Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μήπως η "λύση" για τις ΗΠΑ είναι να αυτοκτονήσει ο Γεωργιανός Πρόεδρος;


"Αυτοκτονία"


του Σαακασβίλι προ των πυλών!


Πανωλεθρία του αμερικανού πρακτορίσκου που λέγεται Σαακασβίλι.
Η εντολή εκτελέσθηκε, αλλά η αποστολή απέτυχε!!!
Παράδοξο; Κάθε άλλο, θα έλεγε ένας προσεκτικός παρατηρητής...
Εξάλλου, το τελευταίο διάστημα αποδεικνύεται πως όποιος τολμήσει να ακουμπήσει την πλάτη του στις ΗΠΑ, μένει ξεκρέμαστος.
Πρώτο παράδειγμα ήταν τα Σκόπια, που κατάφεραν να στυλώσουν ανάστημα, αλλά δεν κατάφεραν να τα στηρίξουν οι ΗΠΑ, την κρίσιμη στιγμή... και άφησαν ξεκρέμαστο τον Γκρούεφσκι και την αλητοπαρέα του να γαυγίζουν σαν πεκινουά που φοβούνται μην πέσει επάνω τους κάποιο μαξιλάρι και τα σκοτώσει...
Δεύτερο παράδειγμα, σήμερα, η Γεωργία και ο πρόεδρός της, παραδίδονται στα χέρια των Ρώσων που εκδικούνται λυσσαλέα την πληρωμένη, από τους αμερικανούς, επανάσταση εναντίον τους.
Στο δύσκολο σημείο που έχουν βρεθεί οι ΗΠΑ, το μόνο που τους μένει είναι να αναλάβουν οι "καθαριστές" τους και να φροντίσουν για μία "ευπρεπή αυτοκτονία" του Γεωργιανού προέδρου, πριν αυτός προλάβει μέσα στον πανικό του και τον φόβο που τον έχει κυριεύσει, να μιλήσει και να πει πως έγιναν τα πράγματα, πότε και από ποιούς πάρθηκαν οι κρίσιμες αποφάσεις και ποιοί έδωσαν τα εχέγγυα για την επίθεση εναντίον της Οσετίας.
Εξάλλου, η προσωπικότητα του Σαακασβίλι, που κινείται κάτω από την μετριότητα, προδίδει τις επόμενες κινήσεις του σε περίπτωση που του προτείνουν ή του υποδείξουν οι Ρώσοι έναν τίμιο τρόπο για να γλυτώσει το τομάρι του.
Ο άνθρωπος, που είναι ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου και ακούει στο όνομα Σαακσβίλι, δεν έχει μέλλον, αλλά ούτε και παρόν. Και εύκολα το διαπιστώνει κανείς, βλέποντάς τον να κρύβεται για να γλυτώσει από υποτιθέμενες σφαίρες και πυροβολισμούς εναντίον του. Το ανθρωπάκι που τρέχει να κρυφτεί πίσω από αμάξια και τους άνδρες της σωματοφυλακής του, δεν νοιάστηκε ούτε στιγμή για τους χιλιάδες θανάτους που έχει προξενήσει, παρά σκέφτεται πως θα γλυτώσει ο ίδιος...
Λέτε να τον αφήσει ο Ρώσος ή οι αμερικανοί, να επιζήσει μετά από την λάθος επίθεση που έκανε;
Μία αυτοκτονία, θα φέρει τα πράγματα στον σωστό δρόμο και θα ηρεμήσουν όλοι, για να συνεχίσουν τις business (δουλίτσες) τους...
Κωνσταντίνος
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Το σχέδιο των Αμερικάνων ήταν άλλο κατά την άποψή μου.
    Ήθελαν να δοκιμάσουν την νέα Ρωσική Στρατιωτική Μηχανή του Πούτιν.
    Μέχρι τώρα δεν τους είχε δοθεί αυτή η ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]