Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εκνευρισμός στην Άγκυρα για τις περιπολίες της Frontex στο Αιγαίο

Θέλουν την Ευρώπη έξω από το Αιγαίο

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η Τουρκία εμμένει ότι οι περιπολίες της διεθνούς δύναμης γίνονται σε διεθνή χωρικά ύδατα, και ως εκ τούτου το γεγονός αυτό δεν την βλάπτει.
Σημειώνεται ωστόσο ότι το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών διαμήνυσε ότι η κατάσταση αυτή «δεν συμβάλλει στην επίλυση του προβλήματος στο Αιγαίο». Κατηγορεί επίσης την Ελλάδα ότι με άλλοθι την παράνομη μετανάστευση επιχειρεί τη διεθνοποίηση των ελληνοτουρκικών διαφορών στο Αιγαίο.
Αιτία επιπλέον ανησυχία για την τουρκική διπλωματία φέρεται να είναι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το ενδεχόμενο να ζητήσει και η Κύπρος περιπολίες της Frontex στα δικά της χωρικά ύδατα στην Ανατολική Μεσόγειο.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η Τουρκία εμμένει ότι οι περιπολίες της διεθνούς δύναμης γίνονται σε διεθνή χωρικά ύδατα, και ως εκ τούτου το γεγονός αυτό δεν την βλάπτει. Σημειώνεται ωστόσο ότι το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών διαμήνυσε ότι η κατάσταση αυτή «δεν συμβάλλει στην επίλυση του προβλήματος στο Αιγαίο». Κατηγορεί επίσης την Ελλάδα ότι με άλλοθι την παράνομη μετανάστευση επιχειρεί τη διεθνοποίηση των ελληνοτουρκικών διαφορών στο Αιγαίο.
Αιτία επιπλέον ανησυχία για την τουρκική διπλωματία φέρεται να είναι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το ενδεχόμενο να ζητήσει και η Κύπρος περιπολίες της Frontex στα δικά της χωρικά ύδατα στην Ανατολική Μεσόγειο.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. χαχα!

    "O ορύσσων βόθρον εν αυτώ εμπεσείται"

    κοινώς, όποιος ανοίγει λάκκους ενδέχεται και να πέσει μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]