Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ποιά είναι η Μπακογιάννη και τι θέλει...

Το πρόβλημα της Ντόρας

Εκπληξη προκάλεσε η δημόσια απόρριψη ενδεχόμενης μετακίνησής της στο υπουργείο Οικονομίας εκ μέρους της υπουργού Εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη. Είναι όντως εντελώς ασυνήθιστο να βγαίνει ένας υπουργός στο ραδιόφωνο και να απορρίπτει εκ των προτέρων την τοποθέτησή του σε ένα νευραλγικό υπουργείο, υπαγορεύοντας έτσι όρους στον πρωθυπουργό!
Η κίνηση της Ντόρας υποδηλώνει δύο πράγματα. Πρώτον ότι θεωρεί πλέον τον Κώστα Καραμανλή τόσο αποδυναμωμένο πολιτικά ώστε να μπορεί να του επιβάλει τους όρους της και μάλιστα διά της ταπεινωτικής δημόσιας γνωστοποίησής τους. Δεύτερον ότι η ίδια φοβάται πως όντως ο πρωθυπουργός την προορίζει για το υπουργείο Οικονομίας σε ενδεχόμενο ανασχηματισμό - κάτι που πολύ σωστά η ίδια το εκτιμά ως αρνητικότατη εξέλιξη για το πολιτικό της μέλλον και προσπαθεί πάση θυσία να το αποτρέψει.
Υπό άλλες συνθήκες, η μετακίνησή της για κάποιο διάστημα στο υπουργείο Οικονομίας θα ήταν απαραίτητος σταθμός στην πορεία εκπλήρωσης των θεμιτών πρωθυπουργικών βλέψεών της. Στη σημερινή συγκυρία όμως κινδυνεύει να αποβεί μοιραίο πλήγμα. Η Ντόρα Μπακογιάννη θα είχε κάθε λόγο να θέλει να φύγει πλέον από το υπουργείο Εξωτερικών. Η θητεία της εκεί της έδωσε ό,τι ήταν δυνατόν να της δώσει και τώρα πια της προκαλεί μόνο άσκοπη φθορά. Η Ντόρα έκανε τις διεθνείς δημόσιες σχέσεις που ήθελε με τους κορυφαίους ξένους ηγέτες, ενίσχυσε θεαματικά τους δεσμούς της με τους Αμερικανούς (πράγμα πολύ σημαντικό στην αντιμετώπιση ενός αντιπάλου σαν τον Γιώργο Παπανδρέου) και ακολούθησε μια πολιτική στα μεγάλα θέματα της εξωτερικής μας πολιτικής (ελληνοτουρκικές σχέσεις, Κυπριακό, όνομα της ΠΓΔΜ κλπ.), που ναι μεν στο εσωτερικό της χώρας προκάλεσε εκτεταμένη κατακραυγή εναντίον της, αλλά στις ΗΠΑ και στην ΕΕ της χάρισε πόντους.
Από όλους τους ξένους ηγέτες, μόνο ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θέλει να τη βλέπει στα μάτια του, λόγω της μόνιμα αντιρωσικής στάσης που τηρεί η Ντόρα εναρμονιζόμενη με τους Αμερικανούς, και ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί εκφράζεται πολύ αρνητικά για την ακραία φιλοτουρκική στάση της. Ούτε ο Πούτιν όμως ούτε ο Σαρκοζί επηρεάζουν έστω και κατ ελάχιστο τις κορυφαίες πολιτικές αλλαγές προσώπων στην Ελλάδα, σε αντίθεση με τους Αμερικανούς που πάντα το παλεύουν και δεν αποτυγχάνουν πάντα, όπως γνωρίζει η Ντόρα και από την οικογενειακή της ιστορία.
Αναλαμβάνοντας το υπουργείο Οικονομίας εν μέσω κρίσης, η Ντόρα θα βρισκόταν στη δίνη του κυκλώνα που θα συγκλονίσει πολύ πιο έντονα τον πλανήτη στο αμέσως προσεχές διάστημα. Αν εκτιμούσε ότι ο πρωθυπουργός θα της παρείχε τη δυνατότητα να μοιράζει δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ στους διάφορους κύκλους του κεφαλαίου με πρόσχημα τη «σωτηρία της οικονομίας» ή αν εκτιμούσε πως ο Καραμανλής είναι υπέρ της άσκησης μιας τολμηρής νεοκεϊνσιανής πολιτικής που θα ευνοούσε άμεσα τα μεσαία και λαϊκά στρώματα (σαν αυτή π.χ. που ακολουθεί τώρα ο Βρετανός πρωθυπουργός Γκόρντον Μπράουν ή σαν αυτή που προτείνει ο Γιώργος Σουφλιάς και απορρίπτει ο Γιώργος Αλογοσκούφης), η Ντόρα θα ήταν ευτυχής να γινόταν υπουργός Οικονομίας. Μια τέτοια πολιτική θα άνοιγε διάπλατα τις πύλες για σύντομη πρωθυπουργοποίησή της.
Εχει όμως διαπιστώσει ότι ο Κ. Καραμανλής διακατέχεται από έναν πεισματικό, δογματικό νεοφιλελευθερισμό, πράγμα που αποτελεί τη συνταγή σίγουρης πολιτικής αυτοκαταστροφής στις συνθήκες της παρούσας κρίσης. Εύλογο είναι να μην επιθυμεί καθόλου η Ντόρα να αναλάβει το βάρος εκπροσώπησης μιας τόσο αντιλαϊκής πολιτικής που θα οδηγήσει ολόκληρη την Ελλάδα να τη βρίζει νυχθημερόν και να τη θεωρεί υπεύθυνη, καθώς μάλιστα είναι πασίγνωστες οι ακραία νεοφιλελεύθερες αντιλήψεις της και η κοινωνική αναλγησία που συνεπιφέρουν.
Γι' αυτό, λοιπόν, βγήκε στο... ραδιοφωνικό κλαρί για να αποτρέψει μια τόσο αρνητική για το προσωπικό πολιτικό της μέλλον ενδεχόμενη εξέλιξη...
ΑΠΕΙΛΗ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ
Ο δύσκολος δρόμος προς την εξουσία

