Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκία: «Είδε η μαϊμού τον κώλο της και φοβήθηκε»

Νταβούτογλου προς Βαρθολομαίο:
Αν έχει παράπονα να μας τα πει

Με αυτή την φράση ο Νταβούτογλου έκλεισε το επιθετικό λογίδριό του κατά του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, εκφράζοντας έτσι την δυσαρέσκειά του για τα καταγγελλόμενα από τον επικεφαλής του Ορθόδοξου Χριστιανισμού.
Όμως, δεν ήταν μόνο αυτό, το οποίο δήλωσε ο ισλαμιστής Νταβούτογλου, ο οποίος προτίμησε να επιτεθεί όχι μόνο στο πρόσωπο του Πατριάρχη Βαρθολομαίου,αλλά σε σύσσωμο τον χριστιανισμό, αφού αμφισβήτησε ευθέως βασικές αρχές του.
Έτσι, ο τουρκομογγόλος Νταβούτογλου, αμφισβήτησε ευθέως την ύπαρξη της σταύρωσης, αφού αυτή δεν περιλαμβάνεται στα έθιμα του Ισλάμ!!! Δηλαδή, ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών αμφισβήτησε ευθέως το γεγονός που θεωρείται αποκορύφωμα αγάπης για τον χριστιανισμό, προσβάλλοντας με τον τρόπο αυτό τα θρησκευτικά συναισθήματα των χριστιανών όλου του κόσμου.
Ο πανικός του Νταβούτογλου τον οδήγησε στην φραστική αυτή θρησκευτικού περιεχομένου επίθεση, επειδή περίτρανα και από τα πλέον επίσημα χείλη του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, η Τουρκία καταγγέλλεται ως κράτος που δεν σέβεται τα θρησκευτικά και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Νιώθοντας το εύρος του διασυρμού, ο κύριος Νταβούτογλου συνειδητά έκλεισε το μάτι και χαμογέλασε προς τους ισλαμιστές της χώρας του, των οποίων την στήριξη χρειάζεται άμεσα λόγω της έκρυθμης πολιτικής κατάστασης που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην Τουρκία κυρίως λόγω του Κουρδικού, αλλά και λόγω της συνεχιζόμενης σύγκρουσης της κυβέρνησης Ερντογάν με την Εργκένεκον, τους στρατηγούς και το «βαθύ κράτος».
Φυσικά, η δήλωση του Νταβούτογλου δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη από τον χριστιανικό κόσμο, ο οποίος προσβάλλεται ευθέως και αμφισβητούνται αυθαίρετα ιστορικά στοιχεία, ελέω ιστορικής άποψης και εθίμων του Ισλάμ!
Τι είπε ο Νταβούτογλου
«Θεωρώ ιδιαίτερα ατυχή την παρομοίωση με τη σταύρωση. Στην ιστορία μας και τα δικά μας έθιμα δεν υπήρξε ποτέ σταύρωση, ούτε θα υπάρξει. Δεν μπορώ να συνδυάσω την παρομοίωση αυτή με την ώριμη προσωπικότητα του Πατριάρχη. Η Τουρκική Δημοκρατία είναι ένα κοσμικό, δημοκρατικό Κράτος Δικαίου. Η Τουρκία δεν αξιολογεί τους πολίτες της βάσει της θρησκευτικής τους ταυτότητας. Όλοι οι πολίτες είναι ίσοι. Αν ο αξιότιμος κ. Βαρθολομαίος έχει παράπονα, μπορεί να τα διαβιβάσει σε εμάς, στις αρμόδιες Αρχές. Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε συγκρίσεις που δεν τις αξίζουμε».
Μήπως κάποιος πρέπει να δωρίσει μερικά βιβλία ιστορίας (από τα γειτονεύοντα -και όχι μόνο- με την Τουρκία κράτη) στον τούρκο υπουργό Εξωτερικών, προκειμένου ο άνθρωπος να μάθει ιστορία και όχι ισλαμική προσέγγιση της ιστορίας; Μήπως κάποιος πρέπει να θυμίσει στον κύριο Νταβούτογλου πως ο «τουρκικός πολιτισμός» έχει αφήσει πολλά «σημάδια» στην ανθρωπότητα;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ο Νταβουτογλου και καθε Νταβουτογλου ειναι ενας θρασυς προπαγανδιστης και τιποτα παραπανω!!!
    Σε υπερβολικο βαθμο τον υπερεκτιμησαν καποιοι.
    Και αυτο αρχιζει να φαινεται σιγα-σιγα.

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]