Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χώρεσαν την απόλυτη ξεφτίλα τους μέσα σε μία αφίσα

Ξεδιάντροποι, χωρίς φραγμούς και όρια

Αυτή η κατάπτυστη αφίσα είναι πραγματικά μια ύβρις με την αρχαιοελληνική έννοια. Τολμούν αυτά όλα τα τρωκτικά της νέο-εποχίτικης και παγκοσμιοποιημένης "Ιστορίας" τύπου Ρεπούση να αναφέρονται για τον Κολοκοτρώνη σαν να ήταν κακοποιός του κοινού ποινικού δικαίου!
ΝΤΡΟΠΗ!!!
Αλλά ποιος την έχασε τη ντροπή για να τη βρουν αυτοί που θα πουλούσαν και τη μάνα τους για τα εκατομμύρια του Σόρος!
Εκείνο τον καιρό η ιδιότητα του "κλέφτη" ήταν τίτλος τιμής γιατί αυτοί οι ήρωες πολεμούσαν τον Τούρκο κατακτητή και τους ντόπιους συνεργάτες του, κάτι τύπους σαν κι αυτά τα ανθρωπάκια που τούτες τις μέρες τις δίσεκτες τολμούν να πιάνουν στο βρωμόστομά τους αυτούς τους γίγαντες.

Κλέφτες" ονόμασαν τους αγωνιστές αυτούς η εξουσία, οι κοτζαμπάσηδες και τούτοι εδώ οι δοσίλογοι παίζουν αυτών το παιχνίδι. Και τούτοι εδώ υπηρέτες των σύγχρονων κατακτητών είναι.
Αλλά όλο αυτό το πανηγυράκι τύπου BIG BROTHER δεν αποβλέπει πουθενά αλλού από το να ευτελίσει και να υποβαθμίσει στη συνείδηση του λαού κολοσσούς της Ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας Ιστορίας.
Πού ακούστηκε να παρουσιάσει τον Πλάτωνα και να αναλύσει το έργο του ή Πέμυ Ζούνη!!! ΕΛΕΟΣ!!! Αυτή για όσους δεν ξέρουν έγινε γνωστή στο Πανελλήνιο από τα σήριαλ του τεράστιου συγγραφέα Παπακαλιάτη!!! Κυρίως από τις γυμνές σκηνές!!! Επομένως σίγουρα τον Πλάτωνα τον παίζει στα δάχτυλα! Αν αυτό δεν είναι υποβάθμιση και ξεφτίλα εγώ δεν ξέρω τι είναι. Και πού ακούστηκε γίγαντες του πνεύματος, της τέχνης και μεγάλοι αγωνιστές της Ελευθερίας να παρουσιάζονται σε αφίσες να ζητούν την ψήφο του κόσμου λες και είναι πολιτικάντηδες της τελευταίας υποστάθμης!
Και για ένα τηλεπαιχνίδι τύπου BIG BROTHER!
Χώρια που τους έχουνε βάλει στο ίδιο τσουβάλι με αποβράσματα τύπου Παπαδόπουλος και Σημίτης.
Το μόνο που μπορεί να πει κανείς εδώ είναι τα αθάνατα λόγια του Γέρου του Μοριά.
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ
Από το Ρεσάλτο


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η διανοητική εξόντωση του εβραιοσάξονα μισέλληνα Νιμιτς από την ΟΕΑ!


    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/03/blog-post_6625.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]