Η ραγδαία πτώση της δημοτικότητας της ΝΔ και το υπαρκτό πλέον ενδεχόμενο ήττας της στις επόμενες βουλευτικές εκλογές απειλούν να ενταφιάσουν τις θεμιτές ελπίδες της Ντόρας να γίνει πρωθυπουργός. Η ιδανική εκδοχή για την προσωπική της πορεία θα ήταν ο Κ. Καραμανλής να της παρέδιδε την αρχηγία της ΝΔ πριν χάσει την εξουσία, ώστε να αναμετριόταν η ίδια η Ντόρα με τον Γ. Παπανδρέου. Η Ντόρα έχει ανάγκη το «δαχτυλίδι» του Καραμανλή για να γίνει ηγέτης της ΝΔ, αν δεν θέλει να πάθει αυτό που έπαθε ο Βαγγέλης Βενιζέλος στο ΠΑΣΟΚ. Αν περιμένει να διεκδικήσει την κομματική ηγεσία μετά από εκλογική ήττα, όχι μόνο θα χρειαστεί να περιμένει ακόμη μια - δυο τετραετίες για να γίνει πρωθυπουργός, αλλά δεν είναι καν βέβαιο ότι οι καραμανλικοί θα της δώσουν το κόμμα.
Του Γ. Δελαστίκ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Να φυγει να παει αλλου και να μας γραφει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ.
    Ο ΘΥΛΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πατριώτη 8.23 ελεγμένη είναι η κυρία.
    Το κόμμα τις η Ν.Δ.έγινε κυβέρνηση με τη ψήφο των Ελλήνων και όχι των Αμερικάνων.
    Αυτό συμένει πολλά .
    Εάν όντως είναι Αμερικανάκι ,και η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι Αμερικανάκια.
    Επίσης μη ξεχνάμε των εφιάλτη που παρόλο ότι έκανε την αποστασία που ώθησε τους Απριλιανούς στην (επανάσταση)του 1967 ο ίδιος λαός των έκλεξε πρωθυπουργό το 1992.
    Ε να μή πάρει απο αυτόν και κάτι τίς.
    ΑΛ-ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ!!!!! ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ!!!! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΦΕΛΙΜ ΤΟ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΓΗ!!! ΑΛΑΡΓΑ!!!! [ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΩ ΕΝΑ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΟΥ: ΜΗΝ ΤΡΥΠΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΕΘΑ!!!! ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΙΝ ΟΙ ΡΕΓΚΕΣ ΟΙ ΠΕΣΤΡΟΦΕΣ, ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ!!!! ΤΟΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ!!!! ΠΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Κ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ, ΑΠΛΩΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕ, ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ.
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Γ Ι Α Τ Ι ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΗ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΟ ΑΙΩΝΙΩΣ, Σ΄ ΑΥΤΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ; ΚΑΙ ΜΑΖΙ Μ΄ ΑΥΤΗ, Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΣΑΝ ΞΕΡΟΛΟΥΚΟΥΜΑ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ;
    ΓΙΑΤΙ
    ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΟΛΟΚΛΗΡΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ:
    ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΥΠΟ ΤΥΠΟΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ [ΑΥΤΟ, ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η Ν.Δ.], ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΜΙΣΘΟΙ ΠΕΙΝΑΣ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ [ΧΡΥΣΟ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΑΕΡΙΟ, ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ] ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ [ΔΕΗ, ΟΣΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ Κ.Λ.Π.]. ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ.
    ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΑΡΚΟΖΙ, ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΔΗΛ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ.
    ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΧΑΝΤΑΚΙΑ ΜΕΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ [ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ 28Η Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ], ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ, ΕΠΕΙΣΑΝ ΤΟ ΔΙΠΟΛΟ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΑΡΚΟΖΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ.
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΩΝΑΖΕ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΜΕΝΕΣ ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ.
    ΜΕΤΑ ΤΑ ΡΙΞΑΝ ΣΤΗ Ν.Δ. ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΞΥΠΝΙΟΣ ΤΗ ΠΑΤΗΣΕ, ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΑΡΚΟΖΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ. ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΡΙΣΚΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙΝΩΔΕΙ.
    ΑΥΤΗ ΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ; ΟΤΙ ΓΙΝΟΥΜΕ.
    ΕΙΤΕ ΜΕ ΔΡΑΧΜΗ ΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΜΕΝΟΙ
    ΤΑ ΜΜΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΡΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΕΝΑΛΑΞ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ, ΑΘΩΟΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ.
    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΦΙΑΞΑΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ "ΤΖΑΚΙΑ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΖΕΣΤΑΙΝΟΝΤΑΙ.
    ΠΛΟΥΣΙΚΟΡΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΗΚΤΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ-ΚΑΠΟΤΕ ΑΔΡΑΤΤΕΙ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΕΛΑΣΤΗ ΚΙ ΑΣΠΡΟΦΟΡΟΥΣΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗ Σ Ω Τ Η Ρ Ι Α ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΤΗ ΘΕΩΡΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ.
    ΟΤΑΝ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ, ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΤΗ ΠΕΡΙΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑΝΑΙ ΚΟΡΗ ΤΗΣ.
    ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΟΤΙΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]