Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

"Βαριές καμπάνες" στους ανυπότακτους

Μέτρα φτιαγμένα για παιδιά πλουσίων!!!

Στα 1.000 ευρώ, από 90 που είναι σήμερα, αυξάνεται το ποσό εξαγοράς κάθε μήνα πρόσθετης στρατιωτικής υποχρέωσης που επιβάλλεται για ανυποταξία ή λιποταξία.
Αυτό προβλέπουν κοινές Υπουργικές Αποφάσεις που υπέγραψαν ο αρμόδιος για στρατολογικά θέματα Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης Κώστας Τασούλας και ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Νικόλαος Λέγκας.
Η ισχύς των διατάξεων για το νέο ποσό εξαγοράς των 1.000 ευρώ αρχίζει από 01-01-2010. Ειδικότερα όσοι κηρύχθηκαν ανυπότακτοι ή λιποτάκτες μέχρι 17-12-2008 και διέκοψαν ή θα διακόψουν την ανυποταξία ή την λιποταξία τους μέχρι 31-12-2009 καταβάλλουν για την εξαγορά κάθε μήνα πρόσθετης στρατιωτικής υποχρεώσεως το ποσόν των 90 ευρώ. Όσοι διακόψουν την ανυποταξία ή λιποταξία τους από την 01-01-2010 και μετά θα καταβάλλουν 1000 ευρώ για κάθε μήνα πρόσθετης θητείας (επιπλέον εξάμηνη πρόσθετη θητεία).
Για να είμαστε όμως και λιγάκι αυστηροί με τα νέα (απαραίτητα) μέτρα κατά της ανυποταξίας, θα πρέπει να πούμε πως αυτά τα μέτρα βολεύουν τα παιδιά των πλουσίων οικογενειών, που μάλλον δεν θα δώσουν και ιδιαίτερη προσοχή στις "καμπάνες" που θα τους περιμένουν, εάν αποφασίσουν να "καθυστερήσουν" την στράτευσή τους...


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]