοσιογραφικό χώρο ("καρφώματα", "μαχαιρώματα" και άλλα "ευγενή σπόρ" του χώρου).
Εάν, καλή μου, κυρία Στάη δεν τα είπατε αυτά, τότε γιατί δεν ανεβάσατε και το ηχητικό μαγνητοφωνημένο κομμάτι της εκπομπής σας, για να λυθούν οι παρεξηγήσεις;
Επισκέπτες του ιστολογίου (δηλαδή ένας είναι) επιμένουν να ανεβάσω εγώ το ηχητικό κομμάτι. Παρά το γεγονός πως δεν μου είναι εύκολο να το πάρω από τον ραδιοφωνικό σταθμό (βλέπετε εγώ δεν είμαι δημοσιογράφος) θα προσπαθήσω τις επόμενες ημέρες να το έχω στα χέρια μου.
Την κυρία Στάη δεν την γνωρίζω (πέρα από την τηλεόραση του σπιτιού μου) και ούτε συνωμοσιολογώ. Παράθεση των λεγομένων της έγινε και τίποτε άλλο. Στην απάντησή της όμως γράφει για "συνωμοσιολογίες" (λίγη γνωστή λασπούλα ποτέ δεν βλάπτει) προσπαθώντας να ξεπεράσει τον σκόπελο λέγοντας πως "εννοούσε"... Αυτό έχει μάθει η κυρία Στάη από την δημοσιογραφία; Να εννοεί και όχι να ξεκαθαρίζει με απλά λόγια;
Μέσα από αυτό το ιστολόγιο, λοιπόν, προκαλώ την κυρία Στάη να βρει την κυρία Μπενάκη και να της πάρει συνέντευξη σχετικά με τις δηλώσεις της (ως προέδρου της Βουλής αν δεν απατώμαι) προς τον κύριο Παπούλια και αναφέρθηκε επίσης σε "σμίκρυνση της Ελλάδας"...
"Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα" κυρία Στάη. Θα έχει ενδιαφέρον δεν βρίσκετε; Λέτε να εννοήσατε το ίδιο πράγμα; Θα είναι μεγάλη σύμπτωση... Τεράστια, για να είμαστε ειλικρινείς...
Και όσο για τα αυτονόητα, αυτά ακριβώς μας έχουν φέρει στη θέση που είμαστε σήμερα ως χώρα.
- Κάποιοι, ήταν αυτονόητο πως πρέπει να εργάζονται και όχι να απεργάζονται τρόπους "εκμίσθωσής" τους εις βάρος του δημοσίου και των πολιτών.
- Κάποιοι έπρεπε να χαράσσουν πολιτικές γραμμές και όχι να παραχαράσσουν την λαϊκή εντολή...
- Κάποιοι άφησαν τα αυτονόητα και έμπλεξαν τελείως "ανόητα" με τρίτους...
Αυτονόητα δεν υπάρχουν εξάλλου σήμερα... Να σας θυμίσω τα εργατικά δικαιώματα; Τα ασφαλιστικά μήπως; Να συνεχίσω με τα αυτονόητα περί εθνικής κυριαρχίας; Το σταματάω, επειδή θέλω πολύ, πάρα πολύ να πάρω την επόμενη απάντηση της κυρίας Στάη...
Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Τα αυτονόητα έχουν τελειώσει εδώ και αρκετά χρόνια πριν, κυρία Στάη. Και νομίζω πως το γνωρίζετε, ως δημοσιογράφος που είστε, πολύ καλά αυτό. Έτσι δεν είναι; Έχετε πάρει συνεντεύξεις από πολλούς που αυτονόητα θα έπρεπε να κάνουν άλλα, κι έκαναν τελείως διαφορετικά από τα... "αυτονόητα". Και πραγματικά χάρηκα, που η κυρία Στάη τοποθετήθηκε γράφοντας "Ωστόσο αν φαγωθούμε μεταξύ μας και αναλωθούμε σε κυνήγι μαγισσών ή ανύπαρκτων τοποθετήσεων κινδυνεύουμε απλώς να εγκλωβιστούμε ευκολότερα στη δίνη της κρίσης". Αν είστε όντως μεταξύ μας, αγαπητή κυρία Στάη, σαν καταξιωμένη στον χώρο σας, μπορείτε ακόμη και τώρα να βοηθήσετε όλους τους Έλληνες ξεσκεπάζοντας την βρωμιά και την δυσωδία της πολιτικής και όλων εκείνων που έχουν μεθοδευτεί εις βάρος των πολιτών. Ακόμη και τώρα μπορείτε να βοηθήσετε την χώρα, εσείς ως δημοσιογράφος, αφού οι πολιτικοί είχαν άλλες "μέριμνες" και δεν ενέδωσαν στην συνταγματική τους υποχρέωση.

Διαβάστε επίσης: "Τι θέλει να πεί ο ποιητής;" (Απάντηση της Έλλης Στάη στο διαδικτυακό "κράξιμο")


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. re paidia sumfonoi..... exete dikio alla mipws tis zitame na apodiksei oti den einai elefanas .,..... ti sxesi exei h stai na epomistei tis euthines ekeinon pou mas katestrepsan os ethnos kai sunexizoun na mas podopatoun ....???? kai h kouventa ksefige ligo . H stai kai h kathe stai apoti kserw den einai politikos....... mallon stoxeuoume lathos allous prepei na egkalesoume kai na mas dosoun apantiseis exw ti aisthisi... kai opoios thelei na me diorthwsei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ηταν η Τσουδερου αυτη με τον Παπούλια, η Μπενάκη ηταν, που την ψηφιζα κι ολας το ζωον.
    Πόσο δούλεμα μας έχουν ρίξει???ΠΟΣΟ??????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ για την διόρθωση στο επώνυμο. Το έχω ήδη αλλάξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανωνυμε 19/7 11'20 πμ,

    ευθυνη και μαλιστα τεραστια εχουν και τα βοθροκαναλα που παρουσιαζαν τους πολιτικαντηδες ολα αυτα τα χρονια ενω ηξεραν οτι η διαφθορα βασιλευει!!
    Και η παρουσιαση των πολιτικαντηδων δεν γινοταν για την τιμη των οπλων!!
    Τα βοθροκαναλια,οι "εκδοτες" και οι δημοσιογραφισκοι τα παιρνουν χοντρα απο τους διαπλεκομενους,γι'αυτο αλλωστε βλεπεις τα ιδια και τα ιδια ανδρεικελα να προσπαθουν να υποτιμουν τη νοημοσυνη μας μεχρι και σημερα!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μετά απο τη Μπενακη, πες της να μας πει την παρακαλω πολύ και γιατί τα παιδια μας στο σχολειο μαθαινουν πλεον τουρκικη ιστορια και όχι ελληνική.
    Να μας πει επισης αμα ειναι στην ιδια Στοά με τη Διαμαντοπούλου, να ξερουμε ποσες ροχ@λες θα της ρίξουμε
    Ρε άντε να χαθουν απο δω περα ολοι οι αλητες μας δουλευουν κι απο πανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]