Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μπράβο στην Ντόρα!!! Έκανε τον Μάκη να ψελλίζει…

Τον εκτέλεσε εν ψυχρώ...

Οι διαφορές στις απόψεις μου με την κυρία Μπακογιάννη, για το έργο της στο Υπουργείο Εξωτερικών και για την γενικότερη παθητική της στάση απέναντι στην υπερδύναμη που λέγεται Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, είναι δεδομένη.
Σήμερα όμως παρακολουθώντας το δελτίο ειδήσεων στο οποίο εμφανίσθηκε, με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο στις τοποθετήσεις της απέναντι στον Δημοσιογράφο, Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, τον οποίο κατακεραύνωσε στην κυριολεξία. Κι έχω την εντύπωση πως δεν κέρδισε μόνο εμένα σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά όλους όσους παρακολούθησαν το συγκεκριμένο δελτίο ειδήσεων.

Ελπίζω, να έχει πάρει το μήνυμα και ο Κώστας Καραμανλής, για το πως θα πρέπει να αντιμετωπίζει τους γελοίους και τις γελοιότητές τους.
Κάποτε οι δημοσιογραφίσκοι που κυνηγάνε διαφημίσεις, που δεν πληρώνουν τους εργαζόμενούς τους και που δεν τους ασφαλίζουν καν, θα πρέπει να σταματήσουν να νομίζουν ότι αυτοί είναι που κυβερνάνε….
Άντε, ήρθε η ώρα νομίζω (και το απέδειξε η Ντόρα) να πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του… (για να μην γράψω στο κελί του)
Συγνώμη Μάκη, αλλά σε έκανε με τα κρεμμυδάκια η Ντόρα. Και οφείλεις να το παραδεχτείς, πως τελικά είσαι πολύ, μα πολύ λίγος μπροστά της… Τόσο λίγος, που σε έπιασε και σου ανταπάντησε σε όλα τα τηλεοπτικά "κολπάκια" που πήγες να βγάλεις από το «μανίκι» σου… Εξάλλου, σου το δήλωσε: «Γνωριζόμαστε πλέον όλοι σε αυτόν τον τόπο και μάλιστα πολύ καλά…»...
Μεταξύ μας, αν σε είχε φτύσει μπροστά στις κάμερες θα σου έκανε λιγότερη ζημιά...
Μάκη, πες αλεύρι, η Ντόρα σε γυρεύει…

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]