Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο όλεθρος για τον Γκρούεφσκι μόλις ξεκίνησε


Ανατροπή της αναγνώρισης των Σκοπίων

από το Μεξικό με το συνταγματικό όνομα


Και δεύτερη χώρα, μετά τον Παναμά προχωρά σε άρση αναγνώρισης του ονόματος «Δημοκρατία της Μακεδονίας».
Το Μεξικό -που είχε αναγνωρίσει το 2001 τα Σκόπια ως Δημοκρατία της Μακεδονίας- ανακοίνωσε ότι πλέον θα χρησιμοποιεί το όνομα FYROM.

Σε κοινή ανακοίνωση Ελλάδας-Μεξικού αναφέρεται ότι μέχρι την επίλυση της διαφοράς για το όνομα, το Μεξικό προσωρινά αναφέρεται στο κράτος αυτό ως FYROM, για κάθε διμερή και διεθνή χρήση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν φτάσει θετικά μηνύματα στην Αθήνα από χώρες της Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής που δείχνουν την πρόθεση να χρησιμοποιούν στο εξής το όνομα ΠΓΔΜ στις διμερείς τους σχέσεις.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αν συνεχίσουμε να κάνουμε μπίζνες με τη Ρωσία του Πούτιν, αυτά θα είναι τα παράπλευρα ωφέλη μας.. Σε λίγο τους έρχεται και βόμβα από το Βορρά!! Αρκεί να πάρουμε καμιά πενηνταριά Sukhoi!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]