Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δύο πυροβολισμοί κατά κλούβας των ΜΑΤ

Έβγαλαν τα όπλα οι γνωστοί-άγνωστοι

Ελεύθεροι σκοπευτές ανάμεσα σε πολίτες


Κλούβα των ΜΑΤ, που βρισκόταν σε φανάρι στη συμβολή των οδών Κοκκινοπούλου και Κατεχάκη στην περιοχή Γουδί, δέχθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (σήμερα) δύο πυροβολισμούς.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το λεωφορείο ήταν γεμάτο άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι άκουσαν ένα δυνατό θόρυβο και όπως διαπίστωσαν είχε σκάσει το ένα από τα λάστιχα του οχήματος.
Από την πρώτη εξέταση που έγινε στην κλούβα των ΜΑΤ φάνηκε ότι το λάστιχο είχε σκάσει από σφαίρα, ενώ άλλη μία βολίδα βρέθηκε καρφωμένη στη μηχανή του οχήματος, στο πίσω μέρος του λεωφορείου. Αυτή τη φορά, οι πυροβολισμοί είχαν σαν στόχο την αχρήστευση ενός λεωφορείου. Την επόμενη φορά ποιός θα είναι ο στόχος;
Τελικά δεν κυκλοφορεί ένας μόνο ελεύθερος σκοπευτής, αλλά και άλλοι οπλισμένοι, που πυροβολούν πλέον σε αστυνομικά οχήματα. Ο πυροβολισμός κατά του νεαρού 16χρονου πριν λίγες ημέρες, στο Περιστέρι, μέχρι σήμερα ήταν ένα μυστήριο. Ο πυροβολισμός όμως κατά της κλούβας των ΜΑΤ, που ήταν γεμάτη με αστυνομικούς, κατέδειξε και τον πιθανό ένοχο-ελεύθερο σκοπευτή που πυροβόλησε το νεαρό παιδί στο Περιστέρι.

Η χρήση όπλων (πυροβόλων) ξεσκεπάζει την "πτέρυγα" των "σκοπευτών", αλλά ταυτόχρονα δίνει μία διαφορετική μορφή στην μάχη πόλεων που έχουν ανοίξει οι γνωστοί-άγνωστοι, κουκουλοφόροι και μη. Η τακτική των σποραδικών πυροβολισμών με στοχεύσεις κατά τακτικών στόχων ή πολιτών, είναι χαρακτηριστική τακτική που ακολουθείται από στρατιώτες μονάδων ειδικών επιχειρήσεων που ενεργούν στα πλαίσια του ψυχολογικού πολέμου. Ο στρατός των κουκουλοφόρων, λοιπόν, έχει μεταλλαχθεί και έχει μετακινηθεί σε "βαρύτερο" πεδίο αναμετρήσεων, με σκοπό να προκαλέσει τον πανικό στους πολίτες αλλά και "τεντώσει τα νεύρα" των αστυνομικών, ευελπιστώντας σε κάποιο λάθος από την πλευρά τους.
Οι ειδικά εκπαιδευμένοι σκοπευτές δεν μπορεί να είναι τυχαίοι άνθρωποι. Έχουν επιλεχθεί προκειμένου να "πολεμήσουν" με τον πλέον σκληρό τρόπο, χωρίς να σκέφτονται συναισθηματικά, χωρίς να υπολογίζουν τις "παράπλευρες απώλειες" (έκφραση την οποία εισήγαγε στην Ελληνική κοινωνία ο Ξηρός της 17Ν) και κυρίως χωρίς να έχουν κανένα ιδεολογικό υπόβαθρο!!!
Οι εκπαιδευτές αυτών των ανθρώπων (που πιθανότατα βρίσκονται στο εξωτερικό ή είναι πράκτορες ξένης δύναμης που δρουν εντός Ελλάδας) απαιτούν την μέγιστη απόδοση και τους καθοδηγούν σε κάθε τους ενέργεια.
Ο ψυχολογικός πόλεμος ανήκει μέσα στα πλαίσια δράσης του "αντάρτικου πόλεων" και καθίσταται ως ο σημαντικότερος παράγοντας που λειτουργεί στο σπάσιμο του ηθικού του αντιπάλου.
Τα όπλα που κυκλοφορούν σήμερα μέσα στην Αθήνα και των οποίων οι κάτοχοι δέχονται διαταγές στόχευσης είναι ένα μικρό μόνο μέρος του προβλήματος. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το ίδιο το στρατηγείο, είναι οι εγκέφαλοι εκείνοι που καθοδηγούν τους ανεγκέφαλους στις συγκεκριμένες ενέργειες. Εάν δεν βρεθούν οι "ινστρούχτορες" και οι καθοδηγητές, τότε πολύ δύσκολα θα περάσει αυτή η κρίση που διολισθαίνει την χώρα καθημερινά...
Οι σύμμαχοι αυτών των "ελεύθερων σκοπευτών" είναι έτοιμοι μπροστά στις τηλεοράσεις τους, για να "ενεργήσουν αναλόγως". Αυτούς τους γνωρίζουμε πλέον... δεν γνωρίζουμε όμως την συνέχεια αυτής της οπλοχρησίας μέσα στην Αθήνα, από κάποιους που είναι εγκεφαλικά νεκροί... δεν γνωρίζουμε τον επόμενο στόχο τους!
Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